Yılmaz Mert Eralemdar 16 Kasım 2011 Paylaş 16 Kasım 2011 Bir süredir aracın depo göstergesi sürekli yanmaya başlamıştı.Depoyu fulleyince en fazla yarım depo seviyesine çıkıyordu.Servise gösterdim şamandıranın arızalı olabilceğini ve altına baktıklarında depodaki havayı atan parça olan kanisterin kırık olduğunu söylediler.Kanister yanlış gösterime neden olur mu dedim kesin bir şey söyleyemeyiz o konuda cevabını aldım.Geçen hafta araç giderken yol bilgisayarında fuel computer data error hatası verdi ve şamandıradan şüphe ettim.C-max'te bu sorunla karşı karşıya gelen oldu mu ? Servis şamandıra için 350 kanister için 170 tl fiyat verdi artı işcilikle 700 e kadar yolu var gibi. Yorum bağlantısı
Emrah Altuner 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Şef aynı arıza benimde başıma geldi.Ama benım yakıt seviyesi yerinden hiç kıpırdamıyordu.sanayide iyi bir elektrikcim var.ona götürdüm.şamandırayı beraber söktük.yakıt koyuldugunda yukarı asagı hareket eden bı mekanızma var.onun ustunde V şeklinde bi yay parçası var.hem esneme ozellıgı yapıyo hemde uzerınden elektrık akımı gecıyo.onun lehimi kopmuş.Onu yaptırdıgımda ekranda yazan alarm da gitti yakıt ibremde sorunsuz calısmaya basladı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts