İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Dikiz Aynam Kararmıyor.

Burak Sarıkaya

Recommended Posts

Burak Sarıkaya
(düzenlendi)

Aracımın dikiz aynası kendi kendine kararmıyor bir düğmesi var mı acaba yardımcı olabilr misiniz ? Teşekkürler.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bazı dikiz aynalarında alttaki küçük parçayı geriye doğru itmeniz gerekebilir... Işığı o zaman kırmaya başlayabiliyor...

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Bazı dikiz aynalarında alttaki küçük parçayı geriye doğru itmeniz gerekebilir... Işığı o zaman kırmaya başlayabiliyor...

Hakan Bey otomatik kararan dikiz aynaların altında parça yok bahsettiğiniz şey sanırım normal ayanalarda var.

Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya

ışık ile test yaptım ama yine çalışmadı en son olarak gece karanlıkta kapaklarını söktüm . 2 tane 3 lü kablo grubu vardı birisi camdaki sensöre bağlı olarak takılıydı diğeri ise boşta duruyordu. ne yapmam lazım teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Boşta olan soketi aynadaki sokete takın sorun düzelecektir.. Muhtemelen sarsıntıdan falan çıkmıştır yerinden.. ;)

Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya

Boşta olan soketi aynadaki sokete takın sorun düzelecektir.. Muhtemelen sarsıntıdan falan çıkmıştır yerinden.. ;)

boşta hiçbir soket yuvası yok ama bulamadım

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Anladığım kadarıyla daha önce aynanın başına bir iş gelmiş normal ayna takmışlar aracın ilk sahibi siz değilsiniz galiba.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kapağı sköüp baktığınız sensör, farların gece otomatik olarak kararmasını sağlıyor, ama boşta duran soket olmaması lazım?

Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya

Anladığım kadarıyla daha önce aynanın başına bir iş gelmiş normal ayna takmışlar aracın ilk sahibi siz değilsiniz galiba.

aracın ilk sahibi değilim ama kararan aynalardan normal ayna değil arka cama doğru bakan sensörleri var

kapağı sköüp baktığınız sensör, farların gece otomatik olarak kararmasını sağlıyor, ama boşta duran soket olmaması lazım?

farların yanmasında sorun yok ama ayna hiçbir şekilde çalışmıyor anlamadın ne olduğunu bende

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

yağmur senserü değil miydi o ya :)

Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya

far/yağmur ne ararsan orada

far ve yağmur sensörleri çalışıyor şimdi inip kontrol ettim tekrar

Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ

Benim aracın dikiz aynası otomatik kararıyormu hiçdikkat etmemiştim. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

far/yağmur ne ararsan orada

ön konsolun üzerindeki yarım küre şeklindeki sensör ne işe yarıyor abi?

Yorum bağlantısı
Ünal Ercan

aracımın dikiz aynası kendi kendine kararmıyor bir düğmesi var mı acaba yardımcı olabilr misiniz teşekkürler

arkadaki araba dibinize kadar girip farlarını yakarsa aynanız koyu yeşile dönüşür.

ancak arka camınızda siyah cam filmi varsa ayna kararmayabilir filimle alakalı zaten ışığı kesiyor ondandır...

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Serhat Emre

Bugun farkettim sanirim benimkiside kararmiyor.

dikizin hemen ustundeki lambayi yaktim kararmadi flas tuttum yine tik yok.bi ara hatirlar gibiyim solda ufak yesil bir led yaniyor gibiydi suanda o sonmus vaziyette.

neden olabilir acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Öncelikle soketine falan bakın.

Sokete elektrik geliyor mu ona bakın.
Sorun görünmüyorsa. Ayna bozuk :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...