Önder Boran 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Oğluma ait Samsung marka,M5650 Lindy modeli telefon çeşitli arızalardan dolayı yetkili servise verildi. Arızaları: Ahizeden konuşurken ve müzik çalarken ses cızırtılı geliyor. Kulaklık takılsa dahi hoparlordan çalıyor. Kasanın çeşitli yerlerinde soyulmalar oldu. Aşırı yavaş vb. Garatisi henüz bitmemişti. Sıhhiyedeki Samsung yetkili servisine telefonumuzu verdik. Aradan 1 hafta geçti.Servis yetkilileri bize ulaştı.Çok ilginç ama telefonun anakartı yanmış ve hala çalışıyor. (telefondan Türkiye'de çok fazla yok.)Yurtdışından parça geleceğini söylediler. Aradan 1 hafta daha geçti. Dün yine servis tarafından arandık.Telefonun parçasının bulunamadığından dolayı telefonu sıfırı ile değişim yapacaklarını söylediler.Telefonun kutusunu ve diğer aksesuarlarını istediler. Bugün telefonun kutusunu ve içinden çıkan bilimum ıvır zıvırı götürdük.Bu sürecin 2 hafta süreceğini söylediler. Şimdi asıl sorum şu: Bu telefon şu anda üretilmeyen bir model.Bunun yerine ne verileceğini merak ediyorum.Daha önce başından böyle bir olay geçen var mı ? Bu telefonun yerine daha alt model bir telefon verilirse itiraz hakkımız varmı? Bu süreçte başka bilmemiz gereken birşey varmı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Cihazın temsili resmi: Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Değişim prosedüründe ya aynı ürün verilir, ürünün üretimi yok yada tedariki sağlanamıyor ise mevcut özelliklere sahip başka bir ürün verilir. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Muadil verirler büyük ihtimal ama şu da olabilir ona eş değer üst model bir telefonda gelebilir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Geçmiş olsun, alt model vermezler, bir üst model neyse onu vericekler. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Geçmiş olsun.Üretimden kalkmasına ramak kalmış daha üst bir model telefon vereceklerdir.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Bu tip ürünlerde genellikle garanti şartlarında üretimi biten bir ürünün tamir edilemeyecek bir arızası olduğunda bir üst model ile değişir ibaresi vardır. Yorum bağlantısı
Önder Boran 23 Aralık 2011 Yazar Paylaş 23 Aralık 2011 Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Cihazın bir üst modeli Samsung Monte galiba. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Cihazın bir üst modeli Samsung Monte galiba. Arada star var. Yorum bağlantısı
Önder Boran 23 Aralık 2011 Yazar Paylaş 23 Aralık 2011 Arada star var. Star özellik olarak bizimkinin alt modeli.Çünkü hem 3G'lisi hem wifi'lisi yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 samsung laptop um arızaları sebebi ile değişime gitti aynı üründen olmadığı için gelme süresi uzadı.. bende telefon da biraz kızınca 1yıl 11 aylık laptopumun parasını geri aldım.... tekrar kendime samsung laptop aldım aynı fiyata en son modelini samsung ya parasını veriyor yada elinde aynı ürün yoksa üst modeli ile değişim yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Boran 30 Aralık 2011 Yazar Paylaş 30 Aralık 2011 Arkadaşlar,2 gün önce samsung tarafından arandım.Bize 3 model sundular.Aralarından seçin diye.Modeller Star 2,Monte ve Galaxy Gio. Oğluma sorup arayacağımı belirttim ve telefonu kapattım.Oğlum 3 modelide inceledi internetten.Galaxy Gioda karar kıldı.Çünkü androidli ve fiyatı 675 tl.Oğlum zaten androidli bir telefon istiyordu.Piyango vurdu. Gelecek ürün kutu hasarlı olacakmış. 1 haftaya gelir dediler.Bakalım... Bu arada cevaplarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ufuk Özkan 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Arkadaşlar,2 gün önce samsung tarafından arandım.Bize 3 model sundular.Aralarından seçin diye.Modeller Star 2,Monte ve Galaxy Gio. Oğluma sorup arayacağımı belirttim ve telefonu kapattım.Oğlum 3 modelide inceledi internetten.Galaxy Gioda karar kıldı.Çünkü androidli ve fiyatı 675 tl.Oğlum zaten androidli bir telefon istiyordu.Piyango vurdu. Gelecek ürün kutu hasarlı olacakmış. 1 haftaya gelir dediler.Bakalım... Bu arada cevaplarınız için teşekkürler. kutu hasarlı ne demek? 1 Yorum bağlantısı
Önder Boran 7 Şubat 2012 Yazar Paylaş 7 Şubat 2012 Sadece kutusu çizik veya bir kenarı çok az ezilmiş demek.Kullanıma bir engeli olmadığından kabul ettik. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Vay bee ne zamanlardı. Nerdeen nereye. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Samsung zaten yapması gerekeni yapmış. Tüketiciler tırnaklarını biledi artık. Halen daha pek çok konuda muz cumhuriyeti olduğumuz tartışmasız bir gerçek olsa da bazı şeylerimiz nispeten ilerleme kaydediyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts