Süha Demirtaş 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hele yaşımız 40 ı geçsin düşünürüz. her yaşta şöför olunmaz tabi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Gri olanı satarım beyler takasta değerlendiririz yada önce focusu bi sat sonra görüşürüz 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 takasta değerlendiririz yada önce focusu bi sat sonra görüşürüz focus ? Daha başka marka almam aga Yorum bağlantısı
Halis Parlak 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Hocam arabayı temiz tutalım ama olmuyor böyle Sent from my iPhone using Tapatalk Daha şimdi gördüm konuyu hortlatmanı Bu jantlar var iken bu araç hala yazılımsız olarakmı kullanılıyor ? Kasımpaşa'daki arkadaşımı arayayımda sahibine ceza yazsın artık. Abi 5 yıldır direniyorum yaptırmamak için artık yolcu edeceğim kendisini yeni sahibi yapar. Satılık mı Henüz değil ama suyu ısınıyor yavaş yavaş.Her an bir sürpriz de yapabilirim belli olmaz kardeş Silindir kapak sorunu hariç çok güzel araba, maşallah 5,5 senedir o tür bir sorunla karşılaşmadım kronik sorunları dandik tavan döşemesi torpido da tıkırtılar... ooo pd130mu bu 130 ne abiciğim ya 140 lık bu canavar ama artık kesmiyor beni Yorum bağlantısı
Recommended Posts