İçeriğe Yönlendir

2004 Model Ford Focus 1.6 Conford Otomatik Vites

Kasım Atlı

Recommended Posts

Kasım Atlı
(düzenlendi)

Aracım 2004 model ford focus 1.6 Conford otomatik vites... Alalı daha 1 hafta oldu. Gayet memnunum. Sürüşü, yol tutuşu çok iyi. 17122011319.jpg

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Kasım Hocam. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. :nazar: :nazar: :nazar:

Bi sakıncası yoksa ne kadar aldığınızı öğrenebilir miyim?

tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

hayırlı olsun..aracın genel durumu hakkında Daha detaylı bilgi ve fiyat belirtebilirmisiniz..Güle güle kullanın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Hayırlı olsun Kasım Hocam. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. :nazar: :nazar: :nazar:

Bi sakıncası yoksa ne kadar aldığınızı öğrenebilir miyim?

Teşekkürler kardeş.. Aracı 17' ye aldım.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Teşekkürler kardeş...

Hayırlı olsun Hocam kazasız, Belasız...

sağ ön camdaki el mi :)

Teşekkürler kardeş...Evet kayınımın eli::))

hayırlı olsun..aracın genel durumu hakkında Daha detaylı bilgi ve fiyat belirtebilirmisiniz..Güle güle kullanın..

Teşekkürler kardeş...Araçta sağ kapıda boya var... Bir iki ön tanponda küçük çizik var o kadar. tüm kışlık bakımları yapılmış. Araçta sıralı sistem lpg var...

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Kasımcım tekrar.Allah kazasız belasız ve cezasız binmek nasip etsin...İçerden birileri dur foto çekme diyor sanki... :D :D :D

Ayrıca yazım hataları yapmayalım Kasım Hocam dikkatli olalım lütfen. :good1: :good1: :good1:

tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Güle güle kullanın.

Bu arada fites>>vites.

:))

Hayırlı olsun Kasımcım tekrar.Allah kazasız belasız ve cezasız binmek nasip etsin...İçerden birileri dur foto çekme diyor sanki... :D :D :D

Teşekkürler kardeşim sağol...:)) Bu hafta sonu diyarbakırda bir kaç tur atmak nasip oldu... İnsanın kendi arabasına binip gezmesi kadar güzel bir şey yokmuş..:))

Yorum bağlantısı
Emrah Fişenk

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip eder. ikizide bende :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:nazar: rot ayarını kontrol ettirdiniz mi, fotoğraf açısından da olabilir ama sağ ön tekerlerk? garip gözüktü bana
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

:nazar: rot ayarını kontrol ettirdiniz mi, fotoğraf açısından da olabilir ama sağ ön tekerlerk? garip gözüktü bana

Evet bilye dağıtmıştı, onu yaptırdım. Teşekkürler hocam...:))

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Kasım Atlı

05012012364.jpg

05012012365.jpg

İşte arabamın yeni fotoğrafları....:))

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...