İçeriğe Yönlendir

Aracım Gazda çok Yakıyor !

Erman Temel

Recommended Posts

Emrah Abalı

Emrah bey. aracınıza hiç benzin koymuyor musunuz?? Bu benzin ne kadar sürede bitiyor. Bu benzin tüketimini de eklemelisiniz birçok seferde tükettiğiniz gaz tüketiminin üstüne!!! Ben önceki mesajlarımda açıklamıştım..

aracımda benzin var evet ama gazda kullanım esnasında eksilme olmuyor.sadece sabahları ilk çalıştırma esanasında kısa bir süre benzinde

Yorum bağlantısı
Ahmet Mühürcüoğlu
(düzenlendi)

Tamam işte siz gaz tüketiminizin üstüne harcadığınız benzin tüketimini de ekleyerek bulacaksınız toplam tüketiminizi"!!!! Gerçi yaz aylarında alınan 50 Tl lik benzini ne zaman alındığını unutacak kadar uzun süre kullanabiliyorsunuz. Fakat kış aylarında alınan 50 Tl lik yaklaşık 12 litrelik benzin 15-20 günde bitiyor!!!

tarihinde Ahmet Mühürcüoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erman Temel

LPG ayarınız fakir. Çekişinizin bir nebze düşük oldugunu sanıyorum. Gidip hafif zenginleştirin ve zaman ayarını yaptırın. Montaj yapan servis dilediğiniz ayarları yapacaktır. :)

Benimde 15 16 kuruş değerler gördüğüm oldu. 34 litre gaz ile 500 km gittim. Bukadar fakir kullanmak içime sinmedi ve gidip biraz zenginleştirdim.

ben bunu bandırmada değilde bursa çevrelerinde yaptırabilirsem hiç durmam hemen giderim taktırdığım yer iflas etti :D

Yorum bağlantısı
Ali Toprak

ben bunu bandırmada değilde bursa çevrelerinde yaptırabilirsem hiç durmam hemen giderim taktırdığım yer iflas etti :D

Erman bey Bandırma'da mısınız?Eğer Bandırma'da iseniz size ayar konusunda yardımcı olabilirim.Ve iflas eden lpg servisinin ismini öğrenebilirmiyim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...