Zafer Ayvacı 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Ama benimki Xlt. Sırf bunu yazabilmek için yazdın di mi yukarıdakini Tey Allamm Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Bu LT galiba. Aynen öyle LTZ de bulamadım foto Ama dış görünüş olarak çok fark yok. Sis farı var sanırım bir tek. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Aynen öyle LTZ de bulamadım foto Ama dış görünüş olarak çok fark yok. Sis farı var sanırım bir tek. Resmi sitesinde çok açık farklar belirtilmiş. Kolay anlaşılır yapmışlar. Beğendim. LT Modeline ek olarak 16'' Hafif alaşımlı jantlar Ön sis farı Arka park sensörü Otomatik farlar 6 hoparlör Ön yolcu koltuk altı eşya saklama gözü http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-sedan/konfigure-et/ Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 2011 LTZ buda abi hiç öyle jantlı bir modelini görmedim ben henüz. Hatta satıştaki arkadaşa ısrarla sordum ben bu jantları hiç sevmedim opsiyon olarak bile mi yok diye hayır yok dedi bilmiyorum Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Doğru söylüyorsun. Sitede de bu senin gösterdiğin jant var. http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-sedan/konfigure-et/yeni-aveo-sedan-ltz.html Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 öncelikle herkese teşekkürler Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun.. Ama bence aynı fiyata, yada 2.000TL daha verip bir üst kasa olan CRUZE hiç düşünmediniz mi? Aksesuar farklarıda eklenip tamamlanınca bir cep telefonu fiyatı kadar fazla ödeyecek, 124 beygire sahip olacak, artı,bir üst segment araca sahip olacaktınız. Vergi dilimleride aynı olan bu araçlar arasındaki seçiminizin kasa ve görünüşe bağlanmanıza yoruyorum sadece.Kazasız belasız kullanımlar tekrar. Saygılar.. haklısınız cruze endolu olan modeli lt plus için 38 bine anlaştım. ama kullanan herkes şikayetçi cruze dan. onun için vazgeçtim. B sınıfı benzinli ve chevrolet imajı dolayısıyla 32 bin lira bu araç için çok fazla gibi geliyor bana. Ama, elbetteki para ve karar sizin... Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim... amacım sıfır araç almaktı. bu fiyata b segmentinde dahi bu dolulukta araç yok. teşekkür ederim. aveo sedan dizel için pazarlık ettim.LT modeli..araç 35bin tl idi..ama garibi bayideki arkadaş,bizde internetten bilgi alıyoruz.daha fazla bilgimiz yok diyordu ben neredeyse heryeri aradım. şuan en uygun fiyatlar eskişehir ve izmir de. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Öncelikle aracınız hayırlı olsun tercih bence doğru, İzmir'den hangi bayii ile anlaştınız acaba? Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Güle güle kullanın, siz beğenmişseniz başkalarının ne dediği hiç önemli değil. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 Öncelikle aracınız hayırlı olsun tercih bence doğru, İzmir'den hangi bayii ile anlaştınız acaba? teşekkürler.. surtaş tan aldım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 sıfırda bu kadar rakam karmaşsı , firma imajı için hiç iyi değil Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :nazar: Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Güzel araç.Yakıt değerleride benzinliye göre oldukça iyi.502 litre bagaj hacmi.E donanımıda iyi.Marka imajı dışında fiyatıda güzel.Bence alınası bir araç olmuş.Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 evet neden bu kadar fiyat farkı olur anlamam.100-200 tl olsa anlarım ucuz satan bayiler aralık ayında olduğumuz için kota doldurmaya çalışanlar sanırım. Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 hayırlı olsun,şimdiden iyi yolculuklar,ben sizin yerinizde olsam hb olanını seçerdim teşekkürler. sedan seçmemin nedeni 502 lt lik bagaj. çocukta olunca hb bagaj olarak yetmiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Test sürüşü sırasında çok beğendiğinize göre, 2.000km yol çok keyifli olacaktır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 1 yıl öncesine göre +6-8000TL zam gördü ama, yeni tasarımı ve diğer marka zamlarına göre, iyi bir seçim konumunda. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. tez vakitte resimleri görmek isteriz. Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Güzel seçim gibi görünüyor.Hayırlı olsun.Eğer tüketim değerleri ve performans izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Bende bu aralar düşünüyorum fakat tecrübe ve izlenimleri araştırıyorum.. Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. tez vakitte resimleri görmek isteriz. Güzel seçim gibi görünüyor.Hayırlı olsun.Eğer tüketim değerleri ve performans izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Bende bu aralar düşünüyorum fakat tecrübe ve izlenimleri araştırıyorum.. teşekkürler tekrar. kısmetse önümüzdeki hafta sonu 2000 km civarı yol yapmış olarak dönerim. ve burada ayrıntılı resimleri yol ve yakıt değerlerini, sürüş performansını vb.. ayrıntılı olarak yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Burak Yenersoy 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 SANIRIM, ama "AYNI BEDELE"!!! PARASI DAHA AZ GÖRÜNEN, DAHA GÜÇSÜZ, BİR ALT SINIF ARACI ALDINIZ.. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz, hayırlı olsun tekrar.. Ben mühendisçe, fiyat-optimumizasyon eliminasyonuyla ve ""OPTİMUM ALINAN FAYDA"" açısından baktım sadece.. Sizin Aveo'ya aşık olmanız,tabikide bir kriterdir.... Mühendisliğimiz bazen size uymayabilir, haklısınız... not:CRUZE' un dizaynı ve aksesuarları sanırım eşit fiyatta bile yukarıda kalmıyor asla.... Genede, Hayırlı olsun, kazasız ve belasız sürüşler dilerim.Burak yenersoy. SANIRIM, ama "AYNI BEDELE"!!! PARASI DAHA AZ GÖRÜNEN, DAHA GÜÇSÜZ, BİR ALT SINIF ARACI ALDINIZ.. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz, hayırlı olsun tekrar.. Ben mühendisçe, fiyat-optimumizasyon eliminasyonuyla ve ""OPTİMUM ALINAN FAYDA"" açısından baktım sadece.. Sizin Aveo'ya aşık olmanız,tabikide bir kriterdir.... Mühendisliğimiz bazen size uymayabilir, haklısınız... not:CRUZE' un dizaynı ve aksesuarları sanırım eşit fiyatta bile yukarıda kalmıyor asla.... Genede, Hayırlı olsun, kazasız ve belasız sürüşler dilerim.Burak yenersoy. Cruze tavsiyem bakidir O marka için Yorum bağlantısı
Recommended Posts