İçeriğe Yönlendir

Simit Lpg Deposu Yüksek Geliyor...

Mustafa Özcan

Recommended Posts

Mustafa Özcan

Merhaba arkadalar aracımda BRC marka sıralı sistem var.Aracıma simit depo taktırdım.40 litrelik.Depo biraz yüksek geliyor.Bu yüzden de üstüne koyduğum döşemesi dengesiz duruyor.Bende altına beyaz köpük koydum ama çok parçalanıyor ve etrafı çok kirletiyor.Bende değişik alternatifler düşünmeye başladım.Bir arkadaşımın aracında gördüm.Bu köpükten vardı.Arkadaşımın aracı Focus ı Orjinal mi bilmiyorum ama.Bunun aynısından bende yapmak istiyorum.Nerden bulabilirim acaba?Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?imag0137x.jpg

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Taktığınız yerin size bu şekilde teslim etmesi gerekirdi bence takılan yer ile görüşün kaliteli bir köpük ayarlasınlar

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

abi bunu istesen kendin yapabilirsin böyle bişeyi dışarıda bulabilir misin bilemiyorum :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

abi bunu istesen kendin yapabilirsin böyle bişeyi dışarıda bulabilir misin bilemiyorum :)

Mustafacım ben zaten beyaz köpükten yaptım iyi olmadı.Neden iyi olmadı diyeceksin.Çabuk parçalanıyor.ETraf çok kirleniyor.Benim sağlam çabuk parçalanmayan bu malzemeden kullanmam lazım...Nerden bulacağımı bilmiyorum....

Taktığınız yerin size bu şekilde teslim etmesi gerekirdi bence takılan yer ile görüşün kaliteli bir köpük ayarlasınlar

Benim taktırdığım yerde hiçbir aracı böyle teslim etmediler ki?

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Mustafacım ben zaten beyaz köpükten yaptım iyi olmadı.Neden iyi olmadı diyeceksin.Çabuk parçalanıyor.ETraf çok kirleniyor.Benim sağlam çabuk parçalanmayan bu malzemeden kullanmam lazım...Nerden bulacağımı bilmiyorum....

abi o zaman bi ecza deposundan ilaçların geldiği kutu şeklinde daha sağlam köpükler var oraya bi uğrayın derim

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Benim taktırdığım yerde hiçbir aracı böyle teslim etmediler ki?

Ama etmeleri gerekirdi. Öyle bombeli olarak teslim etmek ustalığa yakışmaz diye düşünüyorum. Bence lpg takılan yere söyleyin. Birşeyler yaparlar(yapmaları gerekir).

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sünger al bildiğimiz sünger döşemecilerde bulabilirsin istediğin kalınlıkta en güzeli

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sünger olmaz...

strafor almalısınız.. Ben öyle yapmıştım.. inşaat malzemesi satanlarda bulabilirsiniz..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

süperötesi cibimde, su suntası var, hem de doğal renginde, vernik sürüp parlatayım diyorum, tekne pruvası gibi olsun :rofl:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Muhtemelen isteyene yapıyorlardır Süleyman beyin dediği gibi bu şekilde teslim etmek ustalığa yakışmaz Mehmet Abinin dediği gibi inşaatçılardan strafor da alıp maket bıçağıyla kendiniz de yapabilirsiniz ama ben olsam lpg taktırdığım yere yaptırırdım

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

40 litrelik depoyu siz mi istediniz? Çünkü ben 30 küsür litrelik depolardan taktırdım ve yerine tam oturdu...

Ben istemedim onlar taktılar.Zonguldak Ereğlide Şahinler Otogaz servisine taktırmıştım.İlk işim yarın orayı aramak.Bakalım ne diyecekler...

süperötesi cibimde, su suntası var, hem de doğal renginde, vernik sürüp parlatayım diyorum, tekne pruvası gibi olsun :rofl:

Valla Çağlar abi birşey anladıysam Arap olayım..... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

benim söylediğim süngerin kesinlikle parçalanma ihtimali yoktur.. ve oldukca sağlamdır..

Benim yaptığın straforun da hiç bir şekilde parçalanma yada ezilme ihtimali yok..

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Benim yaptığın straforun da hiç bir şekilde parçalanma yada ezilme ihtimali yok..

Mehmet abi kullandığın straforun resmine bakabilseydim.En azından bir fikir sahibi olurdum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Masa nerde peki ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Masa nerde peki ?

Crv lerde, bagaj içinde stepne yuvası var, ancak Tr versiyonunda stepne bagaj dışında, içerdeki boşlukta 4 adet sandalye + masa var, ancak benimkinde hiçbiri yok, Servet masayı kurtarmış sandalyeler yok. Düp konunca üstüne tahta kesip koymuşlar, en marangozundan

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan
(düzenlendi)

strafor.jpg

Resimdeki.. en üstteki olması lazım..

xps3.jpg

Teşekkürler.Mehmet abi.Bende bunu beyazını kullandım .Ama memnun kalmadım.Her tarafa parçaları dökülüyor.Parçaları etrafa uçuşuyor.Sürekli temizlemek zorunda kalıyorum :(

tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Emminin söyediği malzemeden kesin üzerine de halısını ve onunda üzerine bir bagaj havuzu yerleştirin. Orjinalden daha iyi olacaktır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir tabaka yetmez.. 2 tabaka lazım..

5 lik yetmeyebilir.. 7 likleri de var.. Bence tesbit yapılarak alınmalı..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...