Abdullah Çınar 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 arkadaşlar connecti yere basmak istedik yaylardan 2 bakla aldık makasları da açtırdık yere düşürülen herhangi bir otomobilden fazla sekiyor kırmızıda bile gaza basıp frene basınca araç olduğu yerde sekeliyor sürüş konforu aşısı şekilde bozulduğu için orjinal yay aldım taktım ancak arka makaslar hala açık halde diğer cönnectlerden az da olsa bi farkı var arkası da hala sekiyor kısaca connecti sekmeden yere basmanın imkanı varmıdır? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 Makas basmalarında kronik problemi yaşamışsınız.Komple yay yapıp makasları iptal etmeniz gerekiyor.Arka dingilde epey bir işlem yapmanız lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 Yapılan işlemlerden sonra, lastiğin basket topu gibi zıplaması normaldir, arka makas sıfır alınıp takılırsa eski haline geri döner, bu şekilde çok ciddi savrulma ve kaza riski mevcuttur. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 Evet abi benim arkadaş komple kupa koymak zorunda kaldı connecte. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 nasil şahin abi orayı anlamadı kupa derken kaza mi yaptı acaba Yorum bağlantısı
Abdullah Çınar 19 Aralık 2011 Yazar Paylaş 19 Aralık 2011 makasların iptal edilmesi nasıl olur maliyeti nedir bi fikriniz varmı? şuan babamla beraber kullandığımız için düşürmeyi fazla düşünmüyorum ama babam kendisine başka bir araç alıcak bu komple bende kalıcak gibi öyle bi durum olursa tekrar düşürüp farklı modifikasyonları da yapıcam..cevaplarınız için teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Mete Çetin 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 ABİ sen Yarış atlarının oldugu yerde sütçü beygiri yarıştırıyon sonada benim at niye birinci olmuyo diyon::). Zaten connetler makaslı olduğu için sekme olağan bişey ayrıca aracın dinamik yapısı ile fazla oynamayın bence. Yorum bağlantısı
Abdullah Çınar 19 Aralık 2011 Yazar Paylaş 19 Aralık 2011 önce bikere düşürdük kaldırdık bu ikinci düşürme oldu sanırım ayarı kaçtı arabanın kaportasıylada zevk için ufak oynamalar yaptım artık zevk almaya çalışıyorum yani yük taşımak için kullanmadığım içinde makasların durumunu önemsemiyorum ) Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 Düşük halinin resmini merak ettim ben. Varmıydı? Yorum bağlantısı
Abdullah Çınar 19 Aralık 2011 Yazar Paylaş 19 Aralık 2011 düşük hali arabam bölümünde Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 Arkası bana normal (yüksek) geldi. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Aralık 2011 Paylaş 20 Aralık 2011 Arkadaşın connect'inin arkayı makasları presleyip 5-6 cm alçaltmıştık bi sorun yaşamadık. + yüksek hızlarda virajlardada daha iyi yol tutuşu elde ettik. Normalde ESP devreye girecegi noktalarda ESP'ye ihtiyaç bile duymuyordu araç... Araç satıldı, yeni sahibindende şuana kadar bi şikayet gelmedi... Yorum bağlantısı
Abdullah Çınar 20 Aralık 2011 Yazar Paylaş 20 Aralık 2011 Arkası bana normal (yüksek) geldi. normal connectlerden alçak makasçı sanırım iş yapmak istemedi daha fazla açarsak tamponu patlatır dedi benimde acelem vardı üstelemedim Arkadaşın connect'inin arkayı makasları presleyip 5-6 cm alçaltmıştık bi sorun yaşamadık. + yüksek hızlarda virajlardada daha iyi yol tutuşu elde ettik. Normalde ESP devreye girecegi noktalarda ESP'ye ihtiyaç bile duymuyordu araç... Araç satıldı, yeni sahibindende şuana kadar bi şikayet gelmedi... şu halde bile fazla sektiği için daha fazla düşürmeyi düşünmüyorum artık Yorum bağlantısı
Naci Özkan 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Usta ellerde yaptirmazsan ne yazikki husrana ugrarsin. Bende biara dusunmustum fakat ustalarin bi cogu oynamamaktan yanaydi. Bende vazgectim. Ya paraya kiyip havali yaptiracaksin yada cok ugrasmicaksin 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 benimde hayalım havalı yapmak ama çok masraf cıkacağından hep hayal kalıyor ama iler de çok para kazanırsam yapacam ama :D Yorum bağlantısı
Naci Özkan 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 benimde hayalım havalı yapmak ama çok masraf cıkacağından hep hayal kalıyor ama iler de çok para kazanırsam yapacam ama :D Cok para kazanirsan bunu havali yapmak yerine direk havali bir araba alirsin bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts