İçeriğe Yönlendir

Çeki Demiri Kapağının Çalınmaması İçin Sticker

Mustafa Özcan

Recommended Posts

Tamponun bile çalındığı bu zamanda kapaklar yine iyi duruyor :angry:

Hakikaten var mı abi tampon çalan? :shok:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sana inanmadığımdan değil de Ersen Abi, şaşırdım vallahi. Benim aktif olmadığım dönemlerde açılmış konu. Vay be ne günlere kalmışız. :unsure2: :unsure2: :unsure2:

Yok yanlış anlaşılmasın benim kızgınlığım çalanlara sana değil Ali hocam .. Bu arada abiyi unutalım ; :friends2:

Yorum bağlantısı

Yok yanlış anlaşılmasın benim kızgınlığım çalanlara sana değil Ali hocam .. Bu arada abiyi unutalım ; :friends2:

Ama olur mu ben sana Ersen abi demeye alışmıştım ama. :)

Bu stickerlar araba yıkanınca yada yağmurda çıkmaz mı, bi işe yarar mı ki...

Yağmurlu havada değil de sıcak suyla yıkandığında falan çıkabilir.

Ben daha önce Fiestamın arka camına yapıştırdığım bir stickerı sökmek zorunda kalmıştım. Yıkmacı kışın sıcak suyla yıkayınca. baya parçalanmıştı.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kapağı çıkartıp ; bagajda bulunan çeki demirini kapağın ordaki yere vidalıyorsun abi ;)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Güzel Abciğim, o kapağı nasıl çıkartıyoruz diye sormuştum? bastırarak mı, çekerek mi?

Birkere lazım oldu dağda kara saplanmıştım; pekbiçeri olan yardımsever bir vatandaş çekeyim isterseniz dedi bende minnettar şekilde kapağı sökmeye uğraştım ; soğuktan donmuş kıpırdatamadım yerinden :D

Kenarında ufak bir çentik var oraya sivri birşey sokup esnetince çıkar abi.. normal bir zamanda denemek lazım ama laçka olur düşer diye elleşmedim hiç ..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...