Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2017 Paylaş 22 Nisan 2017 Ayrı sigortası olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen kontağa bağlıdır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 22 Nisan 2017 Paylaş 22 Nisan 2017 Bu konuyu görünce bende denedim. Gündüz ne yaptıysam kararmadı. Far yaktım çalıştırdım. Sensorun üzerini kapattım. Ve el feneri tuttum ama kararmadı. Bugün akşam denedim . Tavan lambası bile kararmasına yetti. Bu arada ayna üzerindeki Led bendede yanmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 Ayna ön ve arkada iki sensör vardır. Cam tarafını kapatıp ayna tarafına ışık tutarsanız kararır. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Emre 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 bu kararmama olayında sokak lambalarının etkisi olabilir mi? henüz deneme fırsatı bulamadım Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ayna ön ve arkada iki sensör vardır. Cam tarafını kapatıp ayna tarafına ışık tutarsanız kararır. ? ben camdaki sensörden bilgi alır sanmıştım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 Yok hayır kendi sensörlerini kullanır bu kararmama olayında sokak lambalarının etkisi olabilir mi? henüz deneme fırsatı bulamadım [emoji4]Gün ışığı ile sokak lambasını ayırır. Aynaya ışık düşerse kararır. Yorum bağlantısı
Serhat Emre 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yok hayır kendi sensörlerini kullanır Gün ışığı ile sokak lambasını ayırır. Aynaya ışık düşerse kararır. yanlış anlaşıldım. dış ortamın aydınlık olması aynanın kararmasına etken olur mu demek istemiştim kararması için komple karanlık bir ortam mı sağlamak gerekiyor yani:) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 6 dakika önce, Serhat Emre yazdı: yanlış anlaşıldım. dış ortamın aydınlık olması aynanın kararmasına etken olur mu demek istemiştim kararması için komple karanlık bir ortam mı sağlamak gerekiyor yani:) Karşıdan gelen arabanın ışığına da sokak lambasına da pek aldırmıyor çalışıyor. O kadar da komple olmasına gerek yok gece olsa yeter. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts