Özgür Çakmak 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 öncelikle herkese selam aracım 2005 focus ghia,ghialardaki sony teyp cd okumuyor önceden biraz bekler okurdu şimdi hiç okumuyor,orijinal cd'lerlede denedim ama bir sonuç alamadım,sıfır cd aldım yine okumadı daha önce aynı sorunu yaşayan var mı varsa nasıl çözüm buldu,yada nasıl çözüm bulabiliriz bir fikri olna var mı? BU arada izmirde yaşıyorum servis harici iyi bir elektronikçi tavsiyeniz varmı,şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Önder Boran 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Teknoloji marketlerinde okuyucu temizleyen diskler satılıyor.Alıp bir deneyin bence. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Temizleme cd sini bi deneyin,olmadı teybi söküp lensi temizlemek gerekir.hafta sonu başıma geldi benimde ben teybi söküp lensi,kulak çöpü ile temizledim Yorum bağlantısı
Özgür Çakmak 7 Aralık 2011 Yazar Paylaş 7 Aralık 2011 temizleme cd'sini bir deneyim...sony teyp benimki,nerden sökecez onu Yorum bağlantısı
Özgür Çakmak 7 Aralık 2011 Yazar Paylaş 7 Aralık 2011 arkadaşlar okuyucu temizleyen cd alıpta memnun olan var mı acaba?işe yarıyor mu zira teyp fiyatı 3700 tlserviste...sorunu büyültmeyelim,bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 İkinci el 350 liraya pırıl pırl teypler var.. Temizleme cd sinden memnun kalmayabilirsiniz ama 3-5 liralık bir şey..Bence denemeye değer... Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 arkadaşlar okuyucu temizleyen cd alıpta memnun olan var mı acaba?işe yarıyor mu zira teyp fiyatı 3700 tlserviste...sorunu büyültmeyelim,bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler Siz en iyisi işin ehli bi teyp tamircisine uğrayın lensi temizletin 10-15 dakikalık bi iştir. temizleme cd si zarar vermez Yorum bağlantısı
Özgür Çakmak 8 Aralık 2011 Yazar Paylaş 8 Aralık 2011 Siz en iyisi işin ehli bi teyp tamircisine uğrayın lensi temizletin 10-15 dakikalık bi iştir. temizleme cd si zarar vermez galiba en doğrusu o olacak teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts