İçeriğe Yönlendir

Samsung Wave Serisi Telefon Alacaklar Dikkat !

Misafir

Recommended Posts

Uzun aramalar sonucunda, 1 ghz işlemcili, 5 mp flashlı kamerası olan, metal kasa, gorilla glass (kırılmaz cam), 3.7 inch dokunmatik ekranlı, 2+8 gb hafızalı Samsung wave 2 (8530) almıştım. Haziran ayında. 800 liraya. Samsung'un kendi işletim sistemi olan BADA 1.2 var üzerinde. Araştırırken BADA 2 yakında çıkacaktı. Kasım ayı dediler hala çıkmadı. Gerçi betası sızdırıldı ama resmi olarak hala çıkmadı. Telefon stabil gayet güzel ama uygulama ve oyun kosunda yetersiz kaldı. Bada 2 işletim sistemli wave 3 çıktı ama hala bize resmi sürüm yayınlanmadı... Telefondan fazla beklentisi olmayanlar için çok güzel bi telefon, ama samsung fena çuvalladı bada 2 konusunda , Şimdi millet telefonu elinden çıkarmak için uğraşıyo... Haberiniz olsun...

BADA 2 Nisana kalmış sanırım...

Yorum bağlantısı

Samsung Bada'lı telefonları Android ile hemen hemen beraber lanse etti. Touchwiz kullandığı için aslında Android modelleri ile ilk aşamada ayırd etmek mümkün değil. Ancak işin içine, market, roor, alternatif romlar girince Bada yapısı gereği o kulvara giremiyor. Muhakkak modlayan vardır ancak, Android varken üzerinde kimsenin duracağını sanmıyorum. İşin açıkçası Bada versiyonlu bir telefonun versiyonunu da devamlı güncelleyeceklerini düşünmüyorum. Bada'yı Symbian gibi düşünmek lazım. O versiyon kendi versiyonu içinde hatalar veya tüketici talepleri dikkate alınarak güncellenir ama üst versiyon yeni model telefonla beraber gelir. Yani Bada'lı telefonlar gelişime kapalı. Samsung'un marketindeki uygulamalarla özelleştirilebilir durumda.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Symbian biti artık.... Bada daha yeni gelişti. Gelişmedi gerçi tam. Symbian ın son hali Bada'nın şu hali kadar bile olamaz. Nokia sı olupta telefona reset atmak artık çile millet için. Bada da bu neredeyse imkansız..

Samsung daha da çok kar etmek istiyorsa kendi işletim sistemini geliştrmeli bence (gerek yok belkide ben öle istiyorum :) )... Disklerini bile başka firmaya yaptıracaksa bunuda yapmayabilir..

Samsung şu anda android ve windows üzerine meyilli. Kendi işletim sistemine üvey evlat muamelesi yapıyor.

Ama bada 2 eski telefonlara da gelecek ( Hepsine olmasa da)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Adobe ile anlaşma yapılmadığı müddetçe bada da windows ta symbian da hikaye. Bu konuda da tek anlaşma android te var. e üstüne binlerce uygulamayı da eklerseniz bada zaten bitik. bende vardı aldığımın ikinci ayı eşime verdim ben galaksy s e geçtim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...