İçeriğe Yönlendir

Simit Lpg Deposu Yüksek Geliyor...

Mustafa Özcan

Recommended Posts

Mesut Dumlupınar

Acaba orjinal bir çözüm bulundu mu bu bagaj işine. Böyle bölmeli orjinal yükseltme var midir ki bir yerlerden alsak?

Yorum bağlantısı

Dış cephe yalıtım straforları var. Kısmen daha sert ve dayanıklı. Fazla gacırtı gucurtuda yapmaz. 1 plaka yaklaşık 8-10 cm yüksekliğinde ve bagaj içi kadar. Onlardan 1 adet alıp, ortasını kesip tam oturtabilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar
(düzenlendi)

Dış cephe yalıtım straforları var. Kısmen daha sert ve dayanıklı. Fazla gacırtı gucurtuda yapmaz. 1 plaka yaklaşık 8-10 cm yüksekliğinde ve bagaj içi kadar. Onlardan 1 adet alıp, ortasını kesip tam oturtabilirsiniz..

esy4eny2.jpg

Abi doğru straforlar var da şöyle bir şey gördüm bulsak şahane olacak. O yüzden sordum bilen gören var mı diye :)

2y6u7y7u.jpg

tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Abi doğru straforlar var da şöyle bir şey gördüm bulsak şahane olacak. O yüzden sordum bilen gören var mı diye :)

İzolasyon, yalıtım, nalbur vs işi yapan heryerde bulursun..

Yorum bağlantısı

Hazir bu şekilde yok o zaman ?

Vardır mutlaka ama araştırmak lazım. Birde sen yapsan 10 liraya mal edecekken, hazır olanı en az 50-75 lira vardır.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Vardır mutlaka ama araştırmak lazım. Birde sen yapsan 10 liraya mal edecekken, hazır olanı en az 50-75 lira vardır.

Ben yaparim da resimdeki gibi bölmeli orjinal bir şey olmaz. Neyse araştırmaya devam :)
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Sali veya çarşamba simit tüp takacam ama hala yükseltme işini çözemedim. Normal bir strafor alip koymak istemiyorum. Eklediğim resimdeki gibi orjinal bir şey nasil yapılır nerden temin edilir yahu bunu bi halledelim. Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

peki marangozdan bagaja uygun şekilde sunta kestirmek nasıl olur sizce ?daha dayanıklı ve uzun ömürlü olur mu ?

Yorum bağlantısı

peki marangozdan bagaja uygun şekilde sunta kestirmek nasıl olur sizce ?daha dayanıklı ve uzun ömürlü olur mu ?

Ses yapabilir, ağır gelir, sert olduğundan zamanla sürtünen yüzeyler yer yapar, aşınabilir..

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

Ses yapabilir, ağır gelir, sert olduğundan zamanla sürtünen yüzeyler yer yapar, aşınabilir..

Haklısınız.Bu yönü hiç aklıma gelmedi , teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı

peki marangozdan bagaja uygun şekilde sunta kestirmek nasıl olur sizce ?daha dayanıklı ve uzun ömürlü olur mu

başka bir forumda yapan birini görmüştüm.menteşeli kapak şeklinde idi üst kısım.bence gereksiz ağırlık olur araca.Hemde sürtünen yüzeylere zarar verir.

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

başka bir forumda yapan birini görmüştüm.menteşeli kapak şeklinde idi üst kısım.bence gereksiz ağırlık olur araca.Hemde sürtünen yüzeylere zarar verir.

Yarın gidip strafor soracağım.Çok anlamam aslında ama bulurum heralde.Suntadan vazgeçitim.Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Mantolamada kullanılan kalın malzeme var, pembe ve yeşil renkli, bauhaus gibi yapı marketlerde bulunur. Strafordan sağlam,suntadan yumuşak,ondan alıp kesebilirsiniz bence..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Arkadaşlar inşaat malzemesi satan yerlerde strofor köpükten daha yoğun yalıtım malzemesi köpükler var onlar olur. Ben öyle yaptım 3 yıl oldu hiç dağılma olmadı.

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

Bizde bugün yaptık.güzel oldu.marangoz bir abi vardı sağolsun o yaptı.5 ve 3 cm lik strafor ile adını hatırlayamadğım laminant parke altına konan bir tabaka koyduk.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Bizde bugün yaptık.güzel oldu.marangoz bir abi vardı sağolsun o yaptı.5 ve 3 cm lik strafor ile adını hatırlayamadğım laminant parke altına konan bir tabaka koyduk.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Ilk resim hariç hepsi şahane olmuş :) ben hala yapmadim orjinal birseyler ariyorum. bakalim en son strafor deneyecem.
Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

İlk resim sonrası elektirik süpürgesi ile görünen strafor kırıklarını aldık.tertemiz oldu

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

İlk resim sonrası elektirik süpürgesi ile görünen strafor kırıklarını aldık.tertemiz oldu

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

Anladım buda güzel ama dikkatimi çeken aradaki boşluklar oldu.yani ağırlık gelince içe çökebilir gibi geldi bana.ama üstü bir tabakayla kapatılabilir

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Anladım buda güzel ama dikkatimi çeken aradaki boşluklar oldu.yani ağırlık gelince içe çökebilir gibi geldi bana.ama üstü bir tabakayla kapatılabilir

üstüne bi kontplak koyulur olay tamamdir. En kötü kendim uğraşıp şöyle bir şey yaparim. Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Erkan Boztaş

Bende de aynı problem var. Bu sorunu çözdükten sonra bagaj havuzu almayı düşünüyorum ama alırken kalın stepne için olanlardan mı yoksa ince stepne için olanlardan mı almak lazım?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...