İçeriğe Yönlendir

Öğretmenler Feat. Öğrenciler - Muallim

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Daha önce böyle öğretmenler ile öğrencilerinin çektiği bir video daha vardı, bu da güzel olmuş :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Forumumuzun videolar başlığı var lütfen orada paylaşınız gereksiz kalabalık yapmayınız :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

+16

O niyeymiş? :)

Forumumuzun videolar başlığı var lütfen orada paylaşınız gereksiz kalabalık yapmayınız :p

Kıskandın di mi? Senin örtmenlerin hep seni dövdü, bunların ki birlikte şarkı söylüyor diye. De get :p

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

O niyeymiş? :)

Kıskandın di mi? Senin örtmenlerin hep seni dövdü, bunların ki birlikte şarkı söylüyor diye. De get :p

Kıskanırım tabi hepsi takmıştı bana geçirmediler sınıfı :p Tatilleride çok zaten para desen gani bide eğleniyorlar peh peh peh :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

ilk video üzerine çok kişinin emeği var amaç ne anlayamadım,ikinci video zamane gençliği bir temiz baba dayağı lazım,fakat yediği belliki baba parası ,sanki millet üniversite diye kırmızı halı serdi ayağına

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bu aralar bu sağlık bakanlığının reklamıyla dalga geçenler çok oldu bana göre saygısızlık çünkü reklamdaki insanlar gerçekten hasta onları ima ederek taklit ederek böyle saçma sapan espirilere konu yapmak seviyesizlikten başka bir şey değil...

Yorum bağlantısı

Muallim videosu mükemmel olmuş.

ilk video üzerine çok kişinin emeği var amaç ne anlayamadım,ikinci video zamane gençliği bir temiz baba dayağı lazım,fakat yediği belliki baba parası ,sanki millet üniversite diye kırmızı halı serdi ayağına

Baba parası yemenin yan etkilerini çok iyi gösteren bir video.

Bu aralar bu sağlık bakanlığının reklamıyla dalga geçenler çok oldu bana göre saygısızlık çünkü reklamdaki insanlar gerçekten hasta onları ima ederek taklit ederek böyle saçma sapan espirilere konu yapmak seviyesizlikten başka bir şey değil...

Allah akıl fikir versin bunlara. Yaptıkları espiride de gülünecek birşey yok ki :angry:

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

baba para yiyipte kıymetini bilmeyenlerin sonu zıkkım yemekten başka bir şey olamayacaktır. yazık günah neslimize.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Halis Parlak

Ben beğendim,çok eğlenceli olmuş.Acaba diyorum ki bizde mi okul olarak bir şarkıya klip çeksek :biggrin:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Güzel ve eğlenceli bir çalışma olmuş :) amaaa...

Ne yazık ki bu tarz şeyler benim ülkemde cezasız kalmaz.

Değerli Öğretmenler'ime işini yapmama, görevi kötüye kullanma ya da buna benzer bir ceza gelebilir. Neden çünkü benim öğretmenimin eğlenmeye hakkı yok.

Yorum bağlantısı
Arif Görkem AKTAŞ

Çok eğlenceli ve güzel :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu forumda her şey var diyorum da siz inanmıyorsunuz.. Buyrun, bu konu bile çıkmış :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu forumda her şey var diyorum da siz inanmıyorsunuz.. Buyrun, bu konu bile çıkmış :)

Abi senin paylaştığın videodaki eleman ne güzel oynuyor :D

Dilara eşliğinde bir öğrenci klibi :D Çocuk bu yaşta sevdası yüzünden kızın abilerinden dayak yiyor. Sonuna dikkat edin :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...