İçeriğe Yönlendir

Bendeniz, Mülayim&Sert Bir Aile Aracıyım...

Halis Parlak

Recommended Posts

Halis Parlak
(düzenlendi)

halis hocam sende hiç normal arabaya binmiyorsun ki abi ;) fiesta desen şaka makinası, jetta desen tokat makinası. Ben olsam her şeyi göze alır yapardım ama senin aklına da girmem ;) sana yetiyorsa böle devam abi

Süha'cığım özel üretim Peugeot 307 Premium Edition vardı onu unutmuşun.Türkiye'deki 9 araçtan biriydi.45 gün bindim şehiriçi 11 lt benzin yaktığı için 1000 TL karla sattım :biggrin: Gaz takıp binecektim hata yaptım bunu da söylemeyi ihmal ettim.Focus'u sattıktan sonra aradım alan bayanı satıyorsanız 307 yi alayım dedi geri,bayan yok satmıyorum dedi. :p

1ju68.jpg

tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süha'cığım özel üretim Peugeot 307 Premium Edition vardı onu unutmuşun.Türkiye'deki 9 araçtan biriydi.45 gün bindim şehiriçi 11 lt benzin yaktığı için 1000 TL karla sattım :biggrin: Gaz takıp binecektim hata yaptım bunu da söylemeyi ihmal ettim.Focus'u sattıktan sonra aradım alan bayanı satıyorsanız 307 yi alayım dedi geri,bayan yok satmıyorum dedi. :p

Evet abi haklısın atlamışım. Hani şu meşhur lastikleri olan değil mi tanesi 350TL olan :D

Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... :nazar:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Focus kazık, Astra kazık. Sanki sadece Jetta pahalı.. :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Halis Parlak

Focus kazık, Astra kazık. Sanki sadece Jetta pahalı.. :)

Jettaya biniyorum ama benim o kadar param olsa sıfır jetta almam.VW forumlarında okuyorum yeni jetta ile ilgili bir sürü şikayet var paslanma,malzeme kalitesi ve donanımla alakalı vs..

Sınıfınızdaki araçlarla kıyasladığımda fiyatı normal bence ki yeni kasanın boyutları D sınıfı bir araç kadar.

Eskisine Ç sınıfı diyordum yenisi D sınıfı olmuş :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi , yakından gördüğüm kadarıyla dipdiri bir araç . Kuzenimde aynısı vardı , orjinal hp si ile insanı şaşırtacak şekilde gidişi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim . Hayırlı olsun iyi günler kullan hocam .

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Abi , yakından gördüğüm kadarıyla dipdiri bir araç . Kuzenimde aynısı vardı , orjinal hp si ile insanı şaşırtacak şekilde gidişi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim . Hayırlı olsun iyi günler kullan hocam .

Senin canavar kadar gitmese de genel itibariyle memnun olduğum bir araç siyah olması dışında :)

Allah cümlemize kaza bela vermesin.Gazlayanlara da trafiğe kapalı alanı tavsiye ediyorum :good1:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Süha Demirtaş

Halis hocam onu bunu anlamam bugün 2.0 tdi 177ps audi A6 kullandım eyvah diyorum sana abi ? Tamamen senin aracının motor bloğu aynı sanırım arasında bir fark turbo olabilir ve pek tabiki yazılım :D

Abi bu demek oluyor ki senin araç en az 200ps gücü kaldıracak düzeyde ve unutmadan sadece yazılım ile 185ps e kadar yükseliyor ama adam akıllı 170ps yeterli diyorum orjinal turbo ve enjektöre :D

tdi ın 2000bar gücünün farkına var derim ;) bizim gibi tdci kullanıp 1600 barda sürünmüyorsun işte canavar gibi

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Halis hocam onu bunu anlamam bugün 2.0 tdi 177ps audi A6 kullandım eyvah diyorum sana abi ? Tamamen senin aracının motor bloğu aynı sanırım arasında bir fark turbo olabilir ve pek tabiki yazılım :D

Abi bu demek oluyor ki senin araç en az 200ps gücü kaldıracak düzeyde ve unutmadan sadece yazılım ile 185ps e kadar yükseliyor ama adam akıllı 170ps yeterli diyorum orjinal turbo ve enjektöre :D

tdi ın 2000bar gücünün farkına var derim ;) bizim gibi tdci kullanıp 1600 barda sürünmüyorsun işte canavar gibi

Abi sen yine beni yoldan çıkarmak için tahrik ediyorsun :biggrin: Hayat 2.0 ile güzel ama yakıtta normal kullanmama rağmen 53 litre (3.85 TlL den almıştım) 670 küsür km yaptım soğuk havalarda.Havalar ısınınca bakalım ne olacak?

1.6 TDCİ daha ekonomik olurdu diye düşünüyorum.Bir de çipleyip beygirlerin sayısını artırırsak karınlarını doyurmak zor olacaktır beygirlerin :biggrin:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Abi sen yine beni yoldan çıkarmak için tahrik ediyorsun :biggrin: Hayat 2.0 ile güzel ama yakıtta normal kullanmama rağmen 53 litre (3.85 TlL den almıştım) 670 küsür km yaptım soğuk havalarda.Havalar ısınınca bakalım ne olacak?

1.6 TDCİ daha ekonomik olurdu diye düşünüyorum.Bir de çipleyip beygirlerin sayısını artırırsak karınlarını doyurmak zor olacaktır beygirlerin :biggrin:

Abi bugün arabyı full ledim Çağlar abi şahid ortalama tüketimim 12.5lt/100km yani bir başka bakışla 267TL ye 469km. Sizin okula geldiğim araç toruan 0.57TL harcıyor km de ;)

Yani biz bu gitmeyen arabada sırf konforu için bu bedeli ödemeye razı iken sen senin aslan parçası ile mi biraz artan tüketimi düşünüyorsun abi :D

Hem tork en az 400nm olacağı için şehir dışında bu torkta aracı tuttuğun için tüketimin düşecektir :D

olmadı 1 hafta arabaları takaslayalım ben cebimden 500TL harcamaya razıyım bu zevki tatmak için :D

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Senin canın sağolsun Süha.Daha önce de yazmıştım araç her zaman hazır ve mekanımızı da biliyorsun. :)

Bu soğuklarda normal olarak artış oldu yakıtta.Normal de gayet memnundum motor ve ağırlığa göre yakıtı normal olduğunu almadan önce de biliyordum şimdi de biliyorum.Touran fena yakıyor 403 gibi maşallah. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Aynı motora sahip a6 ve a4 kullandım arka arkaya, a4 daha fenaaaa. :f1:

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Süha Demirtaş

Hocam arabayı temiz tutalım ama olmuyor böyle :)

0aad063f531321ac8cde9223058884db.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu jantlar var iken bu araç hala yazılımsız olarakmı kullanılıyor ? Kasımpaşa'daki arkadaşımı arayayımda sahibine ceza yazsın artık. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bu jantlar var iken bu araç hala yazılımsız olarakmı kullanılıyor ? Kasımpaşa'daki arkadaşımı arayayımda sahibine ceza yazsın artık. :)

Spec gizlenmiş olabilir :)

ooo pd130mu bu

Pd130 bende vardı abicim, bu ppd140 piyanolu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Satılık mı

vay arkadaş ya bir resim eklemeye gelmiyor hemen pusuda bekliyorsun.  :p

takaslıksa takaslarız :p

aha bir tane daha pusuda bekleyen arkadaş  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Vay vay vay konu 2011 de acilmis. Demekki bu arabam bolumunde daha nice aslanlar yatiyor. Masallah :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Gri olanı satarım beyler

Satılık mı

takaslıksa takaslarız :p

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Gri olanı satarım beyler

Hele yaşımız 40 ı geçsin düşünürüz.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...