Burak Sarıkaya 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 (düzenlendi) Aracımın dikiz aynası kendi kendine kararmıyor bir düğmesi var mı acaba yardımcı olabilr misiniz ? Teşekkürler. 20 Nisan 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Herhangi bir düğmesi yok Burak Bey. Otomatik olarak algılaması lazım. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Test edebilirsiniz.. Tavan lambasını yakın, karardığını fark edersiniz.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Bazı dikiz aynalarında alttaki küçük parçayı geriye doğru itmeniz gerekebilir... Işığı o zaman kırmaya başlayabiliyor... Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Bazı dikiz aynalarında alttaki küçük parçayı geriye doğru itmeniz gerekebilir... Işığı o zaman kırmaya başlayabiliyor... Hakan Bey otomatik kararan dikiz aynaların altında parça yok bahsettiğiniz şey sanırım normal ayanalarda var. Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 ışık ile test yaptım ama yine çalışmadı en son olarak gece karanlıkta kapaklarını söktüm . 2 tane 3 lü kablo grubu vardı birisi camdaki sensöre bağlı olarak takılıydı diğeri ise boşta duruyordu. ne yapmam lazım teşekkürler Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Fotoğraf eklerseniz daha güzel yorum yapılabilir.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Boşta olan soketi aynadaki sokete takın sorun düzelecektir.. Muhtemelen sarsıntıdan falan çıkmıştır yerinden.. Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 Boşta olan soketi aynadaki sokete takın sorun düzelecektir.. Muhtemelen sarsıntıdan falan çıkmıştır yerinden.. boşta hiçbir soket yuvası yok ama bulamadım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Anladığım kadarıyla daha önce aynanın başına bir iş gelmiş normal ayna takmışlar aracın ilk sahibi siz değilsiniz galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 kapağı sköüp baktığınız sensör, farların gece otomatik olarak kararmasını sağlıyor, ama boşta duran soket olmaması lazım? Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 Anladığım kadarıyla daha önce aynanın başına bir iş gelmiş normal ayna takmışlar aracın ilk sahibi siz değilsiniz galiba. aracın ilk sahibi değilim ama kararan aynalardan normal ayna değil arka cama doğru bakan sensörleri var kapağı sköüp baktığınız sensör, farların gece otomatik olarak kararmasını sağlıyor, ama boşta duran soket olmaması lazım? farların yanmasında sorun yok ama ayna hiçbir şekilde çalışmıyor anlamadın ne olduğunu bende Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 kapağı sköüp baktığınız sensör, farların gece otomatik olarak kararmasını sağlıyor, ama boşta duran soket olmaması lazım? yağmur senserü değil miydi o ya Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 far/yağmur ne ararsan orada far ve yağmur sensörleri çalışıyor şimdi inip kontrol ettim tekrar Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Benim aracın dikiz aynası otomatik kararıyormu hiçdikkat etmemiştim. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 far/yağmur ne ararsan orada ön konsolun üzerindeki yarım küre şeklindeki sensör ne işe yarıyor abi? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 Ya benim ki kararıyo ama ışık tuttum kararmıyo, anladı mı acaba sahte olduğu nu Yorum bağlantısı
Ünal Ercan 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 aracımın dikiz aynası kendi kendine kararmıyor bir düğmesi var mı acaba yardımcı olabilr misiniz teşekkürler arkadaki araba dibinize kadar girip farlarını yakarsa aynanız koyu yeşile dönüşür. ancak arka camınızda siyah cam filmi varsa ayna kararmayabilir filimle alakalı zaten ışığı kesiyor ondandır... Yorum bağlantısı
Serhat Emre 19 Nisan 2017 Paylaş 19 Nisan 2017 Bugun farkettim sanirim benimkiside kararmiyor. dikizin hemen ustundeki lambayi yaktim kararmadi flas tuttum yine tik yok.bi ara hatirlar gibiyim solda ufak yesil bir led yaniyor gibiydi suanda o sonmus vaziyette. neden olabilir acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2017 Paylaş 22 Nisan 2017 Öncelikle soketine falan bakın. Sokete elektrik geliyor mu ona bakın. Sorun görünmüyorsa. Ayna bozuk Yorum bağlantısı
Recommended Posts