İçeriğe Yönlendir

Gösterge Panelinden Gelen Radyo Frekansı Gibi Bir Ses?

Coşgun Demirci

Recommended Posts

Coşgun Demirci

Arkadaşlar bu sabah aracımda gösterge panelinin olduğu bölümden radyo frekans sesi gibi aralıklı düşük seste 'dıtttt' 'dıttt' diye ses duydum. Dikkat etmezsem bu sesi duymuyorum. Ama kulağımı yanaştırdığım zaman duyuluyor acaba sorun mu var?Araç 115 ps 2010 benzinli 25.000 km

Yorum bağlantısı
Volkan Taze

Aracınızın garantisi devam ediyordur sanırım servise götürün gösterge panelini kontrol etsinler.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Sıcaklık düşük uyarı sinyali olabilir. İlk çalıştırma anında, veya sıcaklık 4 dereceye veya 0 dereceye düştüğünde o sesi duyabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bir üyemiz yazmıştı, çocuğu elektronik saati araya düşürmüş, onun alarmı çalıp duruyordu

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Abi sen gerçekmişsin ya,toplantıya felan da katılmışsın :yes:

Aslında toplantıdaki ben değildim.2.numaralı klon'umdu. Çaktırma kimse anlamadı :D

vıııjjjjjjjt,zzzzzıııııııt ,tırrrrrrr stop edip içinde otururken o ses beni hala deli ediyor. Sanırım ses normalde, anormal olan benim...

Ben bol sensörlü götürgeçleri bu hale getireni çook seviyorum...

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya

Stop edip içinde oturunca5-10 dakika sonra çıkan ses klima hava sensörü valfinin kapanma sesidir.Kontaği açınca aynı ses tekrar geliyor oda aynı valfin tekrar açılma sesi.

Çağlar bey o üye bendim.Elektronik saat alarmı sesi çözüldü.Ses ogs cihazından geliyormuş.Pili bitmiş.Cihazı söküp eve götürdüğümde hala ara ara ötüyordu.Garantiden yeniledi Ziraat bankası.Ford masum çıktı bu kez.

Bu arada yeni içeriğe gözat diyorum forumda yeni içerik bulunamadı diyor.Sitede prolem mi var acaba?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Yeni iletileri gösteri tıklayınca soldaki menüde Forumlar birde okumadığım içerik seçili olsun sorun kalmayacaktır..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fatih bey bizim arabalar baya sesli, kendi kendine hep birşeyler karıştırıyor, ben alıştım. :)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Valla Cvt'nin güzelliği ve az yakması çok iyi, araç içi ferahlığı hele sunroof varsa süper. Ama cızırtısı vızırtısı kapılarından camlarında gelen tıkırtıları hiç bitmiyorda geçmiyorda. Yaşlandıkça daha mı çok konfor aramaya başladım oda ayrı bir konu. Eskiden bastımmı giden bastımmı duran araba buldummu dünyanın en mutlu araç sahibi olurdum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ben biliyorum sebebini.

Şu ana kadar kullandığım 3 adet focusun 3 nde de aynı sorun oldu.

Dijital klimalı araçlarda araç içi sıcaklığı ayarlayan bir ölçüm sensörü var.

Maalesef toz aldığı zaman sanki radyo açıkmış gibi cızırtı ile ötüyor.

Garantili araçlarda garantiden değişiyor.

Benim Epa dada başladı aynı sorun.

2 ay öncede ablamın araçtakini değiştirtmiştim.

Bu arada %20 si 64 tl tutan bir parça.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ben biliyorum sebebini.

Şu ana kadar kullandığım 3 adet focusun 3 nde de aynı sorun oldu.

Dijital klimalı araçlarda araç içi sıcaklığı ayarlayan bir ölçüm sensörü var.

Maalesef toz aldığı zaman sanki radyo açıkmış gibi cızırtı ile ötüyor.

Garantili araçlarda garantiden değişiyor.

Benim Epa dada başladı aynı sorun.

2 ay öncede ablamın araçtakini değiştirtmiştim.

Bu arada %20 si 64 tl tutan bir parça.

Bir daha ne Ford alırım nede bu traktör bozması araca para harcarım.Balata sprey i sıksak tozlar temizlenmezmi :)

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Misafir

merhabalar bende 2011 focus dizel  titanium x var araç henüz 45,000 km de ancak son zamanlarda kulağma gelen bi ses beni çıldırtıyor, gösterge panelinde devir göstergesi ayağımı gazdan çekip inişe geçtiğinde zzzzzz diye bi ses çıkartıyor bunun normal olduğunu sanmıyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...