Mustafa Özcan 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Merhaba Arkadaşlar.Bura da araçların genelde arkasındaki çeki demirinin olduğu yerdeki kapakları çalıyorlar da.Son zamanlarda iki arkadaşımın arka kısmındaki kapaklarda çalındı.Bende çalınmasını engellemek için fazla dikkat çekmeyen ve aracın görüntüsünü bozmayan bir sticker düşünüyorum.Bir türlü karar veremedim.Değerli arkadaşlar öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 geçmiş olsun hemen sahibinden yada diğer satış yapan sitelere bak senin memeleketinde bu parçayı satanlara bak denk getirirsin çalanları belki. Önerim araç renginde stciker derim. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 geçmiş olsun hemen sahibinden yada diğer satış yapan sitelere bak senin memeleketinde bu parçayı satanlara bak denk getirirsin çalanları belki. Önerim araç renginde stciker derim. Çok şükür daha benimkini çalmadılar.Malum Diyarbakırdayız.Etraf çocuk kaynıyor.Buradaki arabaların etrafında sürekli çocuklar oynuyor.Benimkilerde çalınmasın diye bir an önce benim oraya bir sticker yapıştırmam lazım.Ama işte ne yapıştıracağıma bir türlü karar veremedim. Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Araç renginde sticker uygun olur.http://www.hepsiburada.com/liste/arma-sticker/department.aspx?categoryId=260625 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Araç renginde sticker uygun olur.http://www.hepsibura...tegoryId=260625 İşte nasıl bir sticker uygun olur bende bunu arıyorum Ali hocam:) Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Çok şükür daha benimkini çalmadılar.Malum Diyarbakırdayız.Etraf çocuk kaynıyor.Buradaki arabaların etrafında sürekli çocuklar oynuyor.Benimkilerde çalınmasın diye bir an önce benim oraya bir sticker yapıştırmam lazım.Ama işte ne yapıştıracağıma bir türlü karar veremedim. Araç renginde kaplattırma tavsiye ederim. başka da aklıma çok bir şey gelmiyor. sticker dünyası çok geniş çok fazla seçenek var. O yüzden de araç rengi kaplattırma derim. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Araç renginde kağıdı nereden bulabiliriz Ahmet abi:)Reklamcıdan aynı renk bulmak çok zor... Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 İşte nasıl bir sticker uygun olur bende bunu arıyorum Ali hocam:) Mustafa hocam seçenek çok o yüzden senin zevkine uygun birşey olmalı. Senin araba griydi galiba aynı renk folyo kaplatsan daha iyi olmaz mı? Araç renginde kağıdı nereden bulabiliriz Ahmet abi:)Reklamcıdan aynı renk bulmak çok zor... Kaplama işi yapan aksesuarcılara bir bak Mustafa Hocam. Burada bir tane yer var bildiğim. Merkeze gittiğimde varsa elinde gri renk alır yollarım istersen. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Ali Hocam benim aracımın rengi tonik mavisi.Ben arajın görüntüsünü bazmayacak bir sticker arıyorum ama bir türlü bulamadım.Hala arayıştayım. Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Ali Hocam benim aracımın rengi tonik mavisi.Ben arajın görüntüsünü bazmayacak bir sticker arıyorum ama bir türlü bulamadım.Hala arayıştayım. Benim aklımda gri olarak kalmış. Hakikaten tonik mavisi zor bulunur da. Akseuarcı varsa orda bi uğra mutlaka çözüm bulur onlar. Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 4 Aralık 2011 Paylaş 4 Aralık 2011 Nazar boncuğu stickerler var,onlardan yapıştır bence güzel olur.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Aralık 2011 Yazar Paylaş 4 Aralık 2011 Bugün bir dışarı çıkayım da nazar boncuğu stickerı alayım bakalım nasıl olacak?İnşallah güzel olur.... Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 Mustafa Hocam ne yaptın sticker işini? Bugün alışveriş sitelerinde gezerken birşey gördüm. Sen aklıma geldin. http://www.hizlial.com/oto-aksesuar/oto-aksesuar-urunleri/z-tech-nazar-boncugu-figurlu-sticker-arma-13217_31.840.8305.5124.htm Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 Kapağı içten japonla yapıştırın benim gibi. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 Drift yapan araba Sticker ları şuan Tamponlarda Moda öneririm Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 (düzenlendi) tamponu sökerler mazallahBenim Wv bora aracımdaki sibobları sökemeyince neredeyse 4 lastik jant komple gidiyordu..adamlar teybi sökemeyince kazma ile ön konsolu sökmüşler bi yerde gördüm...bundanmı çekinecekler.bence kaplama daha mantıklı olur.diyarbakırda bir örnek : Alıntıdır.. hkiratli 2 yorum Daha dün akşam urfa yolu üzerinde kavşak çalışmasının yapıldığı yol üzerinde araç park halindeyken, aracımın ön sol camı kırılarak aracın içine girmişler.Araçta bir şey bulamayınca araç teybini sökmeye çalışmışlar,sökemeyince de malesef 2.500,00-TL değerindeki teybi parçalayıp gitmişler.Yaklaşık iki ay önce yine aynı yere yakın diclekent kavşağında cadde üzerinde aracımın arka camını kırmışlardı.Diyarbakır'da yaşayan gerçek bir Diyarbakır sevdalısı bir Diyarbakır'lı olarak,bir hukuk adamı ve kentli bir insan olarak gerçekten ne diyeceğimi,nasıl yorumlar yapacağımı gerçekten bilemiyorum. edit:ekleme 27 Aralık 2011 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 geçmiş olsun Mehmet hocam, kasko var mıydı? polise tutanak tutturdunuz değil mi? Sadık Hocam ,verdiğim yaşanmış bir örnek..Diyarbakırlı arkadaşların yaşadıklarına istinaden yazdım..Benim başıma gelmedi çok şükür.. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 Kapağı içten japonla yapıştırın benim gibi. O zaman bir daha hiç sökülmez.... tamponu sökerler mazallahBenim Wv bora aracımdaki sibobları sökemeyince neredeyse 4 lastik jant komple gidiyordu..adamlar teybi sökemeyince kazma ile ön konsolu sökmüşler bi yerde gördüm...bundanmı çekinecekler.bence kaplama daha mantıklı olur.diyarbakırda bir örnek : Alıntıdır.. hkiratli 2 yorum Daha dün akşam urfa yolu üzerinde kavşak çalışmasının yapıldığı yol üzerinde araç park halindeyken, aracımın ön sol camı kırılarak aracın içine girmişler.Araçta bir şey bulamayınca araç teybini sökmeye çalışmışlar,sökemeyince de malesef 2.500,00-TL değerindeki teybi parçalayıp gitmişler.Yaklaşık iki ay önce yine aynı yere yakın diclekent kavşağında cadde üzerinde aracımın arka camını kırmışlardı.Diyarbakır'da yaşayan gerçek bir Diyarbakır sevdalısı bir Diyarbakır'lı olarak,bir hukuk adamı ve kentli bir insan olarak gerçekten ne diyeceğimi,nasıl yorumlar yapacağımı gerçekten bilemiyorum. edit:ekleme İnsan ne yapacağını bilemiyor artık.Buradaki bütün arabaların çeki demiri kapakalrını çalmışlar.Bende korkuyorum bigün benimkide gidecek diye... Geçen haftada evime hırsız girmeye çalıştı.Allahtan eşim evdeydi.İçerden kapıya vurmuş kaçmışlar....Şerefsizler... tamponu sökerler mazallahBenim Wv bora aracımdaki sibobları sökemeyince neredeyse 4 lastik jant komple gidiyordu..adamlar teybi sökemeyince kazma ile ön konsolu sökmüşler bi yerde gördüm...bundanmı çekinecekler.bence kaplama daha mantıklı olur.diyarbakırda bir örnek : Alıntıdır.. hkiratli 2 yorum Daha dün akşam urfa yolu üzerinde kavşak çalışmasının yapıldığı yol üzerinde araç park halindeyken, aracımın ön sol camı kırılarak aracın içine girmişler.Araçta bir şey bulamayınca araç teybini sökmeye çalışmışlar,sökemeyince de malesef 2.500,00-TL değerindeki teybi parçalayıp gitmişler.Yaklaşık iki ay önce yine aynı yere yakın diclekent kavşağında cadde üzerinde aracımın arka camını kırmışlardı.Diyarbakır'da yaşayan gerçek bir Diyarbakır sevdalısı bir Diyarbakır'lı olarak,bir hukuk adamı ve kentli bir insan olarak gerçekten ne diyeceğimi,nasıl yorumlar yapacağımı gerçekten bilemiyorum. edit:ekleme Aynı olayı bir arkadaşım Bismilde yaşadı.Camı kırdılar ne var ne yok götürdüler....... Mustafa Hocam ne yaptın sticker işini? Bugün alışveriş sitelerinde gezerken birşey gördüm. Sen aklıma geldin. http://www.hizlial.c...0.8305.5124.htm Çok saol Ali hocam yardımcı olduğun için.Bende bunu yapmaya karar vermiştim.Geçen benimde gözüme çarptı.Bende bu hafta içi tabelacıya gidip yaptırmayı düşünüyorum...Tekrar çok saol Ali Hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Merhaba Arkadaşlar.Bura da araçların genelde arkasındaki çeki demirinin olduğu yerdeki kapakları çalıyorlar da.Son zamanlarda iki arkadaşımın arka kısmındaki kapaklarda çalındı.Bende çalınmasını engellemek için fazla dikkat çekmeyen ve aracın görüntüsünü bozmayan bir sticker düşünüyorum.Bir türlü karar veremedim.Değerli arkadaşlar öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Sticker+ kapak şeklindeki çalınmaya karşıda bir önlem alsanız iyi olur Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Çok saol Ali hocam yardımcı olduğun için.Bende bunu yapmaya karar vermiştim.Geçen benimde gözüme çarptı.Bende bu hafta içi tabelacıya gidip yaptırmayı düşünüyorum...Tekrar çok saol Ali Hocam.. Rica ederim Mustafa Hocam. Forumumuzun güzelliği işte. Bir ürün görünce akla o ürünü soran ya da ilgilenen arkadaşlarımız geliyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 Sticker+ kapak şeklindeki çalınmaya karşıda bir önlem alsanız iyi olur Onunda üzerinde çalışmaktayım.Sizden de yaratıcı fikirlerinizi beklliyorum... :D Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 O zaman bir daha hiç sökülmez.... Yo sökülüyor yine. Ben öyle yapmıştım,5dk sürüyor sökmek ama sonuçta sticker da yapıştırınca çirkin görüntünün üstüne,o kapağı her çıkarmak zorunda kaldığında etrafındaki sticker'ı sökmek de o kadar sürer zaten. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 Benim aracında öndeki kapağını götürmüşler Yorum bağlantısı
Recommended Posts