Yasin Karataş 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Var tabi ya Kapalı otoparklar bir yıl bedava olacak galiba.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Benimkinin abisi bu Abiiiiiiiiiii de pişer bize de düşer inşaallah 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 carputer yetmez bu mekana, sörvırlı ağ bile kurulur 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Maşallah. Kar küreme aracı gibi. 2 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Hayırlı olsun yeni aracınız diyecem ama buna araç denmez herhalde.. Bu başka birşey olsa gerek.. Hayırlı olsun.. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 29 Aralık 2011 Yazar Paylaş 29 Aralık 2011 Adasim ilk bindigimde orta sinif kamyonet hissi vermisti :)ama alistim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 carputer yetmez bu mekana, sörvırlı ağ bile kurulur Mustafa eniştem istesin varyaaa, ona 22" dokunmatikli carpturer hazırlarım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 29 Aralık 2011 Yazar Paylaş 29 Aralık 2011 Mustafa eniştem istesin varyaaa, ona 22" dokunmatikli carpturer hazırlarım Hakanim zaten haddinden fazla elektronik yüklü bi arac ,can bus v.s i cok..mus...gerci bende rahat durmam ya bakalim.ilk isim herhalde stoplara LED uygulamak olacak bakalim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Hakanim zaten haddinden fazla elektronik yüklü bi arac ,can bus v.s i cok..mus...gerci bende rahat durmam ya bakalim.ilk isim herhalde stoplara LED uygulamak olacak bakalim. Abi ona OBDII' den bir bağlantı alırız benim araçtaki gibi. Anlık herşey elinde 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Hyırlı olsun... Maşallah diye diye baktım resimlere... Bende kendime bi zaman sınırı koydum... 2012 haziran yada temmuz ayında Allah nasip kısmet ederse bence lincoln kervanına katılmayı düşünüyorum... Böyle gördükçe daha da hevesleniyorum =) Allah kaza bela vermeden bol arazidde kullanmayı nasip etsin :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Maşallah. Harbiden sülün gibi. Bazı patlıcanlara kapak aman kabak olsun, sebze sebze gezerler Benimkinin abisi bu Abiiiiiiiiiii de pişer bize de düşer inşaallah 1 Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Güle güle kullanın. Güzel makinedir Navigator. 98-99 modeli bile dönüp dönüp baktırır kendine. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 (düzenlendi) türkiyede olsa aracınızı şimdiden satmıştınız hem vergi hemde benzinden dolayı tekrardan hayırlı olsun 29 Aralık 2011 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Muhteşem. 2 tane fiesta girer bunun içine. 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Maşallah. Harbiden sülün gibi. Bazı patlıcanlara kapak aman kabak olsun, sebze sebze gezerler gısganma anam gısganma, biz emerikancıyık 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 hayırlı olsun... ben de fiesta aldım bugün.Camdan bi aracıma bakıyım dedim,sonra döndüm sizinkinin resimlerine baktım..Düşündüm düşündüm... =) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 30 Aralık 2011 Yazar Paylaş 30 Aralık 2011 hayırlı olsun... ben de fiesta aldım bugün.Camdan bi aracıma bakıyım dedim,sonra döndüm sizinkinin resimlerine baktım..Düşündüm düşündüm... =) Murat kardes senin aracin da hayirli olsun... allah herkesin gönlüne göre versin diyelim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 SAnki ciklet alıyor amerikadan Kocaman tank getirdin ya abi. Bugün babamla kulağını çınlattık. Ah ulen alamanyada olmak vardı dedi sadece 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 30 Aralık 2011 Yazar Paylaş 30 Aralık 2011 SAnki ciklet alıyor amerikadan Kocaman tank getirdin ya abi. Bugün babamla kulağını çınlattık. Ah ulen alamanyada olmak vardı dedi sadece Hakanim...iyi kötü geliri olan birinin burada isteyipte binemeyecegi bi arac yok ;(abartmamak sartiyla),TR de bu tip araca adam LPG ye dönüstürmeden biniyor...ama ben veya biz anca dönüstürdükten sonra binebiliyoruz...Explorerdan aylik 50-60€ fazla masrafi olacak birakta okadar olsun diyorum..herseyden önce hirs ve istek .eski Almanya yok artik be Hakanim arabayi alirken kredi de kullandim ne yalan söyleyeyim...ama kafama koyunca da olmasi icin hicbiseyden kacinmam gibi de pis bi huyum var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts