İçeriğe Yönlendir

Simit Lpg Deposu Yüksek Geliyor...

Mustafa Özcan

Recommended Posts

Süleyman Çetin

Isı yalıtımcıların dış cephe kaplamada kullandıkları malzeme çok sağlam. Bire bir test etmişliğim var. Onu tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.Bu hafta sonu bu olaya bir el atayım.... :)

Yorum bağlantısı

strafor dediğimiz sert straforla yapabilirsiniz.benim c-max için yaptığım fotoğrafların olduğu bir konu vardı ama bulamadım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

strafor dediğimiz sert straforla yapabilirsiniz.benim c-max için yaptığım fotoğrafların olduğu bir konu vardı ama bulamadım.

Yaptığın çalışmaların fotolarını görebilseydim çok harika olurdu valla.En azından kafamda biraz şekillendirirdim...

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

bunu asla böyle teslim almaz ve tamamlanmadan ödemesini asla yapmazdım.

yazacaktım ki; baktım Mustafa yazmış. Mustafa genelde sektörden olanların bildiği bir ayrıntıdır, Ecza Depoları ile bir bağın var mı?

akrabalar vesilesiyle öğrendim hocam :)

Yorum bağlantısı
Engin Ateş
(düzenlendi)

eğer kendiniz yapmak istiyorsanız sanırım önerilen bu straforlar malzemeler işinizi görür tabi ağır bişey koymazsanız

ama kesin çözüm panzotçuya gidip oraya uygun düz bir zemin yaptırmak

http://www.flickr.com/photos/fottoman1/6021427843/in/photostream

resimde yapılmış hali ben her türlü ağır malzemeyi koyabiliyorum çünkü sağlam bizemin hatta kalan boş yerlere gizli bi göz bile yaptırmanız mümkün :) müzik sistemini yapan arkadaşımla gittik ödemeyi o yaptı yanılmıyorsam 50-70 arası bişey verdi çok memnunum ben ne ses var ne sıkıntı

tarihinde Engin Ateş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Aynen strafor temin et bir yerlerden güzelce kes ve yerleştir . Hatta üzerinede ince bir kontrplak ile sabitle ve bagaj paspasını ört üzerinede bagaj havuzu al bagajın eskisinden daha güzel ve sorunsuz olacaktır.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Yaptığın çalışmaların fotolarını görebilseydim çok harika olurdu valla.En azından kafamda biraz şekillendirirdim...

Benim aracımdada 4o lt lik simit tank mevcut ve takıldığı yerde simit tankın büyüklüğü kadar ortası kesilmiş bagaja tam oturan tahta var.o fazlalığı almış bu tahta.Tahta demek çokmu doğru bilmiyorum.Ama ne çeşit bir tahta bilmiyorum sunta olabilir.Kafanıza şu takılmasın bagajda tahtadan dolayı meydana gelebilecek" tık "sesi bile yok.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Bu hafta buradaki bütün inşaat malzemesi satan yerlere sordum ama istediğim gibi strafor bulamadım.Malesef :( :( :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

abi ben ölçtüm 5 cmlik yeterli,ayrıca bi tabakadan iki yan bir adette karşıya parça çıkıyor

İşte o 5 cm parçayı bulmak mesele.....

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

En iyi ben yarın fotoğrafını çekip göndereyim benim arabanın.Fikir edinmiş olursunuz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

En iyi ben yarın fotoğrafını çekip göndereyim benim arabanın.Fikir edinmiş olursunuz.

Çok iyi olur.Teşekkürler.En azından aklımda bulunsun....

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Erhan Karaman

hocam sizin binaların mantolama işlerinde kullanılan "xps" yalıtım malzemesinden almanız gerekiyor.bu malzeme strafor gibi taneli olmayıp tam sizin istediğiniz özellikleri sağlamaktadır.kirletme dağılma vs. yapmaz.mukavemeti strafor plakalara göre daha yüksektir.bazı arkadaşların da kastettiği bu malzeme, ancak ısrarla kalın strafor vs. dedikleri için anlaşmazlık olmuş aranızda :)

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Onur Urhan

mustafa bey dış cephe mantolama işinde kullanılan pembe renkli izocam foamboard köpükler var taneli olmadığı için dağılmıyor. 1, 2, 3, 5, 7 cm kalınlık seçenekleri var. biz arkadaşın arabasına kendimiz yaptık resimlerini çekip göndereyim çok güzel oldu hatta en üste 2 cmlik kapladık dümdüz bir bagaj oldu. tüp kontrolünde tüpçü abi bunu kime yaptırdın demiş kendimiz yaptık deyince şaşırmış adam. ben bir iki resim alayım yarın yayınlayayım yakın yerde olsanız hallederdik...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ruhan Sorgun

arkadaşım size kesin çözümü söylüyorum, gidiyorsunuz döşemeciye, diyorsunuz ki: "bana en sert gri süngerini ver"... al ölçünü, git döşemeciye, kestir tabakanı en sert gri süngerden.(bu dediğim en sert gri sünger, üzerine 90 kg oturunca bile 3-4 cm ancak gömülüyor)... ne ses yapar, ne kirletir, hata payı kaldırır, çok ince işçilik istemez. haydi kolay gelsin, güle güle kullan... :yes:

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Nihayet sonunda bu uygulamayı 5cm straforla yaptım.Çok hoş oldu.yakında resimleri eklerim.Kirlilikten kurtuldum.Beyaz köpük ortalığı mahvediyordu.Burada inşaat yapılıyordu bende adamlardan rica ettim.Saolsunlar beni kırmadılar.Bende hemen işe koyuldum.Sonuç çok güzel oldu.Kesmesi ve ayarlaması neredeyse bir iki saatimi aldı. :) :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Nihayet sonunda bu uygulamayı 5cm straforla yaptım.Çok hoş oldu.yakında resimleri eklerim.Kirlilikten kurtuldum.Beyaz köpük ortalığı mahvediyordu.Burada inşaat yapılıyordu bende adamlardan rica ettim.Saolsunlar beni kırmadılar.Bende hemen işe koyuldum.Sonuç çok güzel oldu.Kesmesi ve ayarlaması neredeyse bir iki saatimi aldı. :) :) :)

:good1: birde stepne dik olarak yan tarafa sığsa çok güzel olur abi ama focus ta sığmıyor bizimkin de olduğu gibi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

:good1: birde stepne dik olarak yan tarafa sığsa çok güzel olur abi ama focus ta sığmıyor bizimkin de olduğu gibi.

İşte sığmıyor.Sığsa süper olacak dediğin gibi.Ortada anıt gibi duruyor... :D :D :D

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Yusuf Erbaş

merhaba arkadaşlar,

çözüm bulunmuş görüyorum ama fotoğrafları eklememişsiniz. ben yeni LPG taktırdım ve aynı sıkıntı bende var. bana imalat fotoları gönderebilirseniz bende bi uğraşayım diyorum. yada yapan yer varsa onu önerin lütfen.

herkese kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yöneticilerden rica ediyorum, bu konuyu kapatsınlar. Bu köpüğün sesini duymak değil resmini bile görünce tüylerim diken diken oluyor.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ses yapmıyor ya :D

Sadece keserken ses yapıyor :D

Emmi resmi görünce çıkan ses aklıma geliyor, o da yetiyor. Sen "Sadece keserken ses yapıyor" yazmışsın, bunu okurken bile tüylerim diken diken oluyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir arkadaşım vardı, şeftali der demez gider elini yıkar gelirdi :D

Nerde o eski tüylü şeftaliler, olsa da yesek :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Üniversitede köpüklü bardakla çay içerdik, çay içenin bardağını toplardım, masayı tertemiz yapardım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...