Abdullah Sak 16 Kasım 2011 Paylaş 16 Kasım 2011 Merhabalar 2006 1.6 Dizel Focus um var.Arabadan aşağı inip motoru stop ettiğimde yanık kokusu geliyor.Motorun gücünün azaldığını hissediyorum.Gaza basıyorum ama eskisi kadar çabuk hızlanmıyor.Motorun sesi de biraz arttı .Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ne yapabilirim....Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2011 Paylaş 16 Kasım 2011 Öncelikle yağ kaçakları kontrol edilmeli. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 ivmelenme sorunu+motor sesinin gidilen hıza göre normalden fazla olması+yanık kokusu = Debriyaj baskı balata sorunu gibi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Baskı balata kokusu bence o. Bencede debriyaj ömrünün sonunda. ivmelenme sorunu+motor sesinin gidilen hıza göre normalden fazla olması+yanık kokusu = Debriyaj baskı balata sorunu gibi görünüyor. Katılıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 araç titremeye başlar.. sonra viteslere geçmez... debriyaja basılı iken hareket etmeye başlar.. en son ulaşabilirseniz debriyaj balatası değiştirmeye gidersiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Baskı balata kokusu geliyor olabilir.Yanıktan ziyade pis-gıcık bir kokudur. Yorum bağlantısı
Erman Temel 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 baskı balata kokusudur motor devri yükselir ama aracın hızlanması azalır yanık kokusuda yapar Yorum bağlantısı
Abdullah Sak 17 Kasım 2011 Yazar Paylaş 17 Kasım 2011 Cevaplar için teşekkürler. Debriyaj baskı balata değişimi ne kadar mal olur acaba? Yorum bağlantısı
Abdullah Sak 17 Kasım 2011 Yazar Paylaş 17 Kasım 2011 araç titremeye başlar.. sonra viteslere geçmez... debriyaja basılı iken hareket etmeye başlar.. en son ulaşabilirseniz debriyaj balatası değiştirmeye gidersiniz.. Baskı balata değişimi ne kadara mal olur ? Sizce servisindemi yoksa tanıdık bir yerde yaptırmak mı daha cazip olur? Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Baskı balata değişimi ne kadara mal olur ? Sizce servisindemi yoksa tanıdık bir yerde yaptırmak mı daha cazip olur? focus un baskı balatası için sponsorumuzdan fiyat sorabilirsiniz. ben bayram öncesi citroen nemo nun baskı balata değişimine bosch serviste 500 TL verdim. işçilik ne kadardır bilmiyorum ama yaklaşık 200 TL işçilik alınır. işi bilen özel serviste değiştirmenizi tavsiye ederim. ford servisi tahminim en az 800-1000 TL alır bu işlemden.. isterseniz telefonla sorun cevap verirler... Yorum bağlantısı
Soner Bahadır 20 Kasım 2011 Paylaş 20 Kasım 2011 benim aracın arkadaş baskıla balatayı yemişti el freni cekerken ford 2300 tl istedi dışardan yaptırdık 480 tl ye ve şimdi aracın motor sesi çok gelio rampalarda felan 2ci vitese kadar düşüyorum düşük hızda yüksek devir oluyor.Sebebi nedirki?Acaba baskı balata iyi takılmadımı yada orjinal olmadıgı içinmi? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Baskı balata mutlaka orjinal marka olarak ehil ellerde takılmalı.Balatanız kaçırıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Soner Bahadır 23 Kasım 2011 Paylaş 23 Kasım 2011 peki orjinal baskı balata set fiyatı nekadardır?bugun bir ustaya gösterdim debraj üstten kavrıyo dedi el freni çekik halde birinci viteste bir şeyler denedi ve baskı balata iyi degil dedi ne yapmalıyım acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts