İçeriğe Yönlendir

Bendeniz, Mülayim&Sert Bir Aile Aracıyım...

Halis Parlak

Recommended Posts

Halis Parlak
(düzenlendi)

2007 Model 2.0 Jetta TDİ Comfortline 140 Hp 320 Nm Tork Manuel 6 İleri Vites (Türkiye'de 2.0 TDİ'de comfortline dışında donanım yok) Fiyat: 35400 TL

Fiesta'mıza abi olarak Jetta geldi.Öz kardeşlerinden (c-max,focus,mondeo) istediğim gibi bir araç bulamadığım için üvey bir abi ile idare edeceğim,kısmetimiz kesilene kadar.Başlıkta yazdığım gibi sakin görünen ama spor kullanıma da çok müsait bir araç.Bu Jettayı 57982 km de ikinci sahibinden aldım. Değişen yok 3 parça (sol kapılar ve arka çamurluk) boya var.Bu üç parçadan farklı yerlerde sağ ön,arka ve sol ön çamurlukta derin çizik var.Araç sahibi pek temiz kullanmamış aracı, aldım hemen detaylı iç temizlik ve boya koruma yaptırdım.Bazı kişilere göre araç D sınıfı olarak görülse de sonuçta C sınıfı bir araç.Tipik bir C sınıfı araç da değil.Ben kendimce Ç sınıfı diyorum.Aynı görüşüm Octavia için de geçerli.Ben bu durumu da tamamen satış politikasına bağlıyorum.Araçta xenon,sunroof ve deri koltuk dışında birçok donanım var.Sınıfında astra,megane,307,focus kullanmış biri olarak artılarını ve eksilerini yazacağım.Almayı düşünen arkadaşlara faydası olur kanaatindeyim.Aracı alır almaz 600 km lik uzun yol testim de oldu.Bence bu araç uzun yolda,şehiriçinden çok daha keyifli bir araç.Bagajı ise aracın en faydalı bölümlerinden biri.Almayı düşünen varsa da test sürüşü için anahtar her zaman hizmetinize amadedir.

FABRİKA VERİLERİ TEST VERİLERİ Motor: Önde enlemesine yerleştirilmişsıralı dört silindirli motor Hızlanma Motor Hacmi: 1968 cc 0-50 km/s : 3.8 sn 0-100 km/s : 10.7 sn Motor Gücü: 4000 d/d'de 140 Nm 0-130 km/s : 16.8 sn Hız Max. Tork: 1750 d/d'de 320 Nm Max. hız : 210 km/s Frenler: önde ve arkada disk Bagaj: 527 lt İç gürültü Boyutlar: 4554/1781/1459 mm Rölanti 45 dB(A) Ağırlık: 1393 kg 100 km/s : 67 dB(A) Lastikler: 205/55 R16 100 - 0 km/s

38 m Test tüketimi:

6.2 lt/100 km Depo kapasitesi: 55 lt Menzil: 887 km

Donanım;

* ABS,EBD,ASR VE ESP (2006 modellerde ESP,Hill Holder,Lastik Sensörü Yok)

* 10 Adet Hava Yastığı

* Park,Far,Yağmur ve Lastik Sensörü

* Hill Holder (Yokuş Kalkış Destek Sistemi)

* Digital Klima

* Elektrikli ve Isıtmalı Yan Aynalar (Ayrıca Geri Vitese Taktığınızda Sağ Ayna Kaldırıma Göre Aşağı Gösteriyor Otomatik Olarak)

* Submarine Light Bunun Türkçe'sini Süha Biliyor:))

* Telefon Hazırlığı

* Soğutmalı Torpido

Diğer özellikler hepinizin tahmin edeceği donanımlar.

Eksileri;

* Sesli Motor (Common Rail Olmadığı İçin)

* MP 3 Bile Çalmayan Radyo CD Çalar

* Değişken ve Kalıcı Değerler Sergilemeyen Yol Bilgisayarı

* Yüksek Vergi

* Çoklu CD Çalar Olmaması

* Bej Kapı Döşemelerinin Kalitesinin Bence Düşük Olması

* Boyutu Küçük Torpido

Düşündüğüm Modifiyeler;

* Bi-Xenon Far

* Navigasyon (Zenec Marka)

* Bagaj ve Cam Üstü Spoiler

Bayağı uzun oldu ama umarım faydalı olmuştur.Daha iyilerinin sizlerin olması dileğiyle.....

tf2v.jpg

tf4r.jpg

tf5l.jpg

uj0x.jpg

tf5q.jpg

tf5y.jpg

tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Halis Hocam hayırlı olsun.

Çok sevindim gönlüne göre bir araç bulmana.

Kazasız belasız mutlu günlerde sağlık ve sıhhatle binin.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Önder Boran

Maşallah :nazar:

kazasız,belasız uzun yıllar kullanın.

C-Max ile arasında kalmıştık.Bunun fiyatları bize uymadı malesef :) .

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Halis Abi Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullan :nazar: 2.0 tdı :wub:

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Halis hocam yüz yüze konuştuğumuzda da söylemiştim çok güzel tercih kazasız belasız kullanırsın inşallah.Satmayı düşünürsen ilk beni haberdar et bana yakışır bu.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hayırlı olsun vergi sıkıntı değilse güzel araba.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Halis abi hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullan. Tahmin ettiğimden çook çok daha temizmiş vallaha. 3cm spor yay ile müthiş bir hale gelir bu aracın yol tutuşu demedi deme abi birde 17" leri takarsan offf diyorum yani :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah .Güzel araç.Kazasız belasız keyifli sürüşler:) :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

Halis hocam çok sevindim hayırlı olsun kazasız belasız keyif dolu yolculuklar dilerim.Çok güzel görünüyor... :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Hayırlı uğurlu olsun Halis Hocam :nazar: Sizin elinizde şimdiye kadarki kötü kullanımını unutup daha da değerleneceğine eminim.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hocam C-maxi çok bile aradın biliyorum,kısmet bunaymış..

Allah kaza bela vermesin,diri duruyor,iyi günlerde kullan inşallah.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hayırlı olsun Hocam güle güle kullanın. :nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Balcı

hayırlı olsun gule gule kullanın zamanın almayı cok istedigim vergisi yuzunden alamadıgım bir araç.2.0 larda passatlarda kullanılan motor var ve sadece comfortline donanımı 1.9 tdi leride var 105 hp onda en yuksek donanım midline comfortline a kadar cıkaramamışlar :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Hayırlı olsun.

Teyp konusunda VW'nin kendi serisi var onlar çok başarılı

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Maşallah güle güle binin halis hocam allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...