İçeriğe Yönlendir

Usb Ve Bluetooth Bağlantısı

Çağlayan Sarıgül

Recommended Posts

Allah Allah, 2011 Focus Titanium'da Kullanıyordu Kendisi, Yukarıdaki Linkteki Ürün İle Birlikte USB (Flash) Kullanıyordu. Şaşırdım Şuan :)

Başka ürün olmasın ?  Mesela MBX01...

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Abi Buna Güvenip Bizde Aldık İşte, CD 6000 Teyp Bizim Araçtaki Fakat Girişi Yok Arkada :)

nooolur bu bir şaka de. :i-ih2: usb kullanmadaki tek umudum bu cihazdı  :shout:  :cray: 

Yorum bağlantısı
Guest Burak Altmışoğlu

Başka ürün olmasın ?  Mesela MBX01...

Abi Senin Attığın Ürünlerden Tek Farklı, Ordaki Kulaklık Girişi Gibi Olan Deliğin Olmaması :) Emin Olmak İçin Az Önce Sordum Tekrar..

nooolur bu bir şaka de. :i-ih2: usb kullanmadaki tek umudum bu cihazdı  :shout:  :cray: 

Benimde Öyleydi Abi Malesef ki .. :)

Bakın böyle giriş olması gerekiyor. Fakat benim Sony mp3 çalar da yok..

QCY0020-4.jpg

Valla İlk Defa Şimdi Gördüm Böyle Bir Giriş Gerektiğini, Ben Soldaki Siyah Alanda Falan Biliyordum Giriş Yeri :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bu ürün double din teypler gibi multumedya destekleyen teypler için. Sony teyplere ve 6000Cdlere uymaz. 

Ama araştırırsanız cadence var. O sanırım uyuyordu. 

Yorum bağlantısı
Guest Burak Altmışoğlu

Bu ürün double din teypler gibi multumedya destekleyen teypler için. Sony teyplere ve 6000Cdlere uymaz. 

Ama araştırırsanız cadence var. O sanırım uyuyordu. 

Hocam Benim Almaya Niyetlendiğim Teyp Bu ; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-ford-focus-titanium-sony-mp3-muzik-calar-oto-teyp-142838764/detay

Özelliklerinde "Montaj Double Din (Çift Yuva)" Yazıyor..

Yorum bağlantısı
Fatih YILMAZ

İyi Akşamlar Hocam ; Bizim Aracımızda Focus 2011 Collection ve Sizin Linklerdeki Ürünü Sipariş Edip Getirdik. Yalnız Aracımızın Teybinin Arkasında Malesefki Bu Aparat İçin Giriş Mevcut Değil. Teybimiz 6000CD, Fakat Titanium'daki Sony Teypler de Bu Giriş Mevcut. Bize Bu Ürünü Sipariş Eden Abimiz de Focus Titanium Vardı ve Kendisi Kullanıyordu. Bizde de Çalışır Diye Sipariş Etti Ama Malesef ki Giriş Mevcut Değil..

İyi akşamlar hocam 2010 titanium var bende teybin arkasının önünün resmi var mıdır kullanan arkadaşlarınızda?

Sanırım Sony teyplere USB bağlanmıyor.

AAraştırdığım kadarı ile Yurt dışı araçlarda bu donanım var genelde kolluk içinde buluyor ama Türkiye araçlarında yok. Fakat teybin özelliği var o ülkeye göre farklı değil standart. sadece giriş böylemi onu merak ediyorum açıkçası. 

hocam resim görünmüyor ancak yorumlardan bluetooth falan farklı bir şey gibi sanki.

Farklı ve çok daha pahalı bir ürün bu Hocam :) ayrıca onu rahat bir yere monte etme şansıda yok gibi.

Hocam Sizin Teyp Focus Titanium'lar daki Sony Teypden mi ? Ben Kullanan Kişiler Gördüğüm İçin Soruyorum.. Bahsettiğim Teyp Şu ;

1428387640eg.jpg

evet bende ki teyp de aynen bu.

Yorum bağlantısı
Guest Burak Altmışoğlu

İyi akşamlar hocam 2010 titanium var bende teybin arkasının önünün resmi var mıdır kullanan arkadaşlarınızda?

Malesef Hocam Aracı Sattı Kendisi..

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Burak Kardeşim, bu teyibi al teyp güzel fakat o aparat bunada uymaz. Multimedya double dinler için. Double din teybin ölçüsünü belirtir. Hepsi destekleyecek diye birşey yok. :)

Sony iyidir. Takarsın mp3 cd'ni milletin kaç binliraya aldığı sesi ufak eq ayarlarıyla alırsın. 6000Cd'den sonra kulakların bayram edecek. :)

Yorum bağlantısı
Guest Burak Altmışoğlu

Burak Kardeşim, bu teyibi al teyp güzel fakat o aparat bunada uymaz. Multimedya double dinler için. Double din teybin ölçüsünü belirtir. Hepsi destekleyecek diye birşey yok. :)

Sony iyidir. Takarsın mp3 cd'ni milletin kaç binliraya aldığı sesi ufak eq ayarlarıyla alırsın. 6000Cd'den sonra kulakların bayram edecek. :)

Eyvallah Hocam da Şimdi Hevesim Gitti Ya, Ben Valla Flash Bellik İçin Niyetlenmiştim Ama Tabi ki Tracktan Kurtulacağım İçin Mutluyum :) Hatta Az Önce İlanı Foruma Bile Koydum http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254675-focus-2-titanium-teybi-aran%C4%B1yor/ :)

Yorum bağlantısı
Fatih YILMAZ

yanlız kullanıcılardan aldığı yorumlarda hep iyi? ve dediğim gibi yurt dışı araçlarda usb port mevcut hatta bizim aracın kullanma klavuzunda da usb kullanımı yazıyor ancak aracı didik didik ettim aux u buldum onu bulamadım :) Ama gelin görünki otosan sağolsun bu araçları getirmiyor :) Sonuçta araç standart olmayıp ülkeye göre farklı olsada teypler standart bir model buna uyuyor ama hangisi?

Yorum bağlantısı
Guest Burak Altmışoğlu

Konuyu şimdi gördüm. Bu arada telefon özelliği de yok. :(

Eyvah ki Ne Eyvah :) Youtube'deki Bir Tanıtım Videosun da Telefon Özelliğini Anlatıyorlardı Ama Oda Farklı Sanırım :) 6 CD Aynı Anda Alıyormuş Diyorlar, Bu da mı yok :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Eyvah ki Ne Eyvah :) Youtube'deki Bir Tanıtım Videosun da Telefon Özelliğini Anlatıyorlardı Ama Oda Farklı Sanırım :) 6 CD Aynı Anda Alıyormuş Diyorlar, Bu da mı yok :)

Sen çok yanlış gelmişsin. :p 

Telefon özelliği için ayrıca kit olmalı. O da birtek tekno paketteydi sanırım. Bulunması çok zor. 

Mp3 çalan tipler tek cd alıyor. :D

Yorum bağlantısı
Guest Burak Altmışoğlu

Sen çok yanlış gelmişsin. :p 

Telefon özelliği için ayrıca kit olmalı. O da birtek tekno paketteydi sanırım. Bulunması çok zor. 

Mp3 çalan tipler tek cd alıyor. :D

Telefon Özelliği Koymuyorlar, Telefon Tuşları Koyuyorlar Arkadaş :) Bizim Teypte de Var Şuan..

Yorum bağlantısı
yasin can

sony teyp de böyle bir giriş mevcut degil ancan orjinal bluetooth kitinde mp3 lü sony ye uygun usb girişi mevcut ankarada ennur ford ali usta 0 535 709 76 34 focus ve mondeo ya bagladı usb mp3 çalıyor ve aynı zamanda telefonun üzerinden de müzik çalıyor bilgilerde ekran üzerinde gözüküyor bilginize

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Ersin Özkaya

aceba ne oldu bu usb işi? focus 2 sony ler için direksiyon kumandasınında aktif olarak çalıstıgı bir sistem var mı?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ramazan Başkan

arkaşımın 2008 model focusu var malum bunda usb ve aux yok biz sonradan takacağız ama alacağım ürün uyumlu mu teybin arkasını görenler cevap verir misiniz sankı usb bağlantısının teybe bağlantı yeri uyduruk geldi  gercekten bağlantı ucu boylemiRefitting-Cd-Dvd-Players-Usb-Interface-M

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Orjinal teybe bu aparat direk tak-çalıştır olsaydı piyasada bulunmaz hale gelirdi.

Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

düzeltme bilgileriniz için teşekkürler teyb orjinal teyp teybi söküp bakmak istemiyoruz  çünkü zor diye düşünüyoruz ama iletişime geçtiğim satıcı yüzde yüz uyumlu olduğunu teyibimiz arkasının girişinin boyle olduğunu soyledi 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

düzeltme bilgileriniz için teşekkürler teyb orjinal teyp teybi söküp bakmak istemiyoruz  çünkü zor diye düşünüyoruz ama iletişime geçtiğim satıcı yüzde yüz uyumlu olduğunu teyibimiz arkasının girişinin boyle olduğunu soyledi 

Ben 2 tane 6000 cd söküp sony mp3 çalar taktım 4 teypte de usb yi bağlayacak giriş yoktu. Sadece anten ve tek soketli kablodan ibaret arkası.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...