İçeriğe Yönlendir

Nokia Booklet 3G Alınırmı

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

Evet deneyimli arkadaşlardan fikirlerini almak isterim.Ttnet kampanyasında şuan bu ürün sizce alınırmı yoksa bu fiyata başka ürünlermi yönelmek lazım.Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda karar vereceğim

Kampanya dahilinde 63x24 ay olarak satışta

Ürün özellikleri aşağıdadır

Sistem Özellikleri Marka & Model Nokia Booklet 3G İşlemci türü Intel Atom Z530, 1,6 GHz İşletim Sistemi Windows 7 Starter Edition, Home Premium Dahili bellek 120 GB, 1,8 inç/5mmH/SATA, 8 MB önbellek, 4200 RPM Bellek kartı aygıtı Ekran boyutu 10,1 inç, Ekran çözünürlüğü 1280x720 Dahili sürücü on board Grafik kartı 256 MB OB EKRAN KARTI Harici G/Ç bağlantı noktaları 1 x HDMI 1.2 çıkış 3 x USB 2.0 1 x kulaklık çıkışı (OMTP 3,5 mm) – OMTP mikrofonlu kulaklık setleriyle ses girişi işlevi de görür 1 x DC-in 1 x SD kart okuyucu 1 x SIM / USIM yuvası Web kamerası 1,3 MP FF kamera Hoparlörler ve mikrofon on board Ağ arabirimi Dahili 3G modem (yalnızca veri aramaları için). WCDMA: 900/2100, GSM ve GPRS (quadband 850/900/1800/1900). Geniş bant kablosuz 802.11 b/g/n, 2T2R BT 2.1 + EDR Güç kaynağı türü batarya Pil türü 56,8 Wh, Li-İyon prizmatik, çıkarılabilir tasarım Garanti Ürünle gelen yazılım İşletim Sistemi: Windows 7 Starter Edition, Home Premium MS Office deneme sürümü MS Internet Explorer 8 Bilgisayar yardımcı programları: HDD koruma yardımcı programı, Geçiş tuşu yardımcı programı , Çarpma Denetimi yardımcı programı, Güç Profili Geçiş Aracı, Batarya Ömrü yardımcı programı Nokia Update Manager Nokia duvar kağıdı, ekran koruyucu, temalar Ovi Suite teaser’i Social Hub (Otomatik Yükleme Gerektirir) F-Secure Internet Security 2010 deneme sürümü Bağlantı Yöneticisi: Windows 7’yle birlikte Ürün rengi Siyah-Beyaz

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Ödemeleri çok cazip değilse bence alınmaz. 560 TL'ye Samsung'un bir N570 çift çekirdekli modeli vardı. Onu alır keyfime bakarım gibi sanki...

İşte bu

http://www.hepsibura...tegoryId=108495

Ekleme: Neeee 24 ay 63 TL mi? Hayatta alınmaz :D Tabi 3G dahil ama TTNET 3G yani.

Bir de starter değil de home pre var üzerinde sanırım.

tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şöyle bakmak lazım.

Şu an piyasada 3g'li cihaz yok. İhtiyaç 3g ise, başka çare yok zaten. Yok değilse, başka netbook'a yönelilmeli.

Asus'un da çok güzel netbook'ları var.

Not: Netbook bakınılda diye netbook önerdim, ana ihtiyaçları bilmeden bi şey önermek pek doğru değil aslında...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aslında ana ihtiyaç laptop hemde sağlam bir laptop.Ama kasayı :D sarsmadan almak için demiştim.ttnet direk faturaya yansıtıyor diye.Geçen ayki notebook kampanlarını kaçırdım.Şuan kampanyada olan tek ürün bu o yüzden sordum.İhtiyaç zaten 3g değil.O zaman bu ürüne bu kadar verilmez anladığım kadarıyla ihtiyaç 3g değilse.Peki konu değişmiş olacak ama oyun peformansıda istesek nasıl bir cihaz almak gerekiyor.2 sene çıkacak oyunlar konusunda sıkıntı çıkarmayacak f/p olarak iyi bir ürün.Şimdi siz fiyat aralığıda istersiniz :D hadi olmuşken max 1500 tl diyelim oda zorla ha ona göre

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

1500 TL ye 32" TV + PS3.

Boşuna 1500 liralık notebook'tan oyun oynuyacağım diye handan ummayın. :D

Ben de bilgisayarda oyun oynama yanlısıyım ama olmuyor adamlar PC'de korsanın önüne geçemedikleri için acısını donanım satışıyla çıkarıyorlar. Yani bugün değil 1500 tl, 5000 tl'ye bile notebook alsanız (masaüstü için kesin konuşamam) seneye çıkacak oyunları oynarsınız diye bir garanti yok. Ama illa ki böyle bir arzu varsa. Ekran kartı + işlemciye bakın gerisi hikaye. Marka konusuna gelince marka genel olarak, klavye, ekran, kasa gibi parçalarda kalitesini gösterir.

İşlemci en az i3 olsun, ekran kartı en az gt540M (NVIDIA) yada 6730(ATI) sanırım 6570(ATI) de iyi.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Gereksiz alıntı
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla bende ps3 tercih ederim ama.Maalesef notebook da almam gerekiyor.Kendiminki elim bir kaza zonucu :tongue: kullanılmaz halde.Emanet laptop kullanıyorum.İki işi birarada görecek birşey bari alayım diyorum.Anlatabildim mi bilmiyorum ama durum bundan ibaret.Hem benim işim hemde eşimin işi gereği masaüstü alamıyorum yoksa bu paraya oldukça iyibir masaüstü bulabilirim ama.İşyerinde de kullanmam gerekiyor ;)

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Ucuz yollu bir laptop ve ps3 alın o zaman

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Üstteki ile aynı sebep
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şunu şunu ve şunu önerebilirim.

i5 te hem 14" (hafif olur) hem 15.6" koydum.

Diğeride i7

NB alınacaksa, en iyisi alınmalı. Upgrade imkanı olmayan cihazlardır...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ucuz yollu bir laptop ve ps3 alın o zaman

Birde tv :D

Şunu şunu ve şunu önerebilirim.

i5 te hem 14" (hafif olur) hem 15.6" koydum.

Diğeride i7

3.oldukça pahalı Sani.Dell sanırım hd ekran kartı var lenovo daki hd mi anlayamadım Oyunlar konusunda sıkıntı çıkarırmı 1-2 oyun içinde kullanırım en fazla

NB alınacaksa, en iyisi alınmalı. Upgrade imkanı olmayan cihazlardır...

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Evde tv yok mu. Yoksa alın bahane olur vallahi. 14" ile 32"'in tadı aynı olurmu?

Notebook'u bağlarım demeyin notebook'un full hd MW3 oynatacak ekran kartı zor :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

3 notebook'un da ekran kartı iyi.

Armağan, oyun burada anladığım kadarıyla ikinci planda. Bu sebeple PS3 gereksiz kalır gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Şu an için ikinci planda.Notebook almam gerekiyor iş gereği almışken de diyorum ki beni 1-2 sene oyunlarda da idare etsin zaten o süre içinde duruma göre ps3 alacağım.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Tv var tabiki de led yada lcd değil.Oda benim araba gibi düplü :D

Düplü televizyona da bağlanabiliyor ps3. Gayet de güzel gösteriyor. Scart girişinden

3 notebook'un da ekran kartı iyi.

Armağan, oyun burada anladığım kadarıyla ikinci planda. Bu sebeple PS3 gereksiz kalır gibi geliyor.

Sorun notebooklarda değil. Sorun PC oyunların iyi optimize edilmemesinde. Evet gerçekten iyi kartlar ama mesela mw3, Fifa12, GTA4 de ps3 kadar güzel görüntü verebilecekler mi?

Şu an için ikinci planda.Notebook almam gerekiyor iş gereği almışken de diyorum ki beni 1-2 sene oyunlarda da idare etsin zaten o süre içinde duruma göre ps3 alacağım.

Notebook alın ama oyun için notebooktan çok şey hayal etmeyin.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bana normal tv lerde ps3 ün bir işe yaramadığı söylenmişti o bakımdan da hiç değerlendirmemiştim.Zaten tv alacağımda bazı sıkıntıları atlatmam gerek biraz.Ödemelerim sıkışık biraz.Ama yeterli görüntü olabiliyorsa 700 tl ye pc o civarlarda da ps3 daha anlamlı olıur benim için.Bunu biraz araştırayım ben bakalım.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Bana normal tv lerde ps3 ün bir işe yaramadığı söylenmişti o bakımdan da hiç değerlendirmemiştim.Zaten tv alacağımda bazı sıkıntıları atlatmam gerek biraz.Ödemelerim sıkışık biraz.Ama yeterli görüntü olabiliyorsa 700 tl ye pc o civarlarda da ps3 daha anlamlı olıur benim için.Bunu biraz araştırayım ben bakalım.

Daha en son benim kardeşime oynattım 55 ekran tüplü tv'De :D. Görüntü de gayet güzeldi.

Kutunun içinden scart kablosu çıkıyor. Dikkat edilmesi gereken konu NTSC ve PAL olayı. HDMI'da böyle bir sıkıntı yok tabi.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Netten bu konudaki görüntülere baktım evet fena olmuyormuş :D Birde söylenen birkaç olay var birileri diyor altın uçlu skart kullanın görüntü kalitesi çok daha iyi oluyor diyorlar birde rgb kalboldan bahsediliyor ama kutuda çıkmıyormuş sanırım ayrı almak gerekiyormuş.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Kutudan bir ucu miniscart (PS'e bağlanan) diğer ucu kırmızı sarı beyaz olan RGB kablo çıkıyor. Direk öylede bağlayabilirsiniz onları şu cihazla da bağlayabilirsiniz.

RGB-Scart-to-3-RCA-AV-M-to-F-S-Video-Adapter-Converter.jpg

Ben bunu kullandım memnunum.. 55 Ekran TV kalitesi sonuçta altın uca gerek yok. Deseniz 48" LCD derim ki altın uçlu HDMI.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...