Murat Dere 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Paylaşım sitelerinden... MetinUca İlahi #illuminati Türkiye gündemi bu haldeyken 40 dk.dır yaşadıklarımız yaşam değil mi ki? Sanki bu illuminati biraz sallamati littleiv3 'THİS İS NOT OUR DESTİNY' Yani illuminati diyor ki 'Kader diyemezsin sen kendin ettin' Oha illuminati Muazzez Ersoy'muş. karameltem ben size #illuminati nin sırrını söyleyeyim, onu güncellemelerini takip etmekten, işinizi yapamayacaksınız, farkedilince de kovulacaksınız. Mrs4Bieber Bak #illuminati efendi, geri sayım filan diye asabımızı bozma, salarız Müge Anlı'yı üzerine, kurulduğun güne lanet edersin! gumusatilla "#illuminati bize sökmez, üzerimizde göz varsa gider kurşun döktürürüz." NaferErmis Neyse, bu sefer de kıyameti atlattık; ama heyecanlı bir gün geçirdik, thanks littleiv3 'THİS İS NOT OUR DESTİNY' Yani illuminati diyor ki 'Kader diyemezsin sen kendin ettin' Oha illuminati Muazzez Ersoy'muş. gumusatilla illuminati Official Song: Haluk Levent - Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit.mp3 K2adir Madem bugun "illuminati gunu" ve hepimiz rahmetimize kavusucaz o zaman neden okula gidiyorum ki? iceridekiadam İlluminati'nin bu kadar çok konuşulacağını bilseydim, ben kurardım lan. RoccoJeelly Pınar † Amen Fashion #illuminati Boşa gözümüzü korkutmaya çalışma bebeyim bizim 7/24 halay çekme kapasitesine sahip bi Flash tv'miz var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 gugle amcaya, tersten yazınca da birşeyler çıkıyormuş Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 neler neler çıkıyor o ters zımbırtılarda Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Yav gecemi gündüzüme kattım, araştırdım ettim, pişman oldum sizde sallamayın bence Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 (düzenlendi) Sayın Dere lütfen geyik diyerek illümanitiyi unutturmaya çalışmayınız sizin lakabınızı tersten yazınca iled çıkmakta ve huninize dikkatli bakıldığında üçgen olduğunu hatta biraz uğraşılırsa göz simgesinide görmekteyim bu da mı tesadüf : 19 Aralık 2011 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Aralık 2011 Yazar Paylaş 19 Aralık 2011 Sayın Dere lütfen geyik diyerek illümanitiyi unutturmaya çalışmayınız sizin lakabınızı tersten yazınca iled çıkmakta ve huninize dikkatli bakıldığında üçgen olduğunu hatta biraz uğraşılırsa göz simgesinide görmekteyim bu da mı tesadüf : Bira daha yaklaş, bak daha neler görecen sen. "iled" zaten "illuminated" kelimesinin kısaltmasıdır. Çaktın köfteyi? Senin soyadının da "illuminator"den gelen "illuminater"in kısa hali olduğunu bilmeyen mi var yoldaş? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts