İçeriğe Yönlendir

Doktordan Değil Hastasından :) Tbg19

Aytaç Emre

Recommended Posts

Tolga Altay

aytaç ben bile merak ettim bakalım nasıl bişey olucak. yayları beğenmezsen benim 5 likleri de verebilirim.bide benim arabadan almak istediğin bişey varsa görüşelim =) maşallah eryamanın en güzel focusuna :nazar:

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Herkese teşekkürler öncelikle..

aytaç ben bile merak ettim bakalım nasıl bişey olucak. yayları beğenmezsen benim 5 likleri de verebilirim.bide benim arabadan almak istediğin bişey varsa görüşelim =) maşallah eryamanın en güzel focusuna :nazar:

Saol kardeşim.. yayda tek seçenek 3 cm lik çünkü lastik geniş ön lastikler kesin sürter.çok çokta sürünsün istemiyorum ama arka taraf düşermi diye kafamı kurcalamıyo değil.Senden almak istiyceğim parça aklımda=))yaylarıda atım eryamanda fokeler buluşur fotolar çekilir=))

Araç Çok Şık olacak Eminim Kazasız belasız sürüşler dilerim :) + Oyun kağıtları cidden çoook yakışmış :) bende Yapmayı düşünebilirim .

İnşallah can bey saolun.Kartlar 'dogo skinz' in yaptırmayı düşünürseniz.Ben kartlarımı açık oynarım diyor yandaki araca=))

Yorum bağlantısı
Tolga Altay

yaylı resimleri koyda bakalım nasıl olmuş. fotoları inş. yeni arabamla çekeriz =)

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

yaylar takılsında bi.Bu sefer hangi arabayı modlıycan=))?Benim imkanım olsa 2.5 kasa alırım

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

foke yeni ayakkabısına kavuştu,ben kışında kösele giyerim dedi kışın geçmesini beklemedi=))

yeni halide yakışıklı olmamış mı şimdi=))???

eski jantları ne yaptın.?

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

eski jantları ne yaptın.?

conti lastik koymuştum onlarada daha yeni.o yüzden duruyo hepsi depoda satmayı düşünmüyorum

Yorum bağlantısı
Tolga Altay

yaylar takılsında bi.Bu sefer hangi arabayı modlıycan=))?Benim imkanım olsa 2.5 kasa alırım

şimdi bakıyorum arabasızım. leon polo yada fiesta. bakalım hangisi düşücek elime.. =)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Aytaç Emre

J8ZL.jpg

RVC5.jpg

A5ZI.jpg

MC6E.jpg

Sonunda yaylarda takıldı,taktıralı 2 gün oldu ama pislikten gözükmüyordu araç..Sürüş keyfi dahada güzel oldu

arabanın,keskin virajlarda bana mısın demiyo artık girdiği gibi çıkıyo tren misali :biggrin: Görüntü olarakta kafamdakiyle birebir

uydu diyebilirim,ne çok az düştü ne çok fazla :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Beyaz ve focus 1 :wub:

Lastik ebadiniz 215 45 17 olmaliydi.

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Beyaz ve focus 1 :wub:

Lastik ebadiniz 215 45 17 olmaliydi.

Olmalıydı derken?Orjinal ölçüye göre olan hesaplamadan mı bahsediyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Evet, burada focuslara orjinal 215 45 17 takiliyor. Fabrika verisi bu.

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Evet, burada focuslara orjinal 215 45 17 takiliyor. Fabrika verisi bu.

Haklısınız;45 yanak %1 sapma demek 40 yanak %5 sapma,yaklaşık olarak.Ama ince yanak paha biçilemez :D

Saolun öneriniz için..

Yorum bağlantısı
Tolga Altay

aytaç bırak 3 lük 5 lik yayları. beyaz focus bu bas şu arabayı yere :good1: bu ne böyle leylek spec. olmuş :tongue: .. :nazar: :nazar: :nazar: maşallah iyi olmuş. kule gergisi var satılık :D

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

maşallah güzel olmuş :nazar:

Tolga vites topuzun var mı satılık kardeşim? :tongue:

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

Yaylar takılınca güzel olmuş.. :):nazar:

Aracın bulunduğu cadde Ziyabey caddesimi..?

Araç eryamanda ama o gün Ziyabey'deydim evet.

aytaç bırak 3 lük 5 lik yayları. beyaz focus bu bas şu arabayı yere :good1: bu ne böyle leylek spec. olmuş :tongue: .. :nazar: :nazar: :nazar: maşallah iyi olmuş. kule gergisi var satılık :D

ver ver onlarıda zorlayıp arkaya takarım :D

3NQY.jpg

yayla olcak iş değil bunlar coil lazım,TBG den sonra güzel bi sürüngen yaparım rahat ol :biggrin:

Yorum bağlantısı
Tolga Altay
(düzenlendi)

maşallah güzel olmuş :nazar:

Tolga vites topuzun var mı satılık kardeşim? :tongue:

Her türlü vites topuzu kule yaylar angel led takımı temin edilir :D

Araç eryamanda ama o gün Ziyabey'deydim evet.

Ver ver onları da zorlayıp arkaya takarım :D

yayla olcak iş değil bunlar coil lazım,TBG den sonra güzel bi sürüngen yaparım rahat ol :biggrin:

Beyaz arabayı basmayıp gidip başka araba basarsan da o da senin ayıbın Aytaç :biggrin: sıra angellarla led stopta mı? :fiuw:

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
İmla oğlu imla.
Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

şu arabam çıksın uğrıcm yanına tüm hatıralarını alıcam senden :biggrin:

Yorum bağlantısı
Tolga Altay

satıldı hepsi üzgünüm :D :D parçalar seni bekliyo hiç acele etme çağın :flowers:

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

Eyvallah Tolgacım malum soğukta boya kurumuyor bir türlü :)

Yorum bağlantısı
Tolga Altay

bi yaz gelsede artık bi piyasaya çıksak ya. kış ayı modlu arabalara eziyet ayı :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Beyaz focus.. Maşallah :nazar: 10 numara.. Kazasız cezasız sürüşler..

Sanırsam eksiklerden biride plaka.. Güzel bir fransız app ile çok daha şahane görüneceğine eminim.. :good1:

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre
(düzenlendi)

Beyaz focus.. Maşallah :nazar: 10 numara.. Kazasız cezasız sürüşler..

Sanırsam eksiklerden biride plaka.. Güzel bir fransız app ile çok daha şahane görüneceğine eminim.. :good1:

Saolun..

APP yaptırıcam ama arka plakayı kare mi yaptırsam diye düşünüyorum,kare plaka arka tarafı daha toplu gösterir gibi geliyo bana,sitede

mavi bi focus vardı kare plakalı,onada baktım ama emin diğilim hala???

tarihinde Aytaç Emre tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aytaç Emre
(düzenlendi)

Buda uzun süredir aklımdaydı hazır iş güç yok aradan çıkarayım dedim

HABY.jpg

V4NA.jpg

1K23.jpg

Seatcıya bak hala ayıptan bahsediyo :D :D Stopları aldımda yatıyo evde,arada bir gece lambası diye yakıyom :biggrin: Hava düzelsinde..

G5DA.jpg

Çağın senin arabaya noldu hayırdır?Boyattın mı taşlığı

tarihinde Aytaç Emre tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Maşallah şık olmuş. Stoplarla dahada güzel olur. Allah kaza bela göstermesin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...