İçeriğe Yönlendir

Cd 6000 Amfi Cikisi Var Mi?

Serdar Ersal

Recommended Posts

Serdar Ersal
(düzenlendi)

Herkese iyi forumlar,

Sorularimin cevabini tam olarak forumda bulamadim, bilen arkadaslarin yardimini rica ediyorum.

1- Ford CD 6000 (yeni) amfi cikisi var mi?

2- Amfi cikisi yoksa donusturucuyle mono bass alacagim amfiye baglanti kurabilir miyim? Bu baglanti ne kadar verimli olur? Hangi hoparlorlerden almaliyim?

3- Bu teybin hoparlor cikislari kac w tir?

4- Cikislari on-arka-sag-sol olarak 4 adet ise ise on tweeter lara nereden ses gidiyor? Toplam 6 ediyor?

5- Fabrika cikis hoparlorler kac cm dir veya 6 ya 9 mudur? On arka farkli mi? Aracim 3 kapi, bilen varsa bunu da bilebilecek mi ;) ?

6- On kapi ic dosemesini sokmeden sadece hoparlorun korumasinin da oldugu kapinin alt kismi sokulebilir mi? Bunu tarif ederseniz 5. soru iptal :biggrin:

Simdiden tesekkurler

Saygilar

tarihinde Serdar Ersal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Çıkışları 25 watt diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz

çıkış gücü bende bilmiyorum ama anfi çıkışı için çevirici takmanız gerekli aşağıda bağlantı yapacağınız şekil ve çevirici adreslerini verdim ben bu şekilde bağladım kullanıyorum.

Pin 1

Right Rear +

Pin 5

Right Rear –

Pin 9

CAN +

Pin 13

Alarm Sense

Pin 2

Right Front +

Pin 6

Right Front –

Pin 10

CAN –

Pin 14

Illumination

Pin 3

Left Front +

Pin 7

Left Front –

Pin 11

Pin 15

Batt +

Pin 4

Left Rear +

Pin 8

Left Rear –

http://www.ebay.com/itm/High-Low-Line-Out-Converter-RCA-Car-Audio-501-/360311418692?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e43bef44

http://mondeo.fordclubs.org/clanky/kon_ford_6000_en.htm

Yorum bağlantısı
Serdar Ersal

Ahmet Bey,

Peki arka hoparlorleri iptal mi ettiniz? Iptal etmeden bu pinlere donusturucu mu taktiniz? Sizin sistemde pinden iki kablo mu cikiyor?

Ben donusturucu takmadan amfiye bu arka hoparlirleri baglasam diyorum, eger arkalari iptal etmem gerekiyorsa ve amfiyi 4 kanalli alip 2 kanalini bridge yaparak bass ayari yapsam diger iki kanaliyla da arka hoparlorleri beslesem nasil olur?

Saygilar

Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz

valla benim fazla amfi bağlama v.s konusunda pek bilgim yok ben bu şekilde bağladım dönüştürücü ile doğru mu yanlış mı onuda bilmiyorum ama o şekilde kullanıyorum arka kapılardan da alabilirsiniz ama kapıyı sökmek işime gelmedi benim direk teybin arkasından aldım sadece bir tane subwoofer var bende kapılara extra bi bağlantı yapmadım direk teypten giden kablo var şimdi işte kapılara kompenantlar alıcam 5x7 sanırım onları taktığımda amfiye bağlıycam.

Yorum bağlantısı
Serdar Ersal

Pek anlamadim ama yine de tesekkurler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...