Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçen gün araç tanıtımımda ST spoylerimin kargoda olduğunu yazmıştım. Bugün itibariyle ST spoylerin boyanmış şekilde geldi. Fakat sorunum şu... 1- Lamba yeri var lambası yok. Hangi lambaları uydurabilirm. (Diğer arkadaşların spoyler yorumlarında cmax in stop lambası oluyor deniyordu kafat nette yedek parçacılarda bulamadım) 2- Spoylerde su fiskiyesi olayı nasıl olacak. Comford' un su fiskiyesi olurmu yoksa su fiskiyesi mi uydurmam lazım... Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 Fibermi..? Fiber sanırım ama lamba gelmedi yaa üzerinde otosporttan aldım 200TL ye... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Bu işin doktorları çok. Az sonra yanıtlar gelir. İlteber kayıyor o bişey yazamaz. 2 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 bende ordan aldım stop lambası üzerinde geldi bi yanlışlık olabilir arayıp söyleyin gönderirler,ayrıca kendi su fiskiyenizi bir bifer ustası bulup st spolerin üzerine taşıtacaksınız Bi sordurayım pazartesi günü olmadı nerden temin edecez bu lambayı? Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 Kasım hocaya katılıyorum.. Üzerinde göndermeleri lazım arayın isteyin karlıkçı halilden... Su fiskiyesi olayını siz yapamazsınız işcilik isteyen birşey araç üzerine göre ölçüp deliyorlar orjınal spoylerdeki hortumu vs.. kullanıyorlar.. Normalde hazırlayıp göndermeleri lazım ama işte hazırlamıyorlar arayın fırçanızı atın derim... Valla her dediğinizde haklısınız. İlk izlenimlerime göre orjinal ST spoyler kalıbına göre yapılmış lamba yeri. İşçilik güzel, fiskiye deliği göremedim ve ayrıca fatsa gibi yerde o fiskiyeyi ayarlatabileceğimi de zannedemiyorum bakalım nasıl olacak yaa... Hapı yuttuk desenize serviste yapabilirler mi acaba? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Fiberlere eski spoylerden çıkan lamba oluyor diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 abi öncelikle, forum sana neden özel mesaj atmama izin vermiyor bi ayar mı yaptın ordu altaş'ın kaporta servisinde bülent veya hüseyin usta var, direk gidin ona, MUS 57'nin selamı var adliyeden mustafa diyiverin, iki dakikada halleder fıskiye işini. Boya ve fren lambası işi de tamamsa montajını da yapar, olmadı beraber gideriz bi haftasonu. Hafta sonları çalışıyorum işlerim dolayısıyla pazartesi günlerim boş o da size uymaz. Ben bi gideyim pazartesi günü olmassa Altaşa... Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 bu resimdeki spoilerde fiber bizimkilerin aynısı,3 stop lambası net görünüyor Benim spoylerdeki lamba yeri bu kadar uzun değil. Cmax in lamba yerinin aynısı bendeki. Benim spoylerdeki lambaya baktım uzun geldi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Plastiklerde orjinal ledli geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 Abi Fatsa'da zor, serviste benim eski titanium spoilerini sattığım kaporta ustası var Hüseyin USTA, o halleder diye düşünüyorum, aslında hiç uğraşmadan, acele de etmeden direk satıcı ile görüşülse, bu kadar çileye hiç ama hiç gerek kalmaz. Aynen öyle mustafa bey :good1:Buralarda anlayan yok malesef. Lastiğin birini değiştireyim dedim sanayide adamlar bi jantı mahvetti sökecem diye... Bu şekil ustalar var yani versem ellerine oraya her lambayı uyduracaklar Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 (düzenlendi) Plastiklerde orjinal ledli geliyor. Valla murat bey bendeki fiber geldi ama orjinal plastik spoylerin kalıbına göre yapmışlar... Lamba yeri filan dar olandan... 7 Ocak 2012 tarihinde Özgür Turhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 <p> </p> <p> </p><p> </p> <p>evde müsait ise bi fotoğrafını çekip atsanız daha iyi yardımcı oluruz. Görmeden birşey diyemeyiz, Kasım Abinin dediği bu resimdekinden kısa, orjinalden de küçükse görmemiz lazım, c-max'in lambasından mı acaba, dur benim fotoyu da atayım</p> <p> </p><p> </p> <p>Spoyler arkadaşın dükkanda almadım orda duruyor şimdilik. Mehmet mercan beyin spoylerinin aynısı lamba yeri filan aynı alttan gömmeli lamba takmak lazım diye tahmin ediyorum.</p> <br /> Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 o uzundur.... Size öyle geliyor hepside aynı kalıptan çıkıyor... Özgür bey foto yokmu..? Malesef çekmedim fotoyu hepsi aynıdır diye tahmin ettim kalıp kalıp değişceği aklıma gelmedi ya ama yarın arkadaş açarsa dükkanı foto çekmeye çalışırım Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 http://www.fordclubt...7/page__st__280 bu sayfada benim arabanın spoilerinin detaylı resmi var, bakın, ondan mı değilmi söyleyin, hemen yardımcı olalım. Mustafa bey senin spoylerin aynısı lamba yeri falan Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 Marşpiyellerle spoiler fiber benim... Orjınal diyecem...Otosporttan aldınız..Fiber yani.. Acaba kalıbımı değiştirdiler.. Siz en iyisi karlıkçı halili arayıp isteyin,mecbur vermesi lazım yanında söyleyin kargolasın.. Pazartesi bi arayayım sorayım bakalım sonuç ne olacak... Aldığım site adresi de bu karlıkçı halil mi bilmiyorum... http://www.bodykit.com.tr/page.php?act=urunDetay&urunID=247&name=FOCUS_HB.YENI_KASA_TAVAN_SPOYLERI o zaman sizin spoileri yapan usta kalıbını değiştirmiş ve stop lambasının olduğu yeri de orjinal lamba genişliğinde yapmış. Oraya uygun olan lamba ledli C-Max lambası diye biliyorum, fiyatı da baya pahalı olmalı, forumdan Adem Abi'de olması lazım o lambadan, isterseniz bi sorun, Adem TÜRKMENOĞLU Teşekkürler ben bi sorayım... Şimdi spoylere verdiğim paraya acımıyorum da bi lambaya spoyler fiyatı kadar para vereceğime acıyorum Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 net ve kesin çözüm satıcıya sormak Sipariş ederken lambalı mı lambasız mı diye sormuşlardı acaba bu spoylerin lambasızının da kalıbı mı var? Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 bide olayın ikinci boyutu var eğer cmax lambası ise pahalı olduğu için göndermemiştir,bizimkilerden olsa takardı diye düşünmeye başladım Kesinlikle bende öyle düşündüm gerçekten Bunun ledsiz olanlarından yokmudur acaba yan sanayi falan Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 http://www.fordclubt...ler-uygulamasi/ kafandaki soru işaretleri gider umarım Spoyler aynısı fakat bu orjinal sanırım fiskiye yeri falan çok şık ve daha güzel bendeki bu kadar detaylı değil olsa incelerken dikkatimi çekerdi... Ta kendisi karlıkçı halil... Para vermeyin mecbur gönderecek.. Pazartesi ilk işim onu aramak olacak o zaman herkese göndermişsin bana niye göndermedin diye bi soralım bakalım ne diyecek Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 inşallah gönderir,baksana sormuş lambalı mı? lambasız mı? diye Ki lambalı diye de söyledim üstelik adama... Normalde 250 den aşşa göndermiyordu da aksusuarcı arkadaşın iskontosu varmış gönderdi 200e saolsun ama lambadan mı kesti 50 yi ne yaptı anlamadım... Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 9 Ocak 2012 Yazar Paylaş 9 Ocak 2012 Arkadaşlar St Spoylerin neden ışıksız geldiği bugün netlik kazandı. Adamlar Focus ST spoyler diye Fiesta ST spoyler yollamışlar. Anlayacağınız Kargolar karışmış yarın tekrar geri yolluyorum hafta içi spoyler tekrar sizin dediğiniz uzun ışıklı şekilde gelecek... 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 9 Ocak 2012 Yazar Paylaş 9 Ocak 2012 yani bizimkilerin aynısı Aynen kasım bey adama tel açtık ben ışıklı yolladım diyo dedik ışıksız geldi baktık fiesta st gelmiş. Kargolar karışmış. Denememiştik de aracın üstünde yanlışlığı yeni farkettik... Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 10 Ocak 2012 Yazar Paylaş 10 Ocak 2012 Fiesta STmi gelmiş ve yeni farkettiniz.. :shok: İlahi yaa ..ne diyim.. Aracın üzerinde denemeyince böyle oldu işte Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 11 Ocak 2012 Yazar Paylaş 11 Ocak 2012 iyi bir focus sever parçayı 10 metreden tanımalı Ben gözüm kapalı tanırım da lamba olmayınca aracın üzerinde bile denemek içimden gelmemişti. Ayrıca Yeni kasa Fiesta ST spoyler ile Focus ST spoyler neredeyse tasarım olarak bire bir aynı farkedemedik Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 13 Ocak 2012 Yazar Paylaş 13 Ocak 2012 Ufak bir karışıklıktan sonra sonunda ST Spoylerimiz geldi tekrardan arkadaşlar... Lambası üzerinde takılı olarak geldi. Pazartesi bir aksilik olmasa spoylerimizin montajını tamamlayacaz Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 15 Ocak 2012 Yazar Paylaş 15 Ocak 2012 Yarın bi bakacam bakalım orjinal lambayı uydurabilirsem uydurmyaa çalışcam olmadı kendi üzerinde gelen lambayı montaj yaptırcam... Serviste 11 de randevum var iç lamba değişcekti arada onu da montaj yaptırırım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts