Akan Belen 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar biliyorsunuz aracım satılık.Ancak araçsız kalma sansım yok eşim hamile ve merkeze 40 km uzaklıkta bir belde de çalışıyor.Bu yüzden biryandan araç bakınıyorum.Tabiki bu işin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz bütçede sınırlı olunca işler iyice karışıyor.Malum sitede sürekli araçlara bakıyorum.Ortalama en fazla 22.000 tl sınırında olması daha iyi olur.Bu rakamın üstüne mümkün olduğunca çıkmak istemiyorum açıkçası.Aklımdaki araçlar dizel 307 olabilir.Numarasını bilmiyorum ama mondeo olabilir sanırım benzin ve lpg ile. Mk... diye gidiyor sanırım.Size ilginç gelebilir ama focus 1 düşünmüyorum. İlan başlığı ile ne alakası var bu konunun diyebilirsiniz gelelim o konuya.A3 lerede bir bakayım derken gözüme oldukça hoş göründüler açıkçası özellikle 1.8 turbo olanlar Hem şekil olarak oldukça güzel olanlar var aynı zamanda performans olarakta tatmin edici düzeyde gibiler.Audi kalitesini biliyoruz ama benim baktığım araçlar model yılı olarak geride kalan araçlar.Bu konuda çok fazlada bilgiye sahip değilim.Bazılarının direksiyon 4 kollu bazıları 3 kollu. Genel olarak baktığım araçlar 99 ile 2003 arası modeller ayırdığım para genelde bu seviyedeki araçlara yetiyor. Gelelim soracaklarıma a3 ün bu modelleri alınırmı hangisi tercih edilmeli 1.8 t olanlar tercih edilmelimi yada hangisi ve hangi modeli tercih edilmeli.O dönemlerde sanırım kasa da değişmiş anladığım kadarıyla yada makyaj yemiş sanırım bazıları göze çok hoş gelirken bazıları oldukça itici duruyor.Doğal olarak km yüksek seviyelerde oluyor bu araçlar.Sorunsuzluk konusunda nasıl bir durum olur.Masrafları ne durumda olur.Bazı araçların temizini bulmak gerçekten zor oluyor bu araçlar bu gruba girermi. Oldukça uzun bir mesaj oldu.Okuyan bütün arkadaşlara teçekkürler şimdiden.Kısacası derdimi anladınız sanırım.Bilenler bilmeyenlere anlatsınlar bakalım Örnek olarak size iki araç sunayım malum siteden http://www.sahibinde...-50580255/detay http://www.sahibinde...-53220554/detay 12 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Bu arabaların hanıma olduğuna eminiz değil mi Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Ocak 2012 Yazar Paylaş 5 Ocak 2012 Sani'cim aracı direk hanıma almıyorum araçsız kalamam.Hani arabamı satayım 3-5 araçsız kalabilirim gibi durumum yok.Eşimin durumundan dolayı her an araç lazım olabilir düşüncesinden dolayı ve doktorumuzda il merkezinde 50 km dolmuşla şunla bunla uğraşamam gidip gelmek için.Yanlış anlaşılma olmasın yani Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 (düzenlendi) temiz bir FI 2.0 al abi tüplü bunlardan daha iyi ve ucuz olur. hem performans hem tüp hem de aile arabası 15 bine felan 5 Ocak 2012 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 İlk söyleyeceğim yakında bebğiniz olacağı için kesinlikle tek kapı araç bakmaman olacaktır. Bebek çocuk koltuğunda oturma seviyesine gelinceye kadar en az 1 sene hanım ile arkada oturacağı için inip binmek zor olacaktır. 2.ci el araç alma işi biraz şans ve birazda sabır işidir. Audi a3 sınıfındaki en iyi araçtır bana göre ama Zonguldakta servis usta parça nasıl olur bunu incelemek lazım. Eski 1.8 t motor wag grubunda senelerce kullanılmış ve lpg uygulanan oldukça iyi bir motordu. İlk yıllarda 150 hp sonraki yıllarda 163 hp olarak üretilmiştir. Bir ara 1.8 t 150 hp lik passat kullanmıştım çok iyi gidiyordu.4 kol 3 kol gibi ayrıntıları çok dert değil neticede 8-10 yaşındaki bir arabada dirilik önemli bana göre. 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Ocak 2012 Yazar Paylaş 5 Ocak 2012 Yorum için teşekkürler Fatih abi.Direksiyon durumu modelden mi kaynaklanıyor diye merak ettim yoksa 3 yada 4 kollu olmuş önemli değil.Kasa değişince yada makyajdan sonra sanırım 3 kollu olmuş .2- yada 4 kapı diye ayırmadım açıkçası.Zaten az km olan yok denecek kadar az doğal olarak.Burdaki arkadaşların da sayesinde umarım sorunsuz bir araç bulabilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 (düzenlendi) 3 kollu biraz daha üst spor sınıf anlamı taşıyor. Sportback 4 kapı ise alınabilir. Ben 1.8T yerine düz 1.6 önerirdim. tip sorunu yoksa bora daha uygun. 5 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Tip itibariyle biraz genç işi araba olduğundan temizini bulmak zor. Ayrıca A3 ve golf ikinci elde her zaman pahalı oldu. Motor güzel motordur, lpg ile de sıkıntısını duymadım. Mondeoyu almadan önce 1,8t motorlu A4 bakmıştım. Hatta 99 model bir araca da bakmıştım, adam 21 den aşağı inmemişti. Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Ocak 2012 Yazar Paylaş 5 Ocak 2012 3 kollu biraz daha üst spor sınıf anlamı taşıyor. Sportback 4 kapı ise alınabilir. Ben 1.8T yerine düz 1.6 önerirdim. tip sorunu yoksa bora daha uygun. 1.8T bakmamın sebebi biraz performanslı birşey olsun diye açıkçası.Bora da temiz birşey fiyatları 22 lerden başlıyor nerdeyse.Fazla aile arabası gibi geliyor yedek parça çok pahalı,seat alın daha iyi Yedek parça konusunda bilgim yok.Seatın da 1.8 leri vardı hatırladığım kadarıyla iki önceki kasada sanırım a3 daha yakışıklı geliyor bana ama bakılabilir tabiki yinede Yorum bağlantısı
Enis Sever 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Yakıt sorununuz yoksa 1.8 T Passat veya 2.3 V5 bora. Dizel için 2000 model Toledo 1.9 tdi Signo performansı süper amcam 140.000 km kullandı ve hiç sorun çıkarmadı. Biraz daha zorlarsanız bütçeyi 26 veya 27 bine 2006 toledo dizel otomatik (türkiye'de tutulmayan kasa) performansı 140 hp ile süper. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Bütçe sınırlı, ve 98-99 Audiye bakılıyor, aynı cümle içinde olmaması gereken kelimeler. 4 Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Ocak 2012 Yazar Paylaş 5 Ocak 2012 (düzenlendi) Yakıt sorununuz yoksa 1.8 T Passat veya 2.3 V5 bora. Dizel için 2000 model Toledo 1.9 tdi Signo performansı süper amcam 140.000 km kullandı ve hiç sorun çıkarmadı. Biraz daha zorlarsanız bütçeyi 26 veya 27 bine 2006 toledo dizel otomatik (türkiye'de tutulmayan kasa) performansı 140 hp ile süper. Benzinli olursa lpg olacak muhtemelen.toledo açıkçası tipinden kaybediyor aynısının leonu olabilir tabiki. Bütçe sınırlı, ve 98-99 Audiye bakılıyor, aynı cümle içinde olmaması gereken kelimeler. Çağlar abi bütçe sınırlı derken 22.000 geçmek istemiyorum.2001 daha çok aklıma yatıyor ama sen bilirsin Edit:çağlar=Çağlar 5 Ocak 2012 tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Ocak 2012 Yazar Paylaş 10 Ocak 2012 Kafam allak bullak oldu araç bakmaktan.Baktığım araçlar 2000-2001 audi a3 1.8t olanlar pek tavsiye edilmedi anladığım kadarıyla.Yine aklımd aolup baktığım seat leon örnek olarak şöyle birşey http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-cok-acil-en-dusuk-km-en-dusuk-fiyat-69603557/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-leon-1-8-20v-2001-125-hp-45629190/detay 1.8 olması avantajmıdır değilmidir bilmiyorum bunlar turbosuz olanlar.Yada 1.6 signo modelleri olabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-gur-oto-galeri-den-2002-leon-70585408/detay Yada dizel bir 307 olabilir. örnek olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-eminler-otomotivden-307-peugeot-1-4-hdi-xr-70557269/detay Araçlar temsilidir fikir verme açısından hangisi sizce tercih etmek mantıklı.Mümkün olduğunca sorun çıkarmayacak çok fazla değer kaybı yaşamayacağım ve kullanmaktan keyif alacağım bir araç olmasını istiyorum şekil şemal olarak da biraz beğenmek lazım tabiki o yüzden bu modelleri verdim.20 nin üstüne çok çıkmak istemiyorum yoksa 22-23 verirsem mondeoda bakabilirdim.Biraz uzun oldu ama fikirleriniz önemli bu konuda benim için Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Kesinlikle 4 kapılı düşünün. Değer kaybetmesin derseniz toyota veya opel düşünebilirsiniz. İyi bir Focus vya Mondeo da sizi memnun eder. Temiz alırsanız satışta kaybınız olmaz. HB düşünüyorsanız Golf 4 te seçenekleriniz arasına girebilir. Yine de en iyi tercih Mondeo olabilir bence. Eee artık baba da oluyorsunuz. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Akan bey ben seat diyorum 3.sırada ki ilan gayet hoş duruyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Ocak 2012 Yazar Paylaş 10 Ocak 2012 Kesinlikle 4 kapılı düşünün. Değer kaybetmesin derseniz toyota veya opel düşünebilirsiniz. İyi bir Focus vya Mondeo da sizi memnun eder. Temiz alırsanız satışta kaybınız olmaz. HB düşünüyorsanız Golf 4 te seçenekleriniz arasına girebilir. Yine de en iyi tercih Mondeo olabilir bence. Eee artık baba da oluyorsunuz. HAklılık paylarınız olmakla birlikte araca 20.000 tl nin üstünde bir para ayırmayı düşünmüyorum.Bu nedenle bu araçlara bakıyorum.Size garip gelebilir ancak f1 de isteklerim arasında değil hernekadar çok çok beni memnun edecek araç olmasına rağmen göğüs kısmı beni inanılmaz itiyor maalesef. Akan bey ben seat diyorum 3.sırada ki ilan gayet hoş duruyor. Bende ençok seata yakınım ama bilemiyorum.Modifiye edilmişleri gördükçe aklımı çeliyorlar.performans nasıl olur onu bilmiyorum işte.307 ninde dizel olması cazip geliyor Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Ocak 2012 Yazar Paylaş 12 Ocak 2012 Evet arkadaşlar aracım satıldı hayırlı ile.Allah yeni sahibine kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Şimdi gelelim asıl konuya.Dediğim gibi maalesef araçsız kalma durumum yok.Aslında imkanım olsa ve yaza kadar bekleyebilsem 8 aydan sonra çok daha iyi bir araç alabilme konumunda olacağım ama maalesef bebek beklediğimiz böyle bir bekleme sansım yok.O bakımdan şu an beni maddi olarak çok zorlamayacak kullanmaktan keyif alabileceğim (focustan sonra artık ne kadar olursa) mümkünse satarken çok zarar ettirmeyecek bir araç arıyorum.Tabiki insan ister istemez birazda eli ayağı düzgün göze hoş gelen birşeyler istiyor. Bu durumda ayırabileceğim rakam 17-18 max olmalı altında olursa çok daha makbule geçer tabiki. farklı bir konuda da konuştuğumuz gibi aklımda olan araçlar dizel bir 307 olabilir.Audi 3 ler aklımdaydı ama yazılanlardan sonra sanki bir sorun çıkarsa masrafı zorlayacak gibi geldi bana.Ama yinede aklımda.Bakındığım kadarıyla 1.3 puntolar da fena durmuyor gibi yeni kasa olanlar aradığım fiyat aralıklarında temiz görünenler var.Bu konuda yardımlarını fikirlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Ocak 2012 Yazar Paylaş 12 Ocak 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-temiz-siyah-inci-57032431/detay/ ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ocak 2012 Paylaş 12 Ocak 2012 akan kesinlikle tek kapıdan uzak durmanı, mümkün olduğunca bagaj hacmi olan puset bebek çantası derken bagajda yer kalabilecek bir araç almanı tavsiye ederim. punto güzel ama bana kalırsa bagajı çok küçük alıverişe gittiğinde alışverişleri koyacak yer bulamıyabilirsin veya şehir dışına çıkacak olsan bir valiz sizin bir valiz bebişin olacaktır puset şu bu derken sıkıntı yaşayabilirsin tecrübe ile sabit. focusta bile zorlanıyorum bazen. Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Ocak 2012 Yazar Paylaş 12 Ocak 2012 Tek kapı bakmayacağım zaten Mehmet.Ayırabildiğim para çok fazla olmadığı için seçeneklerim de o orantıda azalıyor.o paralara alabileceğimin en iyisini ve donanımlısını almaya çalışacağım.Esp çok istiyorum ama denk gelme meselesi.Şöyle 23 lere falan çıkabilsem mondeo bile bakarım aslında ama Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 HAklılık paylarınız olmakla birlikte araca 20.000 tl nin üstünde bir para ayırmayı düşünmüyorum.Bu nedenle bu araçlara bakıyorum.Size garip gelebilir ancak f1 de isteklerim arasında değil hernekadar çok çok beni memnun edecek araç olmasına rağmen göğüs kısmı beni inanılmaz itiyor maalesef. Arabamı almadan önce bana sorsanız ben de sizin gibi en çirkin göğüs sıralamasına sokardım. Ama şu an dolu dolu farklı bir göğüs tasarımı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu göğsün hastaları olduğunu da gördüm. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 Arabamı almadan önce bana sorsanız ben de sizin gibi en çirkin göğüs sıralamasına sokardım. Ama şu an dolu dolu farklı bir göğüs tasarımı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu göğsün hastaları olduğunu da gördüm. Şu kelimeleri fazla kullanmayın ; aile korumasına takılacak yakında forum 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Ocak 2012 Yazar Paylaş 13 Ocak 2012 Akan abi, alacağın aracı 8 ay sonra satmayı mı düşünüyorsun? Ahmet'cim 1 sene falan binip değiştiririm diye düşünüyorum.Ha sıkıntım olmaz araçtan yana biraz daha uzun süre binebilirim.O yüzden temiz sıkıntısız bana yetecek bir araç almaya çalışacağım Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Ocak 2012 Yazar Paylaş 13 Ocak 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-acilllll-satilik-orjinal-307-1-4-hdi-xr-70795789/detay temiz görünüyor ama km de orjinalse tabi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 http://www.sahibinde...-70795789/detay temiz görünüyor ama km de orjinalse tabi Akan hocam, benim kayınçoda vardı bundan, 1.4 HDI çok güçsüz kalıyor ama yakıtta bir o kadar az yakıyor diyordu. Birde 1.6 HDI olanların piyasası daha canlı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts