Engin Özarı 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Ecoboost motorun çalışma prensibini anlatıyor. Alacak olanlara yardımcı bilgi olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 prensipte güzel de, pratikte atmosferik diye kullanmıştım ben bunu, en büyük avuntum 3 şahidimin olması 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Bu motoru uzun yolda bol yokuşlu yollarda test etmek lazım. Uzun yol performansı ve yakıt tüketimi memnun eder diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 prensipte güzel de, pratikte atmosferik diye kullanmıştım ben bunu, en büyük avuntum 3 şahidimin olması Sonra bir daha başka yerde denemedin mi hiç? Bence sizi kandırdılar ecoboost diye. Benim test ettiğim deli fişekti. 6.viteste 1250-1500d/d den tapa gazla toplayıp gidiyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 3 hafta önceden haberli, test etmeye gelecek olan 50 kişiye bozuk ecobuust göndermişlerse, o ayrı kabahat olurdu. Müşteri memnuniyeti aslanın midesinde artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Otobüs ile git, ani değişim bünyeye zararlı Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 TSI forever. Merak ettim gidip bi test edeyim şu ekobüüstü. TSI mı? O ne ki? Bi tokat opelden bi de ford'dan yedi. Vag motorları sağlam desen,o da yok. 160 lıkları 3 ay dayandı piyasaya,122 ve 140 a bölündüler. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Sonra bir daha başka yerde denemedin mi hiç? Bence sizi kandırdılar ecoboost diye. Benim test ettiğim deli fişekti. 6.viteste 1250-1500d/d den tapa gazla toplayıp gidiyordu. Ulan bizi kandırmışlar demekki Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Bende Ecoboost'un o kadar kötü olacağını sanmıyorum. Keza Insignia'da turbo patlamaları yaşatarak gitmiyor, atmosferik büyük hacimli motor karakterinde istikrarla devirleniyor. Ama canavar gibi de gidiyor. Kanımca Ecoboost da aynı performansı verecektir. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 iyide Ali abi bu Video ile işimiz ne bizim Tokatçı Diesel Common Injection videosunu koyuyorsun... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 hayda Ali abi utanmadan hala hileli vidyoları koyuyorsun buraya yahu ! Ayıp ayıp 180ps arabanın tam gücü ile gittiği benim aracımın balatasının kaçırdığı vidyoları neden ekliyorsun ? 0-200km vidyosunu koysana oraya balatanın soğuduğu adam gibi tuttuğu bir vidyodur. Keşke gelsende fomoco baskı ve balatam ile bir denesek ? http://www.youtube.com/watch?v=gZEFGsfxdaU&feature=related BEn 4.vitese atınca geçiyorsa ancaaakkk artık onunda çözümünü bulldum 1 ay sonra görüşelim cesaret edersen Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 TSI mı? O ne ki? Bi tokat opelden bi de ford'dan yedi. Vag motorları sağlam desen,o da yok. 160 lıkları 3 ay dayandı piyasaya,122 ve 140 a bölündüler. ecoboost daha rüştünü ispatlamadı ama sürü sebil tsi var ortada. Çoluk çocuğun elinde "2. viteste kaç yapıyo, devir kesiciye giriyo mu?" diye kullanırsan çok araç dayanmaz, tasarruf amaçlı yapılmış olan tsi da hiç dayanmaz. Dayanıklı motor istiyorsan 2.0 TFSI al Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 hayda Ali abi utanmadan hala hileli vidyoları koyuyorsun buraya yahu ! Sende çok iyi biliyorsun ki bu video'da biz suya girdik ve patinaj çeke çeke kalktık ama sen yolun kuru tarafındaydın. İstesem ben bu videoyu youtube'a ve foruma eklemezdim ama dürüstüm, ne olduysa onu derim. Su akmış yolda patinajla kalkınca anca bu kadar oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Intercooler nasıl bu ecoboostta? Düşük hacimli sulu mu? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Sende çok iyi biliyorsun ki bu video'da biz suya girdik ve patinaj çeke çeke kalktık ama sen yolun kuru tarafındaydın. İstesem ben bu videoyu youtube'a ve foruma eklemezdim ama dürüstüm, ne olduysa onu derim. Su akmış yolda patinajla kalkınca anca bu kadar oluyor. dimi hani sizin tarafta lokal su ve kum vardı ya abi bu kadarda çamura yatılmaz yani. Bükemediğin bileği öpeceksin der atalarımız Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Ayıp ayıp 180ps arabanın tam gücü ile gittiği benim aracımın balatasının kaçırdığı vidyoları neden ekliyorsun ? 0-200km vidyosunu koysana oraya balatanın soğuduğu adam gibi tuttuğu bir vidyodur. Keşke gelsende fomoco baskı ve balatam ile bir denesek ? BEn 4.vitese atınca geçiyorsa ancaaakkk artık onunda çözümünü bulldum 1 ay sonra görüşelim cesaret edersen Valla kusura bakma Süha ama ben seninle artık BMX bisiklet kalkışı bile denemem. Seni kaç kere tokatladığımı, 15 araba fark attığımı unuttum. Anlıyorum yenilen pehlivan misali doymuyorsun güreşe ama ben sıkıldım be gözüm senin gibi zayıf rakipten, keyif almıyorum boy boy koyunca farkı. BAri git düzgün bir araba alda en azından 140'a kadar yanımda durabil veya 200'e gelince aradaki fark 10 arabadan az olsun Bence sen Rıfat'ı İlteber'i Yunusu falan tokatla da hevesini al, bana bulaşma artık 100 kere denedik 100 kere tokatladım seni daha ne istiyorsun anlamıyorum ??? Senin bei geçme şansın YOK - SIFIR - ZERO - İMKANSIZ vs vs vs Bükemediğin bileği öpeceksin der atalarımız E sen öpe öpe benimkini dudakların uçukladı. Al senin hezimet videoların, ne Mondeon kaldı ne Focusun tokatlanmadık, izle hatırla titre ve kendine gel http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/225862-insignia-vs-focus-ruzgar-sollayan/page__view__findpost__p__1279487 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 ben zaten trafik kurallarının dışına çıkmayı sevmiyorum. Megane rs te alsam 120km yi geçmem. Bu sebepten ötürü benim için 0-100km önemlidir ve bunuda senin 180ps 60 bin tl lik opelini tokatlıyarak gösteriyorum. Hadi tokatlama demiyelimde hızlanması 8.8sn olan opel ile aynı diyelim daha ne olsun arada 71hp fark var Biz bu yola baş koymuşuz zevkimiz için her şeyi yaparız. Abi bence sen arabana nos taktırda 100km ye kadranda görünce benide yanında görme 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 ben zaten trafik kurallarının dışına çıkmayı sevmiyorum. Megane rs te alsam 120km yi geçmem. Bu sebepten ötürü benim için 0-100km önemlidir ve bunuda senin 180ps 60 bin tl lik opelini tokatlıyarak gösteriyorum. Hadi tokatlama demiyelimde hızlanması 8.8sn olan opel ile aynı diyelim daha ne olsun arada 71hp fark var Biz bu yola baş koymuşuz zevkimiz için her şeyi yaparız. Abi bence sen arabana nos taktırda 100km ye kadranda görünce benide yanında görme Hehehe, yalanını yiyim. 120 geçmezmiş... Valla ne yapsan boş o traktöre, benden söylemesi. Bekir Paşaoğlunun yanından aradı İlteber, remap ayarlarını açtırmaya gitmiş, aklı sıra beni geçecek İlteber Bekir Paşaoğlu dedi ki" abi napıyorsun nasıl tokatlıyorsan bu çocukları (sen ve ilteberden bahsediyor) hırs küpü olmuşlar tek fikirleri seni geçmek, bu yüzden arabaları infilak edecek bir gün" Artık sana uymuyorum, kendi kendinize oynayın kıpraşmayın yine Hocam bu adamlar akıllanmıyor. Tüm INTERNET alemi youtube üzerinden Süha'nı hezimetlerini izliyor adam hala rövanş istiyor. Dur ben Youtube videolarına yenilen Sühanın adını, soyadını ve plakasını ekliyim, sonra ACT'ye Tec'e DonanımHabr Forum'a falan konu açayım da görsün gününü. 1 Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 (düzenlendi) ecoboost daha rüştünü ispatlamadı ama sürü sebil tsi var ortada. Çoluk çocuğun elinde "2. viteste kaç yapıyo, devir kesiciye giriyo mu?" diye kullanırsan çok araç dayanmaz, tasarruf amaçlı yapılmış olan tsi da hiç dayanmaz. Dayanıklı motor istiyorsan 2.0 TFSI al Hocam dayanmadan kastım o değil. 160hp lik motorun satışa çıkışının 3.ayında Vw,bir basın açıklaması yayınlamıştı sürekli gelen şikayetlere cevaben. "Geliştirmeler devam ediyor,müşteriyi madur etmeyeceğiz" diye. Ondan sonra da aynı motor,aynı donanımla(aynı gömlek,aynı kol,aynı piston,aynı grank,aynı turbo vs vs),sadece yazılım kısıtlamasıyla 122 hp ye ve 140 hp ye çekilerek iki farklı seçenekle piyasaya sürüldü. Malzeme daynımı konusu benim değil,sizin alanınız daha iyi bilirsiniz. 2.0 TFSI,spor modeller hariç en fazla 180 hp güç üretir şekilde piyasada. Bu da lt başına 90 hp güç demektir. Ancak 1.4 Tsi 160 hp güç üretiyordu. Lt başına 114 hp. Daha sonradan bu durum maks.lt başına 100 hp ile sınırlanarak dayanıklılık elde edilmeye çalışıldı. Şuan piyasada 120bin km üzerinde Tsi olduğunu görmedim. 10-15bin km de turbo dağıtan,garantiden motor değiştiren çok örnek var. bknz: vwvortex Dayanıklı motordan kastım,basmayla kırılacak motor değil. En azından azami 200bin km ömür garanti edebilen motor hocam. Çok yanlış anlamışsınız,ya da ben anlatamamışım. 24 Aralık 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Bildiğim kadarıyla; 1.4 tsi'ler 140 ve 170 hp olarak başladı. 2009'da 140'lığı 160'lık olarak modifiye ettiler, 170'lik de 180 oldu. 122'lik farklı bir motor, tfsi aslında adı. 140'lığı yazılımla 122'ye çekme durumu yok yani. Sahibindende bile 180 binde tsi golf-jetta var. 122 lik olan da Tsi. 1.4 tsi 160 lığın aynısı. 170 olanlar Gt lerde ve jettalarda vardı. 180 lik olanlar yeni TFsi lar. TC+SC li olanlar 170 di. Artık sadece Tc ile 140 lık şeklinde üretiliyorlar. Türkiyede kalmadı galiba vag da. Vw zaten ilk geri çeken marka oldu. Seat,audi bi süre daha kullandı. 1.4 tsi A3 ler 2011 olarak hala satışta galiba,2012 de o da 1.4 TFSi olarak güncellendi 122 hp. Vw sadece Scirocco'da 160 lığı kullanmaya devam etti. Şu an o da yok. R da kullanılanı 2.0 TFSi,gerisi 122 ve 140. 140 lığı Türkiye'de yine yok. Sahibinde deki 180bin km deki jettaların hali ortada. Şu an bulamadım öyle bir ilan ama 2008-2009 model TSi motorlu ilanların çoğunda 20bin-30 bin km önce motor yenilenmiştir ifadesi dolu. Kaldı ki bizimkilere güvenmiyorum km konusunda 2 kez motor değişse,keyfe keder motor yapıldı derler. O yüzden vwvortex ve vag familia daki yazılanlara bakarak konuşmuştum. Yorum bağlantısı
Cem Boneval 25 Aralık 2011 Paylaş 25 Aralık 2011 prensipte güzel de, pratikte atmosferik diye kullanmıştım ben bunu, en büyük avuntum 3 şahidimin olması Demek o kadar iyi yapmışlar, hiç turbo boşluğu, turbo tekmesi falan yok...! Şaka bir yana ben de iki aydır ve 3000 km'dir kullanıyorum. Motorun genel karakterinden çok memnunum. yarışçı değil, yani öyle zehir zemberek zıplatan bir gaz pedalı cevabı yok, ama yüksek ve düşük devirlerde gelen torku ve istekli devirlenmesi ile etkileyici. Bu motora 2000 cc 130 BG Focus'tan geçtim, ve ona göre apayrı bir dünya. Dizel torku ama 5000 dd üzerine kadar coşarak devam. Gaz pedalı hareketlerine daha hızlı cevap vermesini sağlayacak bir program ayarı ile (mesela Giulietta MultiAir'deki DNA gibi) yarışçı olacak potansiyeli de var bence. Ne kadar dayanıklı olduğunu hep beraber göreceğiz tabii. 2.0 EB'lar epeyidir piyasada var ve sorunsuz görünüyorlar, ama 1.6 çok yeni. Yetmemiş gibi 1.0'da yolda Yorum bağlantısı
Engin Özarı 25 Aralık 2011 Yazar Paylaş 25 Aralık 2011 Jetta 1.4 140 Bg , turbo benzinli aracı kullandım bugün. hızlanma ve performans çok iyi. 195 gördük ötesi de çıkabilirdi. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 25 Aralık 2011 Paylaş 25 Aralık 2011 Jetta 1.4 140 Bg , turbo benzinli aracı kullandım bugün. hızlanma ve performans çok iyi. 195 gördük ötesi de çıkabilirdi. Son hız iyi mi demektir? Benim 17 yaşındaki taka da 195 görüyor. Hatta 230 bile görüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2011 Paylaş 25 Aralık 2011 1. tsi/tfsi kısaltmalarını Vw grubu karmakarışık kullandı, pazarlama tekniği sadece 2. 1.4 motorda, 122/140 Ps turbo, gerisi kompresör+turbo ile aşırı besleniyor 3. Muhtelif beygirli modeller artık getirilmiyor, zira diğer grubun daha pahalıya kastıracağı modelleri zor satmaya başlamışlardı 4. tsi motoru her 20.000km de bir Carbon clean yapmazsanız, sonuç vahim, bunula ilgili çalışma hala sürüyor, resmiyet kazanmadan yazılacak kelimeler bu kadar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts