İçeriğe Yönlendir

Audi Veya Benzeri Uygun Bir Araç Aranıyor

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-aradiginiz-araba-69843730/detay

Sahibi ile görüştüm.17500 olarak pazarlık yaptık.Emmi saolsun sorguladı motor ve şasi den bir hasar kaydı var ancak tutar belirtilmemiş.Pert kaydı yok.Sahibi sol kapıda lokal boya var dedi.2 tane biri 200 küsür biri 300 küsür liralık hasar kaydı var dedi.İstanbuldan Can kesin karardan sonra saolsun yardımcı olacak belki zaman bulabilirse sayın Çağlar abide yardımcı olur diye umut ediyorum :)

Kartepeye gideceğiz ne diyorsunuz arkadaşlar :biggrin:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Fikri seat ta baktım ama 2000-2001 modeller temiz birşey 18-19 altında yok nerdeyse birde lpg li tabiki.o yüzden eledim diyebilirim.Zaten sadece leonlara baktım diğerleri pek beni çekmiyor açıkçası

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

http://www.sahibinde...-69843730/detay

Sahibi ile görüştüm.17500 olarak pazarlık yaptık.Emmi saolsun sorguladı motor ve şasi den bir hasar kaydı var ancak tutar belirtilmemiş.Pert kaydı yok.Sahibi sol kapıda lokal boya var dedi.2 tane biri 200 küsür biri 300 küsür liralık hasar kaydı var dedi.İstanbuldan Can kesin karardan sonra saolsun yardımcı olacak belki zaman bulabilirse sayın Çağlar abide yardımcı olur diye umut ediyorum :)

Kartepeye gideceğiz ne diyorsunuz arkadaşlar :biggrin:

haberim yok, bugün oralrdaydım, yalnız BL palaka serisi, yoğun olarak filo kiralamadaydı, tramerden hiçbir şeyi çıkmayabilir

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Az sabır Araştırmalarım sürüyor Bugün çok temiz 130.000 Servis bakımlı tdci Fiesta düştü mesela ama istemezsin diye düşündüm 18.000 Kapatırız aracı 2006 model Makyajlı beyaz renk ;)

Fiesta düşünmüyorum Can.Fazla küçük geliyor bana açıkçası.

haberim yok, bugün oralrdaydım, yalnız BL palaka serisi, yoğun olarak filo kiralamadaydı, tramerden hiçbir şeyi çıkmayabilir

valla bilmiyorum ki abi.Sen öyle deyince resimlerine birkere daha baktım .Plakalıklarda vip car gibi birşey yazıyor :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Akan bey 307 için 1.4 hdi tat verirmi bilmiyorum , ben 1.6 kullanıyorum , bende çok tereddüt ederek aldım , çok şükür şimdiye kadar öyle büyük bir sıkıntı açmadı , uzun yolu çok keyifli bir araç , ancak özellikle kapı izolasyonunu eski aracınız gibi beklemeyin, temizini bulabilirseniz alınır.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ercan bey teşekkürler bilgiler için.1.4 alırsan muhtemelen chiplenecek zaten :D O zaman biraz daha iyi konuma gelebilr diye düşünüyorum.1.6 olanlara a bakıyorum ama fiyatları direk yükseliyor.Kapılardaki şikayetiniz nedir rüzgar sesi olayımı yoksa tıkırtı falan mı yapıyor.Uzun süredir bakıyorum bütçeye uygun temiz bir araç ama kolay değil bulmak tabiki.Genelde 1.4 dizel xr lere bakıyorum ama bunlarda bile farklı donanım var.Bazılarında 2 hava yastığı varken bazılarında 6 adet.İnsan zorlanıyor gerçekten

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

benim araç 2006 makyajlı kasalardan, birşey değiştirdilermi bilmiyorum ama bir ara vardı sağ ön kapıda rüzgar sesi fitilinden kaynaklandığını tespit ettim şimdi en ufak rüzgar sesi kalmadı 130-140km süratlerde, tıkırtı falanda yok, ufak bir ses sistemi kurdum (hoş öncesindede geliyordu ama) sesi açtığınızda tıkırtılar geliyor , dış kapı şeritlerinden ve kapı içinden (hoparlörler öyle güçlüde değil),focusa göre birazdaha fazla ses alıyor içeri. malzeme kalitesi içinde erkan uludağ yakından gördü , isterseniz fotoğrafta yüklerin yarın ön göğüs ve iç aksam için 60000'ye yaklaştı kıyas yapmakta faydalı olur belki.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla seviniim mümkün olursa.Daha net görmüş olurum açıkçası.Benim bakıklarım makyajsız kasalar genelde.Sanırım sizinkilerde iç aksamda da değişen yerler var gibi anımsıyorum ama tam da bilemiyorum.inşallah temiz birşey bulurumda kurtulurum bu sıkıntıdan.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Akan babam larin evin onunde bi 307 var satilik 1.4 dizel km 130 binlerde fiyati 19.000 diyor istersen tel,alayım

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Valla seviniim mümkün olursa.Daha net görmüş olurum açıkçası.Benim bakıklarım makyajsız kasalar genelde.Sanırım sizinkilerde iç aksamda da değişen yerler var gibi anımsıyorum ama tam da bilemiyorum.inşallah temiz birşey bulurumda kurtulurum bu sıkıntıdan.

tabiki nedemek akşam fotolarını çeker sabah şirketten eklerm , inşallah enkısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulursunuz.. :flowers:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Akan babam larin evin onunde bi 307 var satilik 1.4 dizel km 130 binlerde fiyati 19.000 diyor istersen tel,alayım

Fatih.Olabilir aslında ama sanki fiyat biraz yüksek gibi geldi bana gerçi pazarlığa bağlı bir durum illaki.Nedir ne değildir öğrenirsen sevinirim.Bunlarda aynı modellerde bilefarklılık var.Bazılarında 2 hava yastığı bazılarında 6 adet var.Kararan iç dikiz aynası bile birinde var birinde yok.

tabiki nedemek akşam fotolarını çeker sabah şirketten eklerm , inşallah enkısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulursunuz.. :flowers:

Tamamdır teşekkürler

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Akan Belen

Murat abi 3.ilandaki Superb cirlopta o kadar param yok açıkçası.17-18 civarında bir araç arıyorum açıkçası.Ivır zıvırı bana 20 yi geçmesin en fazla.Arkadaşların önerileri doğrultusunda en mantıklı dizel 307 gibi göründü bana.Hem dizel olması hemde model olarak biraz daha yeni bulunabilmesi açısından.Eski kasa golflerede baktım bu paralara 2000 modelin üstünde temiz bir araç yok.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Buluruz sana güzel bir araç sabır.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Şöyle birşey olur mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kaliteopel-comformeriva-tasarruf1-3cdti-70322242/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-147-1-6-ts-distinctive-lpg-hatasiz-71616025/detay Bu araçlar nasıldır acaba.Bilgisi olan varmıdır arkadaşlar İnşallah saolsun Can'da bakıyor biryandan.

Macera olur gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yok o tarz bir araç düşünmüyorum.Azcık şekli şemalide olsun.Çok aile arabası meriva.:D

Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)

Alfa hakkında hiç bilgim yok ama donanım olarak fena değil gibi esp bilem var :D.Ama nedir ne değildir bilmem

Bunun şekli şemali iyi mi? :D

http://www.sahibinde...-51520737/detay

Cıks vites topuzunu beğenmedim bunun alınmaz :D :D :p

Hem bu sanırım taksi çıkması abi baksana rengine :biggrin:

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Akan Belen

Birinci ilan banada garip geldi bir iticiliği var :D

İkincisi güzelmiş bence.Son sahibi mi oluruz ki bu araçların acaba :unsure2:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

İlk ilan süper adam çift çıkış egzos koymuş acaba ikiside aktifmi :D

İkinci ilan için yorumum ise paranla rezil olmak diye bir tabir vardır ya cuk oturmuş olur. :biggrin:

Haa verirlerse alırım kimseye göstermeden 500k dolarese bırakırım hemen valla :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...