İçeriğe Yönlendir

Arabamı Çizmişler:(

Yasin Karataş

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Bugün akşam üstü farkettim olayı sağ kapımı arkadaşın birisi dairesel şekilde çizmiş aslında oymaya çalışmış ama başaramamış :( Ne diyeyim gözüne girsin.Akşamdan beri ne yediğimden birşey anlıyorum ne içtiğimden:( Be *di adam camını kırsaydın bari yaptırırdım en azından. Şimdi ben o kapıyı napim? Fakat bulursam çizen arkadaşı o zaman o kapıyı ne yapacağımı biliyorum.... :angry: :angry: :angry: :angry:

Çiziğin bir kısmına tırnak giriyor arkadaşlar bu piyasada olan çizik giderici kalemler çare olur mu aceba?Ne yapacam şimdi? :unsure2:

Geçmiş olsun boyatmak tek çözüm.

Boyatmadan resimlerini çekip hatta boyahanenin orada videoya çekip neden boyandığını anlatın satarken lazım olur.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Çocuktur çocuuuk... Geçmiş olsun..

Bir olay anlatayım.

Geçen yıl bizi siteden bir arkadaşımız varını yoğunu ortaya koyup en büyük hayali olan 0 km passat satın aldı.

Aradan bir hafta geçti otoparkta bağırıp sinkaflı konuşurken duydum.

Hayırdır ne oldu bu kadar sinirlendin dedim.

Abi bu kadar olmaz ya ne kadar çok çekemeyen insan var arabayı haritaya çevirmişler çiçek bile yapmışlar dedi.

İndim baktım hakikaten içim yandı.

Benim arabadan aldık pastayı başladık silmeye çıkan çıktı çıkmayan için iş işten geçmişti.

Bu arada arkadaşın dünya tatlısı kızı geldi daha 5 yaşında ( allah bağışlasın )

Baba arabamıza resim yaptım nasıl güzel olmuş mu dedi.

Arkadaşın o anki yüz şeklini unutmam mümkün değil.

Aklından bir milyon şey geçirip bağırmaya başladı.

Arkadaşlar herkesten özür dilerim faili benim kızımmış diye.

Baba şefkatiyle kucakladı kızını ve o kızgın sinirli adamdanolması gereken olgun baba rolünü üstlendi.

Benim başıma gelse bu kadar sakin karşılarmıydım bilmem ama helal olsun dedim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Karaduman

Sn Yasin KARATAŞ,

Bak, arkadaşın kızı arabasına resim yapmış.

Benim arabaya Ankara OTOKOÇ' un küçük güvenlikçileri çizik attı.

Bu forumda OTOKOÇta nasıl çizik atılır diye okuyabilirsin.

Doğu medeniyetleri..........Yanlış anlayan arkadaşlar bir önceki yazıma baksın!!!!!!!!

Yorum bağlantısı
Hasan Karaduman

Benimde başım dertte bizim aracıda kedi çiziyo garajda. S en gene çizeni bilmiyosun ben biliyorum ama bişey yapmıyorum

Dört ayaklılara bir şey demem.Benimde kaputun üstüne sıcak diye yatıyorlar.Çıkarken çiziyorlar.Ben her 2 günde bir ucuz tavuk sosislerini

ihmal etmiyorum.Dört ayaklılardan zarar gelmez.

Yorum bağlantısı
Hasan Karaduman

Arkadaşlar,

Benim aracın OTOKOÇ ta çizilmesi ile ilgili konu başlığı;

"Serviste itinalı çizik nasıl atılır"

Çoluğuna çocuğuna veya düşmanına teknik çizik attırmak isteyen

oradan bilgi alabilir.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Çok Teşekkür ederim herkese hafta sonu pasta-ciladan sonra sizlere durumu haber ederim.Bu arada Uğur kardeşim hafta sonu haberleşelim bir araya gelelim inşallah.Kendine iyi bak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
Bir olay anlatayım. Geçen yıl bizi siteden bir arkadaşımız varını yoğunu ortaya koyup en büyük hayali olan 0 km passat satın aldı. Aradan bir hafta geçti otoparkta bağırıp sinkaflı konuşurken duydum. Hayırdır ne oldu bu kadar sinirlendin dedim. Abi bu kadar olmaz ya ne kadar çok çekemeyen insan var arabayı haritaya çevirmişler çiçek bile yapmışlar dedi. İndim baktım hakikaten içim yandı. Benim arabadan aldık pastayı başladık silmeye çıkan çıktı çıkmayan için iş işten geçmişti. Bu arada arkadaşın dünya tatlısı kızı geldi daha 5 yaşında ( allah bağışlasın ) Baba arabamıza resim yaptım nasıl güzel olmuş mu dedi. Arkadaşın o anki yüz şeklini unutmam mümkün değil. Aklından bir milyon şey geçirip bağırmaya başladı. Arkadaşlar herkesten özür dilerim faili benim kızımmış diye. Baba şefkatiyle kucakladı kızını ve o kızgın sinirli adamdanolması gereken olgun baba rolünü üstlendi. Benim başıma gelse bu kadar sakin karşılarmıydım bilmem ama helal olsun dedim.

Arkadaşı sabrından dolayı tebrik etmek lazım.şimdi kızıma tembih ettim..aman kızım arabalar çizilmez,sadece yolculuk içindir ,ben sana resim defteri alırım diye :D :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Arkadaşı sabrından dolayı tebrik etmek lazım.şimdi kızıma tembih ettim..aman kızım arabalar çizilmez,sadece yolculuk içindir ,ben sana resim defteri alırım diye :D :D

:bravo::good1:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Aslında çocuklara küçükken öğretilmesi gerekenler varya mesela kapı çaldığında ' kim o ' demeden açmayın gibi küçüklükten öğretile gelen şeyler..İşte bunu da herkes çocuğuna öğretse sorun falan kalmaz küçüklükten bilinç altına yerleşse araba çizmenin kötü birşey olduğu yapmaz herhalde.. :rtfm:

Çocuk işte nekadar söylesenizde yapar.. :icecream::baby:

Yorum bağlantısı

Bir olay anlatayım.

Geçen yıl bizi siteden bir arkadaşımız varını yoğunu ortaya koyup en büyük hayali olan 0 km passat satın aldı.

Aradan bir hafta geçti otoparkta bağırıp sinkaflı konuşurken duydum.

Hayırdır ne oldu bu kadar sinirlendin dedim.

Abi bu kadar olmaz ya ne kadar çok çekemeyen insan var arabayı haritaya çevirmişler çiçek bile yapmışlar dedi.

İndim baktım hakikaten içim yandı.

Benim arabadan aldık pastayı başladık silmeye çıkan çıktı çıkmayan için iş işten geçmişti.

Bu arada arkadaşın dünya tatlısı kızı geldi daha 5 yaşında ( allah bağışlasın )

Baba arabamıza resim yaptım nasıl güzel olmuş mu dedi.

Arkadaşın o anki yüz şeklini unutmam mümkün değil.

Aklından bir milyon şey geçirip bağırmaya başladı.

Arkadaşlar herkesten özür dilerim faili benim kızımmış diye.

Baba şefkatiyle kucakladı kızını ve o kızgın sinirli adamdanolması gereken olgun baba rolünü üstlendi.

Benim başıma gelse bu kadar sakin karşılarmıydım bilmem ama helal olsun dedim.

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Yasin, senin arabayı da senin ufaklık çizmiş olmasın sakın. :D

Biliyorum o henüz çizecek yaşta değil ama hazırlıkoı olmak lazım böyle şeylere de.

Bu arada kızım doğsun biraz büyüsün, arabanın üstüne resim çizilmeyeceğini öğretceğim hemen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Geçmiş olsun... İnşallah bilinçli yapılmamıştır, çocuk işidir...

Olacak ama bunlar... Sonuçta fabrikadan çıktığı gibi yıllarca muhafaza etmek mümkün değil.

Ufak tefek çizikler, kazalar için hep şükrekmek lazım; daha kötüsü olmadı diye.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Yasin bey geçmiş olsun, ne zaman çizik konusu duysam içim gıcıklanıyor. zor bir durum bilirim, ama olan olmuş artık, ne kadar üzülsenizde, kızsanızda nafile, ancak kendinize zarar verirsiniz. çiziği görmedim ama muhtemelen pasta ile de düzeleceğini pek zannetmiyorum. bırakın öyle kalsın, pastada boyanın verniğini alıp zamanla o bölgede matlaşma meydana gelmesine neden olur. ve sakın ha rütuşu düşünme. çünkü ay tozu grisi boyada rütuş çok sırıtıyor ve berbat gözüküyor.

Sadık abi ben pasta-cila da şansımı denemek istiyorum çünkü hep gözüme ilişiyor orası.Aytozu gri de sırıttığını bilmiyordum rütuşun, uyardığın iyi oldu abi yoksa onu da deneyecektim.Sırıtsaydı işte o zaman deli olurdum.

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Yasin, senin arabayı da senin ufaklık çizmiş olmasın sakın. :D

Biliyorum o henüz çizecek yaşta değil ama hazırlıkoı olmak lazım böyle şeylere de.

Bu arada kızım doğsun biraz büyüsün, arabanın üstüne resim çizilmeyeceğini öğretceğim hemen.

Sen korkma Ali yazın kızınla bol bol resim çalışması yapacaz.Siyah fonun üzerinde :D

Geçmiş olsun... İnşallah bilinçli yapılmamıştır, çocuk işidir...

Olacak ama bunlar... Sonuçta fabrikadan çıktığı gibi yıllarca muhafaza etmek mümkün değil.

Ufak tefek çizikler, kazalar için hep şükrekmek lazım; daha kötüsü olmadı diye.

Evet bunada şükür.Teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Sen ona şükr et ve bırak öyle kalsın Yasin hocam, benimde gözüme çok ilişiyordu, denedim daha kötü oldu. tecrübeyle sabit.

Bilmem nasıl alışacağız ama dediğini yapacağım. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam geçmiş olsun biz öğretmenleri kaderi bu. Birine kızarsın arabanı çizer. Bu böyle geçmiş olsun. Şükür benim okulun yakınında oto yıkamacı var oraya park ediyorum. Kafam rahat.Tekrar geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Teşekkür ederim hocam.Maalesef bizim evlerde okul bahçesinin içinde kaçışımız yok yani.Öğrencileri kızdırmamaya itina gösteriyoruz :)

Yorum bağlantısı

Yine bir öğretmen,

Yine bir sıfır focus

Ve yine bir çizilme olayı ile başbaşayız.

Aytozu ise elletme bin öyle.

Aynen bende boyattım boyandığı belli.

Bundan sonra sıfır alırsam -ki bu maaşla alınmaz da ne yapılır- beyaz dan başka almam .

:good1::bravo:

Bu alkış smiley'inin hangi cümleye olduğunu anladın değil mi Fuat Hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Yasin abi işlem uyguladın mı? durum nedir fotoğraf felan çekersen bir bakalım

henüz uygulamadım semih öylece hafta sonunu bekliyordu.Ama sadık abi aklımı çeldi.Sanırım dokundurmıycam.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Buyrun size çözüm

Hocam bu olayla bizim ki çok farklı.

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

Bugün akşam üstü farkettim olayı sağ kapımı arkadaşın birisi dairesel şekilde çizmiş aslında oymaya çalışmış ama başaramamış :( Ne diyeyim gözüne girsin.Akşamdan beri ne yediğimden birşey anlıyorum ne içtiğimden:( Be *di adam camını kırsaydın bari yaptırırdım en azından. Şimdi ben o kapıyı napim? Fakat bulursam çizen arkadaşı o zaman o kapıyı ne yapacağımı biliyorum.... :angry: :angry: :angry: :angry:

Çiziğin bir kısmına tırnak giriyor arkadaşlar bu piyasada olan çizik giderici kalemler çare olur mu aceba?Ne yapacam şimdi? :unsure2:

Geçmiş olsun, aşağıdaki linki bir icelemenizi tavsiye ederim.

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=81

Ben oraya üyeyim, boya koruma konusunda çok faydasını gördüm. Diğer üyeler de işin bilincinde olan makam mevki sahibi insanlardır. Malzeme temini konusunda da paylaşımlar olmakta.

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

İyi bir ustalıkla çiziği onarmak mümkün. Üstelik boyatmadan.

Arabanın renginde rötüş boyası bulunacak ve kürdan veya başka ince birşey ile çiziğin içi doldurulacak. 1 gün beklenip kontrol edilcek, boya kuruduğunda çizik çukurlaşmışsa tekrar dolgu yapıacak ve 1 hafta tam kuruması için beklenecek. 1 hafta sonra 3000 kum su zımparası takoza sarılarak o kısım zımparalanacak ve ardından pasta ile parlatılacak.

Yüksek aşındırıcı içeren pasta ile derin bir çiziği gidermeye çalışırsanız o kısımı çok inceltirsiniz. Bir çizik daha oluşursa giderme şansınız kalmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Geçmiş olsun, boyanır eskisinden daha güzel olur, moral bozmaya gerek yok.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Çocuktur çocuuuk... Geçmiş olsun..

Genelde çocuklar yapıyor. Geçmiş olsun.

Bu arada aklıma geldi, bir yerde okumuştum.

Bu yapan heyvansa zaten heyvandır,

Çocuksa heyvanın oğludur,

Büyükse heyvan oğlu heyvandır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...