İçeriğe Yönlendir

Audi Veya Benzeri Uygun Bir Araç Aranıyor

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

Bu aracı sen satıyor olmayasın ilan sahibinin ismine bak.Çok benziyor biraz oynanmış isimle sadece :D Bir aracın dışı ile içi bu kadar mı alakasız olur yahu :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Nasıl, buluruz demiştim değil mi

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla çok kararsız kaldım hangi birini alsam bilemedim yahu :biggrin:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sen içi dolu dışı boşu al.

Hem dıştan dolayı kimse yanına bile yaklaşmaz. :D

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

sanki son sahibi olunur bu alfaların , ikinci el piyasasına bakdan almayın Akan bey, laf aramızda çok güzel arabalar bulmuş murat abide benimde içim gitti :biggrin: murat abi bunlarda laylon sınıfına giriyormu?

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

akan bey fotoğrafları çektim ama resim yükleme yaptığımız siteler yasaklı görünüyor şirket ağında akşam eve gittiğimde yükleyeceğim , kusura bakmayın :flowers:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ercan sıkıntı yok.Akşam bakarız artık teşekkürler şimdiden

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Boyadan emin değil yanlız en fazla 2 parça boyalı çıkarmış :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Evet belki oda çıkmayabilir :D

bu nasıl sahibinden oluyor oda ayrı bir konu ama

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ahmet inanki hiç düşünmedim açıkçası.Nedir ne değildir acaba

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Olmaz demiyorum da Fiyat önemli benim için ve donanımı birazcıkta :D

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Akan bey fotoları yüklüyorum umarım karşılaştırmanıza yardımcı olur...

vHozf.jpgno86E.jpgxrluT.jpgHyJzM.jpg

tc0Mf.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ercan'cım saolasın.Gördüğüm kadarıyla iç kısımda çok büyük bir değişiklik yok gibi geldi bana.Dikkatimi çeken bir konu var direksiyondaki hava yastığı yeri belli oluyor sizinkinde de.baktığım araçlarda da bu şekilde belli oluyordu resimlerde ben sanki acabaya düşüyordum işlem mi yapılmış acaba diye havayastığında.Ama anladığım kadarıyla genel olarak bu şekildeymiş

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

akan abi rica ederim , hava yastıklarının yeri fotoğraflarda biraz daha fazla belli oluyor , çıplak gözle okadar belli değil, ayrıca fotoları akşam çektim flash biraz şiddetli patlamış , normal rengi 3. ve 4. resim gibi. inşallah tez zamanda gönlüne göre bir araç bulursun. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)

Arkadaşlar bir macera arıyordum ve sanırım buna girmeye az kaldı.2000 yada 2001 model Peugeot 306 XT yada XR Platinium arıyorum.Birkaçgündür bakıyorum bu araçların ederi 12-13 civarı anca eder.Fazlası zaten verilmez vede anlamlı olmaz bence.Farklı fiyat isteyenlerde tabiki var.Temiz fazla yamulmamış bir araç arıyorum bu anlamda.

Böyle bir araç bulan arkadaşı kallafi bir yemek ile karnını doyuracağım :biggrin:

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...