Zafer Ayvacı 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Daha önce böyle öğretmenler ile öğrencilerinin çektiği bir video daha vardı, bu da güzel olmuş 6 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Yoktu bizim zamanımızda böyle fırsatlar Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Forumumuzun videolar başlığı var lütfen orada paylaşınız gereksiz kalabalık yapmayınız Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 +16 O niyeymiş? Forumumuzun videolar başlığı var lütfen orada paylaşınız gereksiz kalabalık yapmayınız Kıskandın di mi? Senin örtmenlerin hep seni dövdü, bunların ki birlikte şarkı söylüyor diye. De get Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 O niyeymiş? Kıskandın di mi? Senin örtmenlerin hep seni dövdü, bunların ki birlikte şarkı söylüyor diye. De get Kıskanırım tabi hepsi takmıştı bana geçirmediler sınıfı Tatilleride çok zaten para desen gani bide eğleniyorlar peh peh peh 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 +16 = Bursa plakası Yoksa video genel izleyici kitlesine hitap etmekte. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V51gnu9XmAE&feature=related bende bu öğrenci videosunu izlediğimde çok gülmüştüm... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 ilk video üzerine çok kişinin emeği var amaç ne anlayamadım,ikinci video zamane gençliği bir temiz baba dayağı lazım,fakat yediği belliki baba parası ,sanki millet üniversite diye kırmızı halı serdi ayağına 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Bu aralar bu sağlık bakanlığının reklamıyla dalga geçenler çok oldu bana göre saygısızlık çünkü reklamdaki insanlar gerçekten hasta onları ima ederek taklit ederek böyle saçma sapan espirilere konu yapmak seviyesizlikten başka bir şey değil... Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Muallim videosu mükemmel olmuş. ilk video üzerine çok kişinin emeği var amaç ne anlayamadım,ikinci video zamane gençliği bir temiz baba dayağı lazım,fakat yediği belliki baba parası ,sanki millet üniversite diye kırmızı halı serdi ayağına Baba parası yemenin yan etkilerini çok iyi gösteren bir video. Bu aralar bu sağlık bakanlığının reklamıyla dalga geçenler çok oldu bana göre saygısızlık çünkü reklamdaki insanlar gerçekten hasta onları ima ederek taklit ederek böyle saçma sapan espirilere konu yapmak seviyesizlikten başka bir şey değil... Allah akıl fikir versin bunlara. Yaptıkları espiride de gülünecek birşey yok ki Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 baba para yiyipte kıymetini bilmeyenlerin sonu zıkkım yemekten başka bir şey olamayacaktır. yazık günah neslimize. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Ben beğendim,çok eğlenceli olmuş.Acaba diyorum ki bizde mi okul olarak bir şarkıya klip çeksek 4 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Güzel ve eğlenceli bir çalışma olmuş amaaa... Ne yazık ki bu tarz şeyler benim ülkemde cezasız kalmaz. Değerli Öğretmenler'ime işini yapmama, görevi kötüye kullanma ya da buna benzer bir ceza gelebilir. Neden çünkü benim öğretmenimin eğlenmeye hakkı yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Halis Hocam videoyu ilk defa izliyorum, süper olmuş... Ben de şunlara bayılıyorum http://www.youtube.com/watch?v=csbtz0DUCJE&feature=fvwrel 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Halis Abi Figüran lazım olursa bir haber sal geleyim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Kasım 2012 Yazar Paylaş 2 Kasım 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226055-ogretmenler-feat-ogrenciler-muallim/ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Bu forumda her şey var diyorum da siz inanmıyorsunuz.. Buyrun, bu konu bile çıkmış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Bu forumda her şey var diyorum da siz inanmıyorsunuz.. Buyrun, bu konu bile çıkmış Abi senin paylaştığın videodaki eleman ne güzel oynuyor Dilara eşliğinde bir öğrenci klibi Çocuk bu yaşta sevdası yüzünden kızın abilerinden dayak yiyor. Sonuna dikkat edin Yorum bağlantısı
Recommended Posts