İçeriğe Yönlendir

Max Payne 3

Uğur Çınar

Recommended Posts

Akan Belen

Bu oyunun 1-2 sini inanılmaz keyifle oynamıştım.Oyunun en büyük özelliği olan yavaşlatılmış çekimler hareketler çok keyif veriyordu insana.Aynı özellikler devam ettirmişler ki zaten oyunun en albenili yapan kısmı bu durum.Muhtemelen daha da geliştirmişler bu durumu.En son okuduğum duruma göre hatta bu özelliğin oldukça geliştirilip binaların tavanlarında köşe kısımlarda falan asılı kalabileceği söylenmişti şu an durum nedir bilmiyorum ama.Oyun birkaç defa ertelendi ama şuan 1 aralık olarak piyasaya çıkacağı söyleniyor.Oyun merakı olanlar için güzel bir alternatiftir oynamayan varsa bu arada 1-2 yi oynayabilirler

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Max 2, the fall of max payne. Ne entrikalı, ne efkarlı oyundu öyle.. Moda girmek için biraz menü müziğini dinleyip öyle oyuna girerdim. :) Bilgisayardan bi kalkmışım ki max benim. Benim karımı öldürmüşler sanki :D . Atmosferi çok başarılıydı. Müziği de öyle,baştan sona dinlenir.

http://www.youtube.com/watch?v=omQ-7wZTXvI

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Vay çok şükür ya efsane geri dönüyor ama yaşlanmış artık baksanıza göbek bile yapmış :p MAx Payne bir çok oyunun hem grafik gelişiminde hemde seneryosunda fikir babalığı yaptı bana göre özellikle 2 den sonra çok kaliteli oyunlar çıkarmaya başladı firmalar ki bir çoğunda max payne sersinden izler görmek mümkün.

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Vay çok şükür ya efsane geri dönüyor ama yaşlanmış artık baksanıza göbek bile yapmış :p

Eee Tahir o göbeği eritmek oyunculara düşüyor işte.Ne güzel olurdu değilmi öyle birşey yapsalar.Oyundaki başarına göre vücudu şekle girse :s

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Eee Tahir o göbeği eritmek oyunculara düşüyor işte.Ne güzel olurdu değilmi öyle birşey yapsalar.Oyundaki başarına göre vücudu şekle girse :s

Abi maxpayne 3 çıkıyor ya isterse bastonlu olsun ya yeter bana :D Darısı Diablo3 ün başına ne diyim onuda bekliyoruz bakalım.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Pc için gelir Abi firması normalde pc oyun üreticisi zannetmiyorum yapmayacağını.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

MaxPayne 1'i 2002 de oynamıştım. Ne günlerdi. :)

Aslında bu tür oyunları Oynadığınız PC oyunları sabit konumuzda tartışsak daha iyi olmaz mı? Hepsi için başlık açmayın bence.

tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Sinema filmi tutmamıştı.

Çünkü sinema filmi saçmalıktı :( Çok heyecanla beklemiştim ama yok ilaç şirketi yok uçan yaratıklar. sadece 1 2 adet ağır çekim sahne. Mona sax olmuş federal. Bİlmiyorum,bukadar oyundan ve senaryodan uzak bir film yapılacaksa adı neden max payne olsun. Tam bir hayal kırıklığıydı

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bende filmini merakla beklemiş ve sırf seyretmiş olmak amaçlı seyretmiştim.Oyunla gerçekten ilgili değildi.Umarım bu oyun beklentilerimizi karşılar

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Çok keyif aldığım bir oyundu 1 de 2 de. Ama o dönem oyunlara bakınca,Max Payne ister istemez sıyrılıyordu aradan. Şimdi de aynı etkiyi yapabilmesi için,çok ciddi bir çalışma yapılmış olması lazım. :)Örneğin 2 deki mekan tasarımı için adamlar sadece bir sokakta 35000 civarı fotoğraf çekmişler.

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Grafikleri fazla çizgi filimsi gibi yapmazlar inşallah.Rockstar game biraz o şekil çalışıyor...

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Her iki versiyonunu da zevkle oynamıştım, gerçekten güzel oyun. Umarım bu versiyonu da güzel olur. :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

vay vay vay nasıl kaçırmışım ben bu oyunu :)

ilk ikisini çok zevkle oynanmış ve üçüncüsünü yıllardır merakle bekleyen birisi olarka çoook sevindim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...