Tolga Altay 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 bak bak hareketlere bak ledler bile alınmış. sen bana haber vermezsen ledlerede para verirsin.sana o stopları bedavaya alırdım söyleseydin bizim dükkanda vardı 1 çift. çağına al diycem oda sedan spec. takılıyo :D yetişcem size yavaş modlayın arabaları Yorum bağlantısı
Aytaç Emre 23 Ocak 2012 Yazar Paylaş 23 Ocak 2012 bak bak hareketlere bak ledler bile alınmış. sen bana haber vermezsen ledlerede para verirsin.sana o stopları bedavaya alırdım söyleseydin bizim dükkanda vardı 1 çift. çağına al diycem oda sedan spec. takılıyo :D yetişcem size yavaş modlayın arabaları ben hakkımı spoilerde kullandım kardeşş=))para mühim değil mod konusunda biliyosun herşey taksitle artık Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Buda uzun süredir aklımdaydı hazır iş güç yok aradan çıkarayım dedim Seatcıya bak hala ayıptan bahsediyo :D Stopları aldımda yatıyo evde,arada bir gece lambası diye yakıyom Hava düzelsinde.. Çağın senin arabaya noldu hayırdır?Boyattın mı taşlığı aaytacım boyatamadım henüz havalar berbat kurumuyor işkence bu havada boya ufak bi kaza oldu o bahsettiğimiz boya işi de ondan bak bak hareketlere bak ledler bile alınmış. sen bana haber vermezsen ledlerede para verirsin.sana o stopları bedavaya alırdım söyleseydin bizim dükkanda vardı 1 çift. çağına al diycem oda sedan spec. takılıyo :D yetişcem size yavaş modlayın arabaları acelemız yok kardesım benım kalmadı daha bir şey zaten..bu arada dün murata yazdım atlayıp tolganın yanına gidelim diye staj falan olaylarınız varmış yorgun oluyorum eve kendımı zor atıyorum dedi ama bekle beni persembe sınavım var bıtsın basacaz senı Yorum bağlantısı
Tolga Altay 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 ben aldım arabayı foruma koyarım biraz ince dokunuşlar yapıyım kırmızı şeytanıma yaza basarız artık çağın beklerim kardeş ne zaman isterseniz atlayın gelin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Aytaç birde güzel bir plaka yazdır artık. Aracın 10 numara araç. Çok güzel olmuş.Zaten rengi çok güzel. Plakayıda yazdır daha güzel olur. Güle güle kazasız belasız bin. 1 Yorum bağlantısı
Aytaç Emre 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 Teşekkürler tekrardan Aytaç birde güzel bir plaka yazdır artık. Aracın 10 numara araç. Çok güzel olmuş.Zaten rengi çok güzel. Plakayıda yazdır daha güzel olur. Güle güle kazasız belasız bin. Onlarıda kısa zamanda yaptırıcam arkaya kare plaka takmaya karar verdim,fikri olan varsa sunabilir ona göre karar vericem.Örnek olarak; şu sislere led güzel olmuş. Mercekli 1w power led kullandım,geri lambasınıda kırmızı kaplıycam led stopla beraber arkada bütünlük olur diye düşündüm 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 bizim kareler bundan farklı ama arkaya kare güzel oluyor Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Bencede daha toplu gösterir olabilir 27 Ocak 2012 tarihinde Çağın Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolga Altay 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 ya uğraştığınız şeylere bak. kare plaka olurmu olmazmı. al bi leon tak öne arkaya kare plaka gitsin. focusunmu var derdin var Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Vay be hemen de unutulmuş focusun değeri Tolga bey Yorum bağlantısı
Aytaç Emre 28 Ocak 2012 Yazar Paylaş 28 Ocak 2012 ya uğraştığınız şeylere bak. kare plaka olurmu olmazmı. al bi leon tak öne arkaya kare plaka gitsin. focusunmu var derdin var Sen iyicene http://www.uludagsozluk.com/k/buldumcuk/ oldun haa VW nin yan markası olcağıma ambianteye binerim ben Vay be hemen de unutulmuş focusun değeri Tolga bey Boşver çağın iyi oldu böyle fordcu mu olur kng yi harcıyodu kötü modlarıyla,arabada dayanamadı kaldırıma çıktı sonunda Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Sen iyicene http://www.uludagsoz...om/k/buldumcuk/ oldun haa VW nin yan markası olcağıma ambianteye binerim ben Boşver çağın iyi oldu böyle fordcu mu olur kng yi harcıyodu kötü modlarıyla,arabada dayanamadı kaldırıma çıktı sonunda ''buldumcuk tolga'' senii Yorum bağlantısı
Tolga Altay 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 fordcular bir olmuş bana saldırıyo hayırdır Allah sizede ghia ya binmeyi nasip etsin :fiuw: Yorum bağlantısı
Onur Ozdemir 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 benim araba da aynı modelin 2004 olanı.Şu anda acil olarak içeri su alma sorununu halletmem gerekiyor.Ondan sonra film,egzos nikelajı,lip boyama, vs. diye devam edeceğim dış görünüm için.Takipteyim:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts