Rıfat Çakar 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Halis Hocam Allah kaza bela vermesin , çok güzel araba aldın. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Hayırlı,uğurlu olsun.Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Hocam tekrardan hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Maşallah :nazar: Yorum bağlantısı
Murat Küçük 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 :nazar: Hayırlı olsun.Güle güle iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2011 Paylaş 1 Aralık 2011 Hocam hayırlı olsun,maşallah canavar gibi.... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 Halis abi bugün biraz inceledim teknik verileri. İlk iletinde 0-100km 10.7sn demişsin ama aslında öle değil 9.3sn bilgin olsun Bu arabaya mülayim demek haksız olur vede Halis hocam senin ne kadar alçak gönüllü olduğunu ortaya koyar. Revo firmasının senin aracın için yaptıkları ortada abi eğer düşünürsen aklında bulunsun ne olacağı. Tablo aşağıda 140hp - 321NM den aracın 185hp - 393NM güce sahip olabiliyor. Bildiğim üzere Revo Technik firması hard diye tabir edilen max. güçte yapıyor yazılımlarını. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Aralık 2011 Paylaş 29 Aralık 2011 garanti de problem yok. Anında geri dönüş yaparız servis fark etmeden Yorum bağlantısı
Engin Ünal 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Ben senelik vergisini merak ettim 1500 TL civarı galiba . Yorum bağlantısı
Halis Parlak 30 Aralık 2011 Yazar Paylaş 30 Aralık 2011 Süha'cığım sen neler yapmışın böyle?İlle gel chip leyelim diyorsun Yoldan çıkarcaksın benim gibi devlet memuru Mülayim Sert'i Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 halis hocam sende hiç normal arabaya binmiyorsun ki abi fiesta desen şaka makinası, jetta desen tokat makinası. Ben olsam her şeyi göze alır yapardım ama senin aklına da girmem sana yetiyorsa böle devam abi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 maaşallah sağlıkla kazasız belasız kullanın. Tek şikayetiniz siyah renginden olabilir , ayrıca araç çok temiz görünüyor, yaklaşık 60.000 km bir araba için fiyatda iyi. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 halis abi süha abi bana deseydi bu teknik verileri hiç affetmezdim direk yaptırırdım yazık etme bu arabaya Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileklerimle Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Güle güle kullanın.Çok güzel bir araç hele 2.0 olması daha güzel Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 (düzenlendi) Süha'cığım sen neler yapmışın böyle?İlle gel chip leyelim diyorsun Yoldan çıkarcaksın benim gibi devlet memuru Mülayim Sert'i Hayırlı olsun güle güle kullan. Jantlarında beygirlerinde yaylarında çok güzel. Koy mazotunu efendi efendi kullan. Sakın aklını çeldirtme uyma sen onlara 30 Aralık 2011 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 30 Aralık 2011 Yazar Paylaş 30 Aralık 2011 Halis hocam, iddia ediyorum, şu anki haliyle dahi, 180 bg olduğu iddia edilen araçların içinden geçer bu. Biraz kullandıktan sonra en iyi yorumu siz yaparsınız tabi. Ahmet Bey,ilk mesajda yazdığım gibi yüksek vergisi dışında keyifli performanslı ve motoruna göre ekonomik bir araç. Hayırlı olsun güle güle kullan. Jantlarında beygirlerinde yaylarında çok güzel. Koy mazotunu efendi efendi kullan. Sakın aklını çeldirtme uyma sen onlara Fatih Abi,teşekkür ederim.Şimdilik efendi efendi kullanmaya devam.Belki ileride aklımı çelerler Güle güle kullanın.Çok güzel bir araç hele 2.0 olması daha güzel Teşekkür ederim Engin Bey.2.0 olması seneye değil bir sonraki sene bir alt dilimden vergi ödeyeceğim zaman daha güzel olacak. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileklerimle Teşekkür ederim Fatih kardeşim.Daha iylerinin senin olması dileğiyle. maaşallah sağlıkla kazasız belasız kullanın. Tek şikayetiniz siyah renginden olabilir , ayrıca araç çok temiz görünüyor, yaklaşık 60.000 km bir araba için fiyatda iyi. Teşekkür ederim Furkan Bey.Evet siyah renk bayağı sıkıntı.Heleki çevrede inşaatlar varsa daha da beter.Siyah arabanız varsa garajınız olacak. halis abi süha abi bana deseydi bu teknik verileri hiç affetmezdim direk yaptırırdım yazık etme bu arabaya Süha ve senin hızına yetişemem ben bu yaşta iki çocukla. Ben senelik vergisini merak ettim 1500 TL civarı galiba . Zamlanmamış hali 1400 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam.Bir sene daha üst dilimden ödeyeceğim sonraki sene bir alt dilime düşecek. Hocam hayırlı olsun,maşallah canavar gibi.... Teşekkür ederim Hakan Bey.Daha iyisi sizlerin olsun. :nazar: Hayırlı olsun.Güle güle iyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim Murat Bey.Daha iyisi sizlerin olsun. Hocam C-maxi çok bile aradın biliyorum,kısmet bunaymış.. Allah kaza bela vermesin,diri duruyor,iyi günlerde kullan inşallah.. Emin kardeşim,ikinci defa c-max ve mondi ye niyetlendim ama olmadı.Hayırlısı böyleymiş. Halis Hocam hayırlı olsun kazasız belasız, çok güzel araba Ali abi.Seninki kadar beygirleri çok olmasa da biraz bunda da var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Halis hocam, iddia ediyorum, şu anki haliyle dahi, 180 bg olduğu iddia edilen araçların içinden geçer bu. Biraz kullandıktan sonra en iyi yorumu siz yaparsınız tabi. tavanında patinaj bile çeker 1 Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Hayırlı olsun hocam çok güzel araba. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 31 Aralık 2011 Paylaş 31 Aralık 2011 Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın çok güzel araba Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Aralık 2011 Paylaş 31 Aralık 2011 tavanında patinaj bile çeker Halis hocam istesin 1 - 2- 3 . viteslerin hepsinde patinaj çektirebiliriz. Benim arabada olduğu gibi hemde öle kalkışte felan değil vitesin ortasında başlar Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 1 Ocak 2012 Paylaş 1 Ocak 2012 Halis hocam istesin 1 - 2- 3 . viteslerin hepsinde patinaj çektirebiliriz. Benim arabada olduğu gibi hemde öle kalkışte felan değil vitesin ortasında başlar ben istesem nolur süha abi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ocak 2012 Paylaş 1 Ocak 2012 ben istesem nolur süha abi sanada olur ama her 2bin de bir baskı balata masrafı çıkar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2012 Paylaş 1 Ocak 2012 Hayırlı olsun, benzinlisini neredeyse bu fiyata alacaktım fiyat güzel bence. Ama ben bundan sonra siyah araba almam. Bide deri direksiyonlu Sabahları elim direksiyona yapışmış gibi hissediyorum. Cuma temizlettim arabayı bugün tozdan kirden (tabi yağmurun da atkisiyle) görünmüyo araba Yorum bağlantısı
Recommended Posts