İçeriğe Yönlendir

Nfs Run

Naci Özkan

Recommended Posts

Naci Özkan

oyunu geçen hafta uzun bir uğraşla bilgisayarıma yükledim. oyunu kurunca 15 gb oldu :) 20 gb boş alan istedi.ekran kartı 512 mb istiyor bende 1gb(geforce gt 220 m) olmasına rağmen çözünürlüğünü düşürmem gerekti.oyunun efektleri,kurgusu güzel olmuş.fakat oyun 6 saatte bitti :shok::unsure2::i-ih: ea gamesten bu kadar detaylı bir oyun yapıp bu kadar kısa süreli bir oyun yapmaları beni hayal kırıklığına uğrattı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Most Wanted sonrası beni hiç açmadı...

shift ve hot pursuit güzeldi.bunun efektleri çok daha güzel ama oyun kısa sürede tamamlandı..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yeni oyunlar böyle, çok kısa sürede tamamlanıyorlar maalesef :(

6 saatte biten oyuna oyun gözü dahi ile bile bakmıyorum.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu arada şimdi baktım, satışa çıktığı ilk hafta en çok satılan 10 oyuna dahi girememiş...

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Ben de oynadım. 187.yim henüz :p

bence bu güzel birşey. 1. olunca oyun bitiyo :biggrin:

Bu arada şimdi baktım, satışa çıktığı ilk hafta en çok satılan 10 oyuna dahi girememiş...

çıkması aylar öncesinden merakla bekleniyordu

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

Ben underground serisinden sonra bıraktım nfs yi :) Halbuki nfs 1 den beri aralıksız oynardım. Most wanted ı yüklememle silmem bir oldu. Arabaların gidişi o kadar yapay geldi ki, hiç keyif vermedi. Carbon'u da sadece drift var diye oynamıştım. Dirt 3 ü oynuyorum şimdi o keyif veriyor :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Ben underground serisinden sonra bıraktım nfs yi :) Halbuki nfs 1 den beri aralıksız oynardım. Most wanted ı yüklememle silmem bir oldu. Arabaların gidişi o kadar yapay geldi ki, hiç keyif vermedi. Carbon'u da sadece drift var diye oynamıştım. Dirt 3 ü oynuyorum şimdi o keyif veriyor :)

dirt 3 tamamen kontrol tabanlı bi oyun. dirt 2 yi biraz oynadım ama sarmamıştı

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Simbin GTR2 ve codemasters F1 2010,2011.. Bunlar iyi bir dreksiyon pedal seti ve kapatılmış yardımcılar ile harika oluyor.

Zamanında GTR2'de Lemans 24saat'i gerçekten 24 saat denemiştim. Ara ara lavabo ihtiyacı için veya kraker yemek için autopilot'a alsam da tam 7saat 38dakika yarışmıştım... (pist Spa francorchamps)

Sonra ne mi oldu? Kaptan pilot Semih 14 tur takip ettiği 6.sırada ki Viper GTS'in hava koridorundan arada bir çıkmayı hiç akıl edemedi ve motoru alevler içinde eline aldı... Ne hayal kırıklığıydı benim için.

Otomobil içerikli oyunlarda realizm olmadan pek tad alamıyorum. Run'u sırf grafikleri için oynamak istedim ama bilgisayar yetmedi :D

Temsili bir video

Kullandığım araç Lister Storm

S0636.jpg

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

dirt 3 tamamen kontrol tabanlı bi oyun. dirt 2 yi biraz oynadım ama sarmamıştı

Zaten aynı tipte oyunlar değiller evet ama. Daha gerçekçi geldiği için onu oynuyorum :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Simbin GTR2 ve codemasters F1 2010,2011.. Bunlar iyi bir dreksiyon pedal seti ve kapatılmış yardımcılar ile harika oluyor.

Zamanında GTR2'de Lemans 24saat'i gerçekten 24 saat denemiştim. Ara ara lavabo ihtiyacı için veya kraker yemek için autopilot'a alsam da tam 7saat 38dakika yarışmıştım... (pist Spa francorchamps)

Sonra ne mi oldu? Kaptan pilot Semih 14 tur takip ettiği 6.sırada ki Viper GTS'in hava koridorundan arada bir çıkmayı hiç akıl edemedi ve motoru alevler içinde eline aldı... Ne hayal kırıklığıydı benim için.

Otomobil içerikli oyunlarda realizm olmadan pek tad alamıyorum. Run'u sırf grafikleri için oynamak istedim ama bilgisayar yetmedi :D

Temsili bir video

Kullandığım araç Lister Storm

S0636.jpg

10 da oturdum.gece 03:45 sıralarında pc donmaya başladı.kapatıp balkona çıkardım yeterki donmasın oynayayım diye.ben dondum pc banamısın demedi.mecbur yattım sabah bitirdim. :D gtr2 güzel bir oyuna benziyor indireyim birara :good1:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Naci'm GTR2 2004 yapımı bir simulasyon. NFS RUN'ın ardından grafikleri, ve klavye ile eziyete dönüşen kontrolsüzlük beklentilerini karşılamayabilir..

Ama dersen ki pedal setim var veya alacağım, grafikde çok mühim değil. Birde bildiğin birkaç pist varsa veya ezberlersen senden kralı yok.. :) Hiçbirşey sana bukadar keyif veremez.

2-3 saatlik yarışlar açardım genelde 55-70 tur arası. Yumuşak hamur lastik taktığında lastiğin ufalanmasını dahi hissedebiliyordun dreksiyonda. Adamlar yapmış,hala bunun kadar gerçekci oyun yok. Sabır gösterebilirsen ilerde anlarsın neler demek istediğimi :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Naci'm GTR2 2004 yapımı bir simulasyon. NFS RUN'ın ardından grafikleri, ve klavye ile eziyete dönüşen kontrolsüzlük beklentilerini karşılamayabilir..

Ama dersen ki pedal setim var veya alacağım, grafikde çok mühim değil. Birde bildiğin birkaç pist varsa veya ezberlersen senden kralı yok.. :) Hiçbirşey sana bukadar keyif veremez.

2-3 saatlik yarışlar açardım genelde 55-70 tur arası. Yumuşak hamur lastik taktığında lastiğin ufalanmasını dahi hissedebiliyordun dreksiyonda. Adamlar yapmış,hala bunun kadar gerçekci oyun yok. Sabır gösterebilirsen ilerde anlarsın neler demek istediğimi :)

grafik benim için önemli ama laptoptan ne kadar grafik beklenebilirse o kadar :) pedal seti almadım ama eyisinden almayı düşünüyorum.ama son cümlendeki ''sabır gösterebilirsen ileride anlarsın'' sözünün altında büyük şeyler yatıyo. :D biyerden sora sıkıyo sanırsam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Kesinlikle sıkmıyor. Sabirdan kastım, pistleri ezbere bilmek, fren noktalarını doğru ayarları ögrenmek gibi şeyler. Kısacası pist yarışlarına ilgin olmalı :)

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

"Fanboy" denilen tipler vardır. Ben değilim ama şunu demeliyim ölümüne "Gran Turismo". Farklı araçlarla oynamak en hoşuma giden şey.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Cod 3 ü sıkıntısız rahatlıkla oynarken The Run da dx 10.1 uyarısı veriyor oyunu açmıyor sinir etti ekran kartı değiştirmekten başka çaresi varmıdır? Driverın son versiyonu yüklü dx 10 yüklü.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Tam uyarı nedir? Ekran kartı nedir?

tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tam uyarı nedir? Ekran kartı nedir?

Asus Ati 2600 pro hd ekran kartım var Armağan uyarı çevirebildiğim kadarıyla ekran kartın ati olduğu için 10.1 e ihtiyacın var nvidia olsaydı açardım gibi bir şey.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Benim kayınço NFS The Run için, "Oyunu ATI'ye uyarlamışlar, ATI için yapmışlar neredeyse, maksimum fps'yi de 30'a sabitlemişler" dedi. :D

Tahir şimdi senin söylediğin tam tersi mi oluyor bu işin?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Küçüktük, kardeşimle beraber nfs 2 oynardık. 2 kişilik olabilen ve araçların içinden direksiyonu görerek oynamayı olanak sağlayan o zamana göre süper biy oyundu. Bir ekran ikiye bölünürdü.

Kardeşimle 2 arkadaş olup hanımlarımızla oyunda pikniğe giderdik. :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Benim kayınço NFS The Run için, "Oyunu ATI'ye uyarlamışlar, ATI için yapmışlar neredeyse, maksimum fps'yi de 30'a sabitlemişler" dedi. :D

Tahir şimdi senin söylediğin tam tersi mi oluyor bu işin?

Benim ekran kartının tam desteklemiyor olabilir ama oyunun Ati ye uyarlanmadığı kesin dx 10 u nvidiada destekliyor ama ati için 10.1 istiyor birde ukalalık yapıyor :p

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

direksiyon setiniz varsa shift 1 tavsiye ederim güzel sarıyor dün iki arkadas 3 saatten fazla oynadık :D devam ederdik gecenin bi yarısı olmustu

Yorum bağlantısı

Açıkçası oyunu kurmadan önce çok büyük beklentilerim vardı özelliklede grafik açısından oynu kurdum bi kaç yarış oynadıktan sonra sildim direk :nea: Bence hayal kırıklığı :angry: Sani beyin dediğine katılıyorum most wanted sonrası yalan :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...