İçeriğe Yönlendir

Mazotu Biten Araç Için Ne Yapmalıyım?

Guest Murat Uzunyol

Recommended Posts

Akan Belen

Madem hortlamış konu.Dizel araba vurdurulmaz diyorsunuz da, neden vurdurarak çalıştırmamak gerekir onu yazmamışsınız ama olmaz ki böyle ::D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

hortumu ağızla mazot gelene kadar vakumlamak ve bunu birkaç defa tekrarlamak gerekiyor

Sonra mazotun tadı bile değişti artık dediğimizde dalga geçiyorlar..:D

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

Madem hortlamış konu.Dizel araba vurdurulmaz diyorsunuz da, neden vurdurarak çalıştırmamak gerekir onu yazmamışsınız ama olmaz ki böyle : :D

mazut pompasını elimize veriyolar da ondan :D hele sen hiç deneme, jatkoyu kucağına alıp kaldırmak hep bi fena olur söyliyeyim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Çeviren

BEn de şunu merak ettim. Aracın bağajında bidonda yedek mazot taşımak yasak mı acaba. Doğu ve güneydoğu dahil olmak üzere arama noktalarında bağajda yedek yakıtımız varsa sıkıntı olur mu. Malum bazı petrollerde kaçak yakıttan dolayı zarar gören çok araba duydum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

BEn de şunu merak ettim. Aracın bağajında bidonda yedek mazot taşımak yasak mı acaba. Doğu ve güneydoğu dahil olmak üzere arama noktalarında bağajda yedek yakıtımız varsa sıkıntı olur mu. Malum bazı petrollerde kaçak yakıttan dolayı zarar gören çok araba duydum.

Her daim arabada en az 20 litre mazotla geziyorum babamın çalıştığı şirketten para alamayınca anlaşmalı opetten hem kendimin deposunu fullüyorum hemde yaklaşık 3 bidon mazot alıp öteki araçlara veriyorum şimdiye kadar durdurup bu nedir diyen olmadı ama bagaja bakanda polis görmedim şikayet olmadığı sürece sıkıntı olmaz.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Hüseyin Erciş

Kusura bakmayın ve de yanlış anlamayında,10 tl lik mazota güvenip aracın üstüne çıkılırmı..? 25-30 milyarlık araca biniyorsunuz ve 10 tl lik mazotla yola çıkıyorsunuz..ben bu durumu, iphone 4 telefonu olupta, kontörü olmayanlara benzettim.maddi durumunuzdan dolayı mazot almamış olabilirsiniz ancak bu durumdada araca binmeniz bence mantıksız..böyle bir durumda aracınızda oluşacak hasar size ciddi sıkıntılar yaratır ve sizi çok üzer..

Umarım ciddi bir sorun çıkmaz ve bu durumu bi daha yaşamamak adına size iyi bir deneyim olur..

+1

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...