İçeriğe Yönlendir

Doktordan Değil Hastasından :) Tbg19

Aytaç Emre

Recommended Posts

Aytaç Emre
(düzenlendi)

Mondeodan sonra hb araba almam diyordum ama iyikide almışım.Focusu alalı 1 seneyi geçti,modifiyeye başlamadan fotolarını koymak istemedim.Bu ay arabanın dış görünümünde hızlı bi değişiklik yapıcam.şimdi gerekli malzemeleri temin ediyorum çoğu elimde finallerin bitmesini bekliyolar=))

Bu ilk hali

Jantlı halini 3,4 gün içinde paylaşıcam

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

güzel araç,yanılmıyorsam f1e 19 inç jant takmaktan bahsediyorsunuz,çok iddalı merakla bekliyorum resimleri

Allah korusun=))19 jantla focus yerinden kalkmaz jantlar 17 olcak,karıştırdınız galiba başka bi arkadaşla.

teşekkürler

Yorum bağlantısı

Merakla bekliyoruz yapacaklarınızı. Ben Focus1 Hb'lerin modifiyeli hallerini çok beğenirim.

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

ön lipi boyatmışsın sanırım ortadaki kısmı siyah yanları aracın rengine,güzel olmuş reptile focus diye ünlü bi araçta görmüştüm bende düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Kazasız belasız ve cezasız kullanmanız dileğiyle.Yeni halini ve resimleri merakla bekliyoruz. :) :) :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Maşallah focus 1 hb leri çok seviyorum özellikle de beyaz renkte olanları.. Yapılabilecekler karartılmış far ve siyah tavan folyo kaplama çok hoş olur bence..

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

herkesin ortak görüşü çok fazla modifiye yapılmaması yönünde..Bence değerlendirin.Ufak tefek oynamalar elbet olur..Ama bu yakışıklılığı bozmayın derim ben.

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Öncelikle herkese teşekkürler.

ön lipi boyatmışsın sanırım ortadaki kısmı siyah yanları aracın rengine,güzel olmuş reptile focus diye ünlü bi araçta görmüştüm bende düşünüyorum..

Kendim boyadım o taşlığı.İlk önce ince su zımparası attım sonra 2,3 kat astar daha sonra 3 katta boya,bunların hepsi sprey halinde.kendi zaten siyah boyamak istemediğim yerleride maskeledim.boyacılar uğraşmak istemiyor atar diyorlar, benim kendi yaptığım kaç aydır sağlam.Denemeye değer.

Maşallah focus 1 hb leri çok seviyorum özellikle de beyaz renkte olanları.. Yapılabilecekler karartılmış far ve siyah tavan folyo kaplama çok hoş olur bence..

Tavana folyoyu artık her arabada görüyorum o yüzden soğudum,hemde çok yakışcağını düşünmüyorum.Far karartmada hep aklımda ama kıyamadım bi türlü fara=))

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Güle güle Kullanın Kazasız belasız

Forumda Dünden Bugüne TDCİ RS i aratırsanız Yapmayı düşündüğünüz bir çok şeyin Yapılmışını görürsünüz Aklınızda fikir olur :) photo shop yapılsa okadar kaliteli olmaz .

Biliyorum aracınızı Can bey baya bi incelemiştim=)Sanırım sizde apex yay kullanmıştınız bende 3.5 cm lik apex aldım yarın gelicek.Umarım memnun kalırım,sizde tavsiye etmişsiniz çünkü forumda,yanlış mıyım?

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

foke yeni ayakkabısına kavuştu,ben kışında kösele giyerim dedi kışın geçmesini beklemedi=))

yeni halide yakışıklı olmamış mı şimdi=))???

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Biraz da alçalsa çok şık olacak.

Saolun,yaylar elimde tatil gelincede onları halledicem.

LAstik ebadı nedir?

215 40 17 kumho lastik var Çağlar bey

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Maşşallah kazasız belasız :nazar:

Çok güzel..

teşekkürler..

Kaça mal oldu jant lastik?

1buçuk civarında şimdilik tabi=))janttan sonra rahat duramıyo insan

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...