Murat Ersel Çevik 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Bencede Renoyu at kategoriden. Benim sıralamam da BMW 3.20D, C180 K, S60, Mondeo Zevk,ve fiyat dengesine göre herşey oluşur. Herkesin zevki farklıdır. Boşuna tartışmaya gerek yok. Benim fikrim bu der geçersiniz. Alacak kişi kendi zevkine kesesine göre yine bildiğini yapacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Sonuç ne oldu acaba? Bir karar verilebildimi? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Aralık 2011 Yazar Paylaş 14 Aralık 2011 S40 DRIVe Start/Stop Dizel 1560 cc 115 hp Düz 65.670 62.970 aracı aldık 2006 model peugeot 206 feline hdı 80 binde olan aracıda 19,500 e sattık 20 bin peşinat verip 0,80 faiz oranı ile geri üzerini tamamlicaz kısmetse... Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 hayırlı olsun..Bence pişman olmayacağınız bir seçim yapmışsınız..Tez zamanda borcu biter inşallah Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Hayırlı olsun... Forumdaki yorumları baştan sona okuduğumda gördüğüm şu ki bazı arkadaşlar ford'un kendi mondeo'suna yabancılar... Hatta bazılarının test sürüşü bile yapmamış olduğunu ve sadece kulaktan dolma internetten alıntılama yorumlarla yola çıktığını kuvvetle tahmin ediyorum... Bence öyle olsa sözü geçen fiyatlarda alınabilecek en iyi ve mantıklı sıfır araçlardan birisinin mondeo olduğu gerçeğini gözden kaçırmazlardı. Volvo'nun geçmişten gelen şanlı ve sağlam bir imajı var. Ancak küresel rekabet koşulları gereği üretiminde bir sıradanlaşma trendine girmiş durumda. Bunda diğer markaların da kalite algısını yükseltmiş olmaları ve Volvo kadar olmasa da ona yakın otomobiller üretebilme yeteneğine ulaşmış olmalarının da etkisi var. Ford eskiden binek otomobiller konusunda o kadar başarılı değildi. Ancak özellikle son 10 yıl içerisinde o kadar çok yol katetti ki özellikle Mondeo modelini artık premium sınıfına dahil etmeye hazırlanmakta ve fiyat politikası olarak da yavaş yavaş bunun sinyallerini vermekte. özellikle gelecek jenerasyon mondeo'da bunu daha da net göreceğiz. Gerek sürüş güvenliği gerekse konfor ve dinamizm olarak Ford'un rakiplerine göre konumu eskisinden daha iyi, ve anılan kriterlerde özellikle Mondeo kıyasladığınız Volvo s60'dan üstün,tabi konfor deyince aklımıza gelen tek şey cilalanmış pahalı deri döşemeler ve yumuşak plastikler değilse... Avrupanın saygın dergilerince yapılan yol tutuş testlerinde mondeo'nun s60, A4 ve yeni 320D'den daha üstün olduğu da tescillenmiş durumda... Artık Ford'a dair bir takım ön yargılardan kurtulma zamanı olduğunu düşünüyorum... Saygılarımla... 2 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 S40 DRIVe Start/Stop Dizel 1560 cc 115 hp Düz 65.670 62.970 aracı aldık 2006 model peugeot 206 feline hdı 80 binde olan aracıda 19,500 e sattık 20 bin peşinat verip 0,80 faiz oranı ile geri üzerini tamamlicaz kısmetse... Bu araca bu para verilir,Ama s60 ta bu motora 85-90 verilmezdi. İyi günlerde kazasız belasız kullanın.... Yorum bağlantısı
Enis Sever 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Bu sınıfta o paralara alınacak en iyi arabalardan. Ama bir taraftan insanın aklı mondeo da kalmıyor değil Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Bu sınıfta o paralara alınacak en iyi arabalardan. Ama bir taraftan insanın aklı mondeo da kalmıyor değil Serhat Sönmez arkadaşımız çok güzel yazmış zaten Mondeo hakkında ve yazdıklarınada aynen katılıyorum. 1 senedir Araba değiştirme sevdam yüzünden almayı düşündüklerim için okumadığım yazı test etmediğim araç kalmadı. Araba yorumu yapanların % 90 nı bırakın o arabayı kullanmayı içine bile binmemiş insanlardan oluşuyor. Kulaktan dolma yada başkalarından duydukları bir şeyler ile yorum yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Hayırlı olsun ama S40'ın yakında kasası değişiyor Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Aralık 2011 Yazar Paylaş 14 Aralık 2011 Hayırlı olsun ama S40'ın yakında kasası değişiyor kasası değişmekten ziyade bayi satıcısından aldığımız bilgilere göre s40 artık üretimden kalkıyor... bunun yerine c30 uzerinde duracaklarmış ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez tabi... Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 forumda arama yaptım ama s60 hakkında tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-bu-fiyata-bu-donanim-bu-konfor..2004-volvo-s60-eksiksiz-tam-full-103099482/detay araç temsilidir.... 2003-2004 s60 lar hakında bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim... fiyat, 2.el piyasasi ve aracın konforu artıları ve eksileri nelerdir... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 Süspansiyonu serttir. Yakıtı fazla yakar. İkinci eli zayıftır. Şanzıman arızası verirse çook pahalı olur. Yol tutuşu başarılıdır. Performansı tatmin edicidir hatta iyidir. Oldukça sağlam ve güven veren bir arabadır. Güzel donanımı vardır. Alman arabalarından farklı olduğunu hissettirir. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 Süspansiyonu serttir. Yakıtı fazla yakar. İkinci eli zayıftır. Şanzıman arızası verirse çook pahalı olur. Yol tutuşu başarılıdır. Performansı tatmin edicidir hatta iyidir. Oldukça sağlam ve güven veren bir arabadır. Güzel donanımı vardır. Alman arabalarından farklı olduğunu hissettirir. Düz vites düşünüyorum, arıza durumunda fiyat yine yüksek mi tutar... kronik sorunları varmıdır. . 2000 motor mondeo ile kıyasladığımızda yakıt olarak fark tahmini ne kadar olur.. Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 Volvolarda parça sıkıntısı var diye biliyorum geçenlerde sanayide tanıdığım ustamın yanına uğramıştım volvo s40 vardı dükkanında sıkıntısı nedir diye sordum gebzeyi, kocaeliyi, istanbulu dolaştım debriyaj setini bulamadım dedi onun dışında biraz fazla yakar ama konforlu bir araçtır. 1 Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 Güzel araçtır,temizini bulursanız sorun çıkartmaz,ben mondi den önce niyetlenmiştim fakat kaskosunun 4500 tl olduğunu duyunca hemen döndüm. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2012 Paylaş 28 Ekim 2012 T5 motor. Güç, konfor ve prestij. Ancak bu gücün bir karşılığı var tabi ki. S60 değil ama S70'ler öğrencilik yıllarımın hayali olan bir araç olduğu için, epey bir bakındım araç alırken. Temizi yok o ayrı bir mesele ama yakıt konusunda hemen herkes şehir içi benzin tüketiminin 14-16lt arasında olduğundan yakınıyordu. Volvo forumlarında dahi bu şekilde. PArça fiyatı da bir hayli pahalı Volvo'ların. İkinci elin düşük seyretmesi de bu yüzden aslında. Yoksa bu donanımda ve prestijde bir aracın çok daha fazla ikinci el piyasasının olması gerekir. Eğer S80 ile aynı şanzımanı kullanıyorsa, S80'in otomatik şansıman problemleri 2003'ten sonra düzelmişti. Belki bunlar da düzelmiş olabilir ancak yüksek güç ve tork kronik arızanın yanı sıra kullanıcı problemlerini de oluşturmaya müsait. Alacağınız araç çok prestijli olacaktır ancak iki hatta üç kere düşünüp öyle karar verin. Mondeo'lar bu araçlara göre çok daha sorunsuz ve problemsizdir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts