Yasin Karataş 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Bugün akşam üstü farkettim olayı sağ kapımı arkadaşın birisi dairesel şekilde çizmiş aslında oymaya çalışmış ama başaramamış Ne diyeyim gözüne girsin.Akşamdan beri ne yediğimden birşey anlıyorum ne içtiğimden:( Be *di adam camını kırsaydın bari yaptırırdım en azından. Şimdi ben o kapıyı napim? Fakat bulursam çizen arkadaşı o zaman o kapıyı ne yapacağımı biliyorum.... :angry: :angry: Çiziğin bir kısmına tırnak giriyor arkadaşlar bu piyasada olan çizik giderici kalemler çare olur mu aceba?Ne yapacam şimdi? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Çizik giderici kalemin para tuzağı olduğunu belirterek geçmiş olsun diyorum.. İstanbulda olsan Çağlar abiye müracaat et derdim ama muş için bildiğiniz bi servise danışın.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Geçmiş olsun hocam. Boyanacak başka yolu yok. Hiç canınızı sıkmayın. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 boşuna para vermeyin o kalemlere hiçbir işe yaramıyor boyatmanız gerekir başka birşey kapamaz orayı... can sıkıcı bir durum ama yapacak birşeyde yok takmayın kafanıza üzülmeyin 2 ayaklı insan görünümlü hayvanlar malesef ki çok... ( hayvanlara hakaretmi etmiş oluyorum acaba ? ) çok gözünüze batıyorsa boyatın gitsin... geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 Sıkman canını abi ya her ne kadar mal canın yongası deselerde ellleme nazarlık olarak kalsın her baktıgında çizen vatandaşın kulagınıda çınlatıorsın.Ögrenciler çizmiş olmasın Öğrenci işi değil serdar yapmazlar veye o kadar profosyonel yapamazlar .Çünkü yapan arkadaş işlemiş orayı nakış işler gibi. Çınlatma zmıyım kulaklarını hiç sabahtan beri hiç susmadım:) Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Kardeşim geçmiş olsun ya. Akşam telefonda da söylemedin. Yeni gördüm şaşırdım. Ararım ben seni birazdan. Öğrenciler olabilir mi? Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 boşuna para vermeyin o kalemlere hiçbir işe yaramıyor boyatmanız gerekir başka birşey kapamaz orayı... can sıkıcı bir durum ama yapacak birşeyde yok takmayın kafanıza üzülmeyin 2 ayaklı insan görünümlü hayvanlar malesef ki çok... ( hayvanlara hakaretmi etmiş oluyorum acaba ? ) çok gözünüze batıyorsa boyatın gitsin... geçmiş olsun... Evet delikanlı olsa ,insan olsa geçer karşına derdini söyler.Aciz malukat.Biraz daha dursun dayanamazsam boyatırım artık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Çocuktur çocuuuk... Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akbaş 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 geçmiş olsun kardeş ,dünya malı boşver kafaya takma, biraz serinkanlı ol ,biliyorum ''demesi kolay'' diyeceksin ama inanki bazen insan ölümle burun buruna geldiği anda yada bi ölüyü defnederken dünya ne kadar da boş diyiverirsin işte.... insan hayatı ve sağlığı kadar önemli bir şey yoktur şu fani hayatta... salla gül geç 3 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Yasin abi hiç üzülmeyin. Arabalar bizim canımızdan bir parça o kesin. Ama sonuçda üstünde boya ve vernik olan bir metal yığını.Canınız sağolsun. Çizik boyaya ulaşmamış ise pasta + cila uygulaması ile cismin çizim aşamasında oluşturduğu deforme olmuş vernik hattı kaybolur. Çizik derinliği dursa bile mat ve beyaz bir şekilde durup göze batmaz. Öncelikle bi pasta ,cila yesin kardeşimiz. Çizik giderici kalemler için doğru mevsimde değiliz. Kalemin etkimesi için kavurucu bir yaz sıcağı ve güneşi gerek. İlk başlarda etkin bir şekilde çizik kaybolsada 2 yıkamadan sonra çizikler gün yüzüne çıkar. Daha da üzülürsünüz Pasta cila sonrası tatmin olmazsanız boyatın gitsin. Sakın 'değeri düşer' gibi şeylere kapılmayın, 2. sahibi için aracınıza ekstra özen göstermenize gerek yok tekrar geçmiş olsun abicim Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Aynı sorun bundan önceki arabamda olmuştu, site kamerasından baktık çocuklar, yapacak bişey yok. Burda herkesin arabası çizik, malum meslekten dolayı... Çizik gerçekten can sıkıcı. Ama merivayı satarken alanlar hiç dert etmedi sağ - sol kapı ve bagaj kapağında... Çok geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 hocam valla konuyu sizin açtığınızı gördüm üzüldüm valla daha yeni ne hevesle aldınız ama yapacak bişey yok sağlık olsun demekten başka Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 Geçmiş olsun diyelim,bu tarz iş yapanlar benim gözümde en düşük insandır acizdir . Teşekkür ederim.Benim insan demeye bile dilim varmıyor. geçmiş olsun kardeş ,dünya malı boşver kafaya takma, biraz serinkanlı ol ,biliyorum ''demesi kolay'' diyeceksin ama inanki bazen insan ölümle burun buruna geldiği anda yada bi ölüyü defnederken dünya ne kadar da boş diyiverirsin işte.... insan hayatı ve sağlığı kadar önemli bir şey yoktur şu fani hayatta... salla gül geç Teşekkür ederim hocam.Zaten elimden başka birşey gelmiyor. hocam valla konuyu sizin açtığınızı gördüm üzüldüm valla daha yeni ne hevesle aldınız ama yapacak bişey yok sağlık olsun demekten başka Teşekkür ederim kardeşim göze geldik sanırım:( Aynı sorun bundan önceki arabamda olmuştu, site kamerasından baktık çocuklar, yapacak bişey yok. Burda herkesin arabası çizik, malum meslekten dolayı... Çizik gerçekten can sıkıcı. Ama merivayı satarken alanlar hiç dert etmedi sağ - sol kapı ve bagaj kapağında... Çok geçmiş olsun... Teşekkür ederim.Yapan belli değil bizde de.Bizim lojmanlar da kamera olmadığı için tespiti imkansız.Allah'a havale ediyorum.Yapacak bir şey yok... Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Toprağım geçmiş olsun,iyi birpasta coğunu kapatır anlattığına göre,tırnak giren yerlerde rütuş+zımpara pasta yapıyorlar diye biliyorum Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 27 Aralık 2011 Yazar Paylaş 27 Aralık 2011 Yasin abi hiç üzülmeyin. Arabalar bizim canımızdan bir parça o kesin. Ama sonuçda üstünde boya ve vernik olan bir metal yığını.Canınız sağolsun. Çizik boyaya ulaşmamış ise pasta + cila uygulaması ile cismin çizim aşamasında oluşturduğu deforme olmuş vernik hattı kaybolur. Çizik derinliği dursa bile mat ve beyaz bir şekilde durup göze batmaz. Öncelikle bi pasta ,cila yesin kardeşimiz. Çizik giderici kalemler için doğru mevsimde değiliz. Kalemin etkimesi için kavurucu bir yaz sıcağı ve güneşi gerek. İlk başlarda etkin bir şekilde çizik kaybolsada 2 yıkamadan sonra çizikler gün yüzüne çıkar. Daha da üzülürsünüz Pasta cila sonrası tatmin olmazsanız boyatın gitsin. Sakın 'değeri düşer' gibi şeylere kapılmayın, 2. sahibi için aracınıza ekstra özen göstermenize gerek yok tekrar geçmiş olsun abicim Çok teşekkür ederim Semih kardeşim.Hafta sonu pasta cilayı bir denettiriyim.Sağlığımızdan önemli değil tabi.Ama üzülmemek de elde değil.Dediğim gibi Allah'a havale ediyorum.Sonuçta o arabaları biz ne zorluklarla alıyoruz Allah biliyor. Toprağım geçmiş olsun,iyi birpasta coğunu kapatır anlattığına göre,tırnak giren yerlerde rütuş+zımpara pasta yapıyorlar diye biliyorum İnşallah hemşerim bütün umudumuz Pasta-cila:) Hocam çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim abi. Benimde başım dertte bizim aracıda kedi çiziyo garajda. S en gene çizeni bilmiyosun ben biliyorum ama bişey yapmıyorum Keşke bizimki de kedi olsa hayvan der geçersin Serdar.Ben bu adama ne diyim?? Çocuktur çocuuuk... Geçmiş olsun.. Emmi onu yapabiliyorsa o artık çocuk değildir ya.Ermiştir o bence. Kardeşim geçmiş olsun ya. Akşam telefonda da söylemedin. Yeni gördüm şaşırdım. Ararım ben seni birazdan. Öğrenciler olabilir mi? Teşekkür ederim kardeş.Yarın detaylı bakarız. Geçmiş olsun hocam. Boyanacak başka yolu yok. Hiç canınızı sıkmayın. Teşekkür ederim hocam.Bİr pasta-cila deneyelim diyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Kardeşim geçmiş olsun ya. Akşam telefonda da söylemedin. Yeni gördüm şaşırdım. Ararım ben seni birazdan. Öğrenciler olabilir mi? Öğrenci işi de olabilir bence.Yibo daısnız çünkü.Ben bunu çok yaşadım.Öğrenci öğretmene kızıyor hıncını arabadan çıkartıyor.Bende 3 sene yiboda çalıştım.Bu sen başka bir okuldayım içim rahat.İKi üç hafta önce bir bayan öğretmen arkadaşımızın CHERY marka jipi vardı.Okulda belletici öğretmenlik nöbetini tutarken birde sabah baktık ki aynı sizin ki gibi dairesel halkalar yapmışlar.Aralarınıda şeritler atmışlar.Bizim hocamızda GÖrsel sanatlar Hocasıydı.Dedim Öğrenciler burada çalışmışlar.Bizim arkadaş bir de arabayı çizmesinler diye Diyarbakırda otoparka koyuyordum.İki gün kendine gelemedi.Dikkat etmek lazım.Çok üzüldüm.İnsanın böyle şeyler çok canını sıkıyor.Allah daha beterinden saklasın ne diyelim....Çok geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Emrah Fişenk 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 geçmiş olsun kardeşim. aynı problem bnde de vardı tırnak şeklinde. boyatmaktan başka çare yok denildi bnde boyatmadım.zaten kardeşimin aracında ceza olsun öyle binsin satana kadar dedim 1 haftaya kalmadı ön camı çatlattı onuda değiştirmedim inadına Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Geçmiş olsun.Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.Eniştemiz var öğretmen alaka kurmak doğrumu bilmem ama 2 defa evinin camlarını taşladılar gece yarısı.Öğrenciler ilk şüpheli tabiki Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Geçmiş olsun..Sıkıntılı bir durum..Ancak kafaya takmaya değmez..Para pul mal bir kenara,sağlık bir tarafa..Her gün şahit oluyoruz..Dünya malını satsam da ;sağlığım geri gelse keşke diye yalvaran hastalarımız oluyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 Bunu yapanlar insan falan değiller zaten bence..yani bir sorunu olan; gelir insan gibi konuşur, konuşarak derdini anlatmayıp da bu şekilde hareketlere girişen mahlukata da ben "İNSAN" diyemem açıkçası. Geçmiş olsun; sinir bozucu bir durum ancak canınızı sıkmayın, dünya malı sonuçta.. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 Geçmiş olsun, benimde sol ön kapıda bir imza çalışması vardı. Ne yazık ki böyle ıq seviyesi düşük insan denilen canlılar mevcut. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 Geçmiş olsun.Allah başka dert vermesin... Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 Geçen sene Çorum da benim arabamı da çizdiler, 1 ay içim içimi yedi. Hırsımdan ve sinirimden. sonra alıştım.. Merak etme alışırsın, sıkma canını... Yorum bağlantısı
Recommended Posts