Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Merhaba arkadalar aracımda BRC marka sıralı sistem var.Aracıma simit depo taktırdım.40 litrelik.Depo biraz yüksek geliyor.Bu yüzden de üstüne koyduğum döşemesi dengesiz duruyor.Bende altına beyaz köpük koydum ama çok parçalanıyor ve etrafı çok kirletiyor.Bende değişik alternatifler düşünmeye başladım.Bir arkadaşımın aracında gördüm.Bu köpükten vardı.Arkadaşımın aracı Focus ı Orjinal mi bilmiyorum ama.Bunun aynısından bende yapmak istiyorum.Nerden bulabilirim acaba?Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı? Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Taktığınız yerin size bu şekilde teslim etmesi gerekirdi bence takılan yer ile görüşün kaliteli bir köpük ayarlasınlar Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 abi bunu istesen kendin yapabilirsin böyle bişeyi dışarıda bulabilir misin bilemiyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 abi bunu istesen kendin yapabilirsin böyle bişeyi dışarıda bulabilir misin bilemiyorum Mustafacım ben zaten beyaz köpükten yaptım iyi olmadı.Neden iyi olmadı diyeceksin.Çabuk parçalanıyor.ETraf çok kirleniyor.Benim sağlam çabuk parçalanmayan bu malzemeden kullanmam lazım...Nerden bulacağımı bilmiyorum.... Taktığınız yerin size bu şekilde teslim etmesi gerekirdi bence takılan yer ile görüşün kaliteli bir köpük ayarlasınlar Benim taktırdığım yerde hiçbir aracı böyle teslim etmediler ki? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Mustafacım ben zaten beyaz köpükten yaptım iyi olmadı.Neden iyi olmadı diyeceksin.Çabuk parçalanıyor.ETraf çok kirleniyor.Benim sağlam çabuk parçalanmayan bu malzemeden kullanmam lazım...Nerden bulacağımı bilmiyorum.... abi o zaman bi ecza deposundan ilaçların geldiği kutu şeklinde daha sağlam köpükler var oraya bi uğrayın derim Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Mustafacım ben zaten beyaz köpükten yaptım iyi olmadı.Neden iyi olmadı diyeceksin.Çabuk parçalanıyor.ETraf çok kirleniyor.Benim sağlam çabuk parçalanmayan bu malzemeden kullanmam lazım...Nerden bulacağımı bilmiyorum.... Benim taktırdığım yerde hiçbir aracı böyle teslim etmediler ki? Ama etmeleri gerekirdi. Öyle bombeli olarak teslim etmek ustalığa yakışmaz diye düşünüyorum. Bence lpg takılan yere söyleyin. Birşeyler yaparlar(yapmaları gerekir). Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Sünger al bildiğimiz sünger döşemecilerde bulabilirsin istediğin kalınlıkta en güzeli 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Sünger olmaz... strafor almalısınız.. Ben öyle yapmıştım.. inşaat malzemesi satanlarda bulabilirsiniz.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 süperötesi cibimde, su suntası var, hem de doğal renginde, vernik sürüp parlatayım diyorum, tekne pruvası gibi olsun Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Muhtemelen isteyene yapıyorlardır Süleyman beyin dediği gibi bu şekilde teslim etmek ustalığa yakışmaz Mehmet Abinin dediği gibi inşaatçılardan strafor da alıp maket bıçağıyla kendiniz de yapabilirsiniz ama ben olsam lpg taktırdığım yere yaptırırdım Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 40 litrelik depoyu siz mi istediniz? Çünkü ben 30 küsür litrelik depolardan taktırdım ve yerine tam oturdu... Ben istemedim onlar taktılar.Zonguldak Ereğlide Şahinler Otogaz servisine taktırmıştım.İlk işim yarın orayı aramak.Bakalım ne diyecekler... süperötesi cibimde, su suntası var, hem de doğal renginde, vernik sürüp parlatayım diyorum, tekne pruvası gibi olsun Valla Çağlar abi birşey anladıysam Arap olayım..... :D Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 http://www.ozmute.com/urun/d/45/Akustik_Yanmaz_Sunger.php bu tarz bir sünger bulursanız çok sağlamdır koparmaya çalışsanız bile zor kopar... ankarada olsaydınız ben de vardı Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Ben bundan yaptım ama .istediğim gibi olmadı. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 benim söylediğim süngerin kesinlikle parçalanma ihtimali yoktur.. ve oldukca sağlamdır.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 http://www.ozmute.co...nmaz_Sunger.php bu tarz bir sünger bulursanız çok sağlamdır koparmaya çalışsanız bile zor kopar... ankarada olsaydınız ben de vardı Çok saolun.Şuan çok uzaklardayım.Dİyarbakırdayım malesef.Ankaraya 1000 km. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 benim söylediğim süngerin kesinlikle parçalanma ihtimali yoktur.. ve oldukca sağlamdır.. Benim yaptığın straforun da hiç bir şekilde parçalanma yada ezilme ihtimali yok.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Benim yaptığın straforun da hiç bir şekilde parçalanma yada ezilme ihtimali yok.. Mehmet abi kullandığın straforun resmine bakabilseydim.En azından bir fikir sahibi olurdum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 süperötesi cibimde, su suntası var, hem de doğal renginde, vernik sürüp parlatayım diyorum, tekne pruvası gibi olsun Masa nerde peki ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Resimdeki.. en üstteki olması lazım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Masa nerde peki ? Crv lerde, bagaj içinde stepne yuvası var, ancak Tr versiyonunda stepne bagaj dışında, içerdeki boşlukta 4 adet sandalye + masa var, ancak benimkinde hiçbiri yok, Servet masayı kurtarmış sandalyeler yok. Düp konunca üstüne tahta kesip koymuşlar, en marangozundan Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 (düzenlendi) Resimdeki.. en üstteki olması lazım.. Teşekkürler.Mehmet abi.Bende bunu beyazını kullandım .Ama memnun kalmadım.Her tarafa parçaları dökülüyor.Parçaları etrafa uçuşuyor.Sürekli temizlemek zorunda kalıyorum 11 Aralık 2011 tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Senin kullandığınız bildiğimiz köpük... O olmaz.. Ben bunu zor kestim... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Bu kopüklerin adı foamboard dır bunlardan alırsanız parçalanma vs olmaz.. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Emminin söyediği malzemeden kesin üzerine de halısını ve onunda üzerine bir bagaj havuzu yerleştirin. Orjinalden daha iyi olacaktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Bir tabaka yetmez.. 2 tabaka lazım.. 5 lik yetmeyebilir.. 7 likleri de var.. Bence tesbit yapılarak alınmalı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts