İçeriğe Yönlendir

Ford Capri 3.0 Essex

Erkut Göymen

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Kusura kalmayın ama far ayarından pek başlanmaz böyle bir arabayı toparlamaya?

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

hayır far ayarından baslamadım zaten farlardan dolayı ceza yedıgım ıcın hemen ona mudahale ettireyim dedim öyle ayarlansn dıye ama ne olduysa ondan sonra oldu zaten aracı pazartesi once elektrıkcıye sonrada işte on takım frenler amortisörler falan bakıma girecek amadedıgım gibi adam far rolesı ıle oynadıktan sonra bırseyler oldu ve aku olmasına rahmen arac calısmıyor kontaga akım gıtmıyor kontak acmıyor nedenını anlayamadım bır yerde kısa devre oldu sanırım ama cozemedım içerideki far kollarını kaldırınca da oluyor acaba o bölgede mı bır kısa devre oldu cozemedım. Araç ta ilçede kaldı inş çalışırda oradan elektrıkcıye kadar getırebılırız.

Yorum bağlantısı
Karani Gülistan

Bu araba konyadan sakaryaya iyi gitmiş demekki...İşi bilen ustalar tarafından her yönüyle elden geçmesi gerekir.

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

evet konyadan Bursaya geldi bir şekilde Allah yardımcımız olmuş yolda ki buraya gelınce sorunlar baslamıs artık güzel birkaç usta ile keyifli bir hale gelecek inşallah

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

Araş şu anda tamirhaneye girdi elektrikçi de benim düşündüğüm gibi soyledı far rölesinin oradan kısa devre yapıyormuş birde şarj dinamosunda ufak bir sorun varmıs onları halletmeye baslamıs 2-3 gune elektrık tesısatı gözden gecırılecek gereklı alt yapı sağlanacak, oradan sonra da ön takım amortısorler falan oradan sonrada muayeneye artık :)

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

arkadaşlar biirde bu araçın farları hangı araccla yumlu ya da nasıll bır far takmamıavsıye edersınız?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

e30 farları uydurulabilir gibi geldi bana. Onları arkadan bağlayan sac bir bağlantı var ancak.

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

peki bu wolsvagenlerın farlarının ıcındekıkısmı yada karsan mınıbuslerının o angel gıbı farları alır mı aacabaa Bırrdde bue30 ların farlarının malıyetı nasılı bılgınızarmıdır?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

e30 mercekli farların fiyatları, orjinal olanları, pahalı.500-600 lira civarlarında.

Amaç aydınlatmayı iyileştirmekse bunlara güzel bir ampül alın,bir de farların elektrik tesisatını yenileyin yeter.

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

bur karsanların farlarıda çok hoş dduruyor acaba uydurabılırmıyız.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

bur karsanların farlarıda çok hoş dduruyor acaba uydurabılırmıyız.

Karsanların far tası bundan oldukça küçük. Bunların içi açılıp,onun tası buna geçirilebilir. Ancak o zaman da yeniden pleksi far camı yaptırmak gerekecektir. Olmaz değil olur. Uğraşmak lazım. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Caprinin tüm karakteristiği farlardadır, mercek bunu bozar derim, Rönoğ 12 vyea çiftli Şahin farı takılabilir.

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen
(düzenlendi)

http://www.otobankas...etay.asp?ID=361

bu resımdekı aracın farları

Renault veya Şahin farı takınca görsellık gidecek diye endişeleniyorum. Yan mercekli bir far takmak benzer ebatlarda benzzer şekilde daha canlı göstermez mi bunu?

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
İmla, yazım
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Erkut klavyen mi bozuk? :) Yazarken biraz daha dikkat et lütfen. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

Kusura bakmayın kablosuz klavye var biraz sorun yaşıyordum neyse ki çözdüm. Teşekkür ederim dikkatiniz için

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kusura bakmayın kablosuz klavye var biraz sorun yaşıyordum neyse ki çözdüm. Teşekkür ederim dikkatiniz için

Ne demek. Ben teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

Araç elektrik bakımından çıktı kısmetse yarın frenler on duzen amortisorler falan vermeyi düşünüyorum, ondan sonra da kısmetse muayeneye fakat bu konularla bilgim yok aracı yenı aldım tüp takıldı faturası projesı sızdırmazlık raporu mevcut. Muayeneye gitmeden önce trafiğe mi gitmem gerekir? Ayrıca noterde plaka değiştirecekmısın demıslerdı evet dedım yine muayeneye gitmeden mi plaka değişmesi lazım oyle ise plakayı değiştirmek için ne yapmam gerekir birde son olarak yeni aldıgım ıcın trafık sigortasını da yeniletmem gerekirmi?

Bilgi ve tecrubelerınızı paylasırsanız sevinnirim. Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

Arkadaşlar forum bu kadar zayıf mı Yardımlarınızı bekliyorum. Yani forum sonuçta paylaşım yeri bilgi paylaşımı olması güzel birşey, eksiklerim var yardımlarınızı yorumlarınızı beklıyorum fakat cok cansız gidiyor .

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sizin satın alma biraz karışık

1. yeni ruhsat eve gelecek ama plakalrı nasıl nereden değişeceksiniz hiç bilmiyorum

2. yeni ruhsatın eve gelmesi için şimdiki plakaya ait trafik sigortası yaptırmanız lazım, yeni plaka gelince plaka zeyili kesilecek

3. tüm bunlardan sonra sızdırmazlık alınacak ve tüvturk gidip muayene yapılacak

Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

Teşekkur ederim. Ancak sızdırmazlık raporları vs tüp ile ilgili evraklar hazır fakat bu aşamada mı işletilmeli bilmiyorum. Yoksa yeni ruhsat geldıkten sonra mı. Birde bana verılen geçici belge ile plaka işlemi yapılabilirmi acaba. Bugun kısmetse trafik şubeye gidip artık bir yol haritası çıkartacağım.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Geçici evrak üzerinden trafik sigortanı şu anki plaka üzerinden yaptırmadan gitme trafik sigorta evrağını istiyorlar, değiştirdikten sonra sigorta firmasına yeni ruhsatının faxını gönder ona göre zeyilname yapacaklar.

Plaka işini hemen söyliyeyim. Noter de plaka değişecek dediğin için fazladan para ödedin büyük ihtimal. Emniyete gidiyorsun trafik bölümünde bir dosya alıyorsun 2 Tl sonra bu dosyayı dolduruyorsun onu da 10 Tl ye içeriden evrak yenileme kısmına gidip sıra alıyorsun sıran gelince teslim alıyorlar evraklarını plaka seçtiriyorlar. Not:"Eski plakanı sökmeyi unutma içeride istiyorlar" (eğer internet üzerinden ayırdıysan onu söylüyorsun) sana iki kağıt veriyorlar seçtiğin plaka ne ise üzerinde yazılı onunla gidip plakayı bastırıyorsun (19 Tl İki Plaka) tekrar emniyete gidip ruhsatını ve diğer değişen evraklarını almak için bekliyorsun. Plakayı içeri götürmene gerek yok aracında takılı kalabilir.

Bu yazdıklarım Ankara'da yaptırdığım işlemler.

tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkut Göymen

evet arkadaşlar araç bugun itibarıyle muayeneden geçmiştir.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

evet arkadaşlar araç bugun itibarıyle muayeneden geçmiştir.

Hayırlı olsun .. :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...