İçeriğe Yönlendir

Jvc Avx44 + Jbl Sub + Uzaktan Kumanda + Geri Görüş Kamerasi Montaji

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Ses kalitesinden memnunum ama kamera kullanışlı değil. Güzel bir donanım olmasına rağmen üzerinde silecek çalıştırmadıkça ya da konumlamasını araç içine almadıktan sonra fonksiyonellikten biraz uzak Mehmet Bey. Yanlız size ufak bir sır vereyim, eğer çok baslı müzik sevmiyorsanız(ki ben uğultulu bas sevmem) Mondeo'nun ses sistemi gerçekten çok dengeli. İlla ki daha detaylı, tizi, midi, bası ayıran audiofil kulağıyla ses alınmak istenirse, Ali (Eliöver) Bey'in dsp'li sistemi ve Ahmet(Kıyak)'in koltuk altı bas birleşimi ile aracın orjinalliği bozulmadan inanılmaz kaliteli ses alınabilir.

Saygılarımla.

Daha öncede size söylemiştim ya ben aracı alırken ses sistemini değiştirmeyi düşünüyordum. Ancak o kadar tatminkar geldiki ses kalitesi. Yeterli buldum. Hatta bende çok adi eski bir fm transmater var. Ona attığım müzikleri dinlerken kazayla ondaki EQ pop yapmışım araçtaki EQ rock ta mükemmel bir bas veriyor. İşin kötü tarafı eşim ve oğlum araçta müziği az seste dinlemekten hoşlanıyorlar. Oğlan 5. kademede bile babacığım sesini kısarmısın anlamıyorum diyor :( Mecburen kısık seste müzik dinliyorum :( Ama yanlızsam ses 20 lere kadar çıkarıyorum :) Ama dediğiniz gibi Ahmet'in aracının koltuk altı bas sistemi çok güzel olmuştu. Araçtaki sesi doyuruyordu.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...