Murat Arslan 2 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 geçen hafta 2006 makyajsız kasa dizel fiestamı 19bine sattım. bugün de ilk sıfır aracım olacak olan yeni aveo ltz sedan aracımın kaporasını gönderdim. salı günü gidip izmir'den alacağım. araç karbon siyahı. Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Hayırlı uğurlu olsun.kaça mal ettiniz acaba bu aralar oldukça dikkat çeken bir araç Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 geçen hafta 2006 makyajsız kasa dizel fiestamı 19bine sattım. bugün de ilk sıfır aracım olacak olan yeni aveo ltz sedan aracımın kaporasını gönderdim. salı günü gidip izmir'den alacağım. araç karbon siyahı. Hayırlı olsun güle güle kullanın Bu sıralar alınabilirliği en yüksek araba iyi bir karar bence. Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 32bine aldım. ama tüm türkiye'de ki bayileri aradım neredeyse 38bin diyen bile çıktı. en uygun izmir de buldum. aldım. resimdekinin aynısı renk ve donanım olarak. Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Yiğitcan sizin ordaki bayi ile telefonda görüştüm nette 35.5 gibi bir fiyatı varken bayi bana 37 dedi Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Rekor Elazığ bayisinde 38400 kampanyalı fiyatı dediler. bende 35binden size 20 tane getireyim dedim. kapattı telefonu. Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Teşekkürler. 32bin anahtar teslim. benzinli 1.4.herkese tavsiyem almayı düşünmüyorsanız. aracı yakından inceleyip test sürüşü yapmayın. ben yaptım. 3 haftadır, atamadım kafamdan ve sonunda fiestayı satıp, onu aldım. 1 Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Bu aveo neymiş öyle ya, gören de Alman arabası sanacak. Ben devşirme Daweo fikrini unutamıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Bu aveo neymiş öyle ya, gören de Alman arabası sanacak. Ben devşirme Daweo fikrini unutamıyorum. bende öyle diyordum ama. gidip görünce ve ondan inip fiestaya binince, papua yeni gine imalı bile olsa alırım bu aracı dedim. Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 O kadar ki etkileyici diyorsunuz benim ancak b segmenti sıfır bir araca param yeter. incelediklerim içinde de fiyat-performans olarak en iyisi buydu. ben en dolu modelini aldım. diğerlerinin baz modelleri bile daha pahalıydı.aracı teslim alınca izmir den buraya yaklaşık 2 bin km yapacağım. o zaman ayrıntılı bir incelemeyi de yazarım buraya. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Mahmut Kızıl 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belesız kullanın Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Hayırlı uğurlu olsun.Görünümü muhteşem aracın Yorum bağlantısı
Engin Özarı 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Hayırlı Olsun. 2012 yılında , oldukça tutulacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 bende 3-4 gündür bu aracı inceliyorum..Kia ceed iel arada kaldım..Yılsonu kampanyalarından belki faydalanabilirim.forumda bir arkadaş daha aldı bu arabadan.Ancak sizinki kadar heybetli durmuyor..Resimde sanki b değilde c segmenti gibi...32 bine bulma şansımız yok artık heralde. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Yiğitcan sizin ordaki bayi ile telefonda görüştüm nette 35.5 gibi bir fiyatı varken bayi bana 37 dedi Konudaki mesajlara bakınca sanki doğuya doğru gittikçe fiyatların arttığını gözlemledim. Nakliye ücreti gibi bişey mi ekliyorlar napıyorlar acaba Burdaki satış görevlisiyle kanka olduk biz incelemeye gittiimde onu bulsak indirim yaptırırız :D Yorum bağlantısı
Burak Yenersoy 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun.. Ama bence aynı fiyata, yada 2.000TL daha verip bir üst kasa olan CRUZE hiç düşünmediniz mi? Aksesuar farklarıda eklenip tamamlanınca bir cep telefonu fiyatı kadar fazla ödeyecek, 124 beygire sahip olacak, artı,bir üst segment araca sahip olacaktınız. Vergi dilimleride aynı olan bu araçlar arasındaki seçiminizin kasa ve görünüşe bağlanmanıza yoruyorum sadece.Kazasız belasız kullanımlar tekrar. Saygılar.. Yorum bağlantısı
Erman Temel 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Hayırlı uğurlu olsun allah telerinizi düz bastırsın. Bu resmi gördükten sonra bu araba benim acaip hoşuma gitmeye başladı bu kdar güzel olabileceğini düşünmemiştim tam bir hırçın bakışlar geniş ızgara fren diskleri balataları güzel duruşu diri bu araçtan bende düşünebilirim tabi clio yeni kasa RS aklımadan çıkarsa Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Fotoğraftakine çok aldanmayın en dolusunda bile o tampon altı ekleri o jantlar ve o fren sistemi yok Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Fotoğraftakine çok aldanmayın en dolusunda bile o tampon altı ekleri o jantlar ve o fren sistemi yok +1 Çıplak gözle bakıldığında cılız gibi gözüküyor bu araç. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Gelecek araç bunun gibi birşey yani. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 B sınıfı benzinli ve chevrolet imajı dolayısıyla 32 bin lira bu araç için çok fazla gibi geliyor bana. Ama, elbetteki para ve karar sizin... Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim... 32bine aldım. ama tüm türkiye'de ki bayileri aradım neredeyse 38bin diyen bile çıktı. en uygun izmir de buldum. aldım. resimdekinin aynısı renk ve donanım olarak. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Gelecek araç bunun gibi birşey yani. Bu LT galiba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts