Ercüment Koyuncu 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 Bir arkadasimin aracindaki sorun icin yardimlariniza ihtiyacim var arka bagaj ne icerdeki dugmeden nede anahtardaki dugmeden acilmiyor tik diye bir ses geliyor ama kilitli kaliyor sadece anahtari takip cevirince aciliyor sorun ne olabiir Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 kiliti bi yağlayında deneyin yoksa elektriksel bi problem gibi geliyor.. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 Bagaj kapağının üzerinde ayar takozları olması gerek. Onlar çok fazla açıldıysa bagaj kpağı vurularak kapatıldığında kapı kilidinde çok fazla gergi oluşuyoır ve güçü kapıyı açmaya yetmeyebiliyor. Bir kişi bagajı hafif bastırsın ve sis bagaj açma düğmesine basarak açmayı deneyin. Sorun bu değilse başka yerlere bakılır.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 bagaj kapağını açmak için bastığımız düğmeden tutarak açıyorsa kapağı içerdeki soket bozulmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 Fiesta nın bagaj kapağında düğme yok Çağlar, ya anahtardaki tuşla ya da aracın içinden düğme ile..En son çare anahtarı takıp manuel açma..Ben kilit arızası diyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 Fiesta nın bagaj kapağında düğme yok Çağlar, ya anahtardaki tuşla ya da aracın içinden düğme ile..En son çare anahtarı takıp manuel açma..Ben kilit arızası diyorum.. tamamdır abi mesaj alınmıştır. Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 24 Kasım 2011 Yazar Paylaş 24 Kasım 2011 cevaplar icin tesekkürler bir deneyelim söylediklerinizi Yorum bağlantısı
Recommended Posts