İçeriğe Yönlendir

Focus 2 St Spoyler

Özgür Turhan

Recommended Posts

Özgür Turhan

özgür boşa uğraşma orjinal lamban olmaz oraya,üzerinde gelenle devam

Doğrudur kasım bey bakacaz artık da gelen lamba çok dandik yaaa... :nea: 15 liralık lamba takmışlar iki gün sonra bozulur :yes:

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum şükür bir sorun yok

İnşallah bakalım yarın ola hayrola :D

Yorum bağlantısı
Akın Çıbuk

Evt bende resimlerini merak ediyorum, Fibermi Orjinalmi arada kaldım, orjinalin fiyatınıda bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Misafir

Orjinal ikinci el fiyatı bildiğim kadarıyla 400TL cıvarındaydı. Düzgün bir kalıpla yapıldıktan sonra fiber olmasının çok bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Sonuçta sabit duran bir parça, ancak en iyisi oem almak ama onunda fiyatı bütçe meselesi.

Yorum bağlantısı
Akın Çıbuk

Bugün Bursada Ford servisi aradım, tahmini 600-700 civarı şuanda sisteme giremiyorum dedi, Bu sadece Parça + 120 Boya + 40 Montaj,

Yan Etekler 800TL, Servis dışında orjinalini temin edebiliceğim yerler yokmudur, her parçayı orjinal takınca 4.000-5.000TL tutuyor ST yapmak hiçte az değil, keşke Titanyum Xpaket alsaymışım ozaman değer dicektim,

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Bugün iç lamba değişikliği için fatsadaki servise gittim. Spoyleri de koydum arkaya duruma göre taktırırım belki diye.. İç lamba değişti spoyleri de takabilrmisiniz diye sordum ustaya. Usta da ne desin aracın bir gün kalması lazım spoyleri yapıştırıcı ile yapıştırmamız lazım falan dedi. dedim bu spoyler alttan vidalanıyo bu şekilde takılıyo falan. Usta biz yapıştırarak takıyoruz diğer türlü ses yapıyor sıkıntı oluyor dedi...(Aslında daha önce hiç ST spoyler takmış gibi durmuyordu çünkü orjinal spoylerin bile vidalı olduğunu sanırım bilmiyordu ben gösterdim de fark etti) Daha sonra baktım olcak iş değil kar da yağıyor dışarda, spoyleri montaj işini haftaya bıraktım.. Sanırım Ordu Altaş da Mustafa beyin yönlendirdiği ustaya montaj yaptırıcam olmadı kendim montajlayacağım artık :)

Spoylerin montakında aslında hiç birşey yok fakat su fiskiyesi ve lamba soket olayı insanı caydırıyor :)

Denede İç lamba değişiklikliğinde falan ilgilendikleri için teşekkür ediyorum Fatsa Servisine ...

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Fiber vidalanmaz ,slikonla yapışacak.. :)

Valla bakalım nasıl olacak artık :) Vidalama olasılığı olursa daha sağlıklı olur bence... Akıllı vida tarzı vidayla silikon destekli vidalanır diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Misafir

Asıl slikon daha sağlıklı olur.. :)

Fibere vida vurunca dağılır..Yolda ilerlerken ses yapar vs vs..

+26

Erkan abi silikon tamam da ya sökmek istenirse ? O zaman boyaya zarar verme riski'de göze alınmalı sanırım. Oem ekipmanda sadece vidalama yeterli oluyor mu?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Erkan abi silikon tamam da ya sökmek istenirse ? O zaman boyaya zarar verme riski'de göze alınmalı sanırım. Oem ekipmanda sadece vidalama yeterli oluyor mu?

Kesinlikle yeterli.

zaten 3 ncü stop ve su fiskiyesi üzerinde geliyor.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

+26

Bende bu yüzden vidalatmak istiyordum işte... Ya lamba bozuldu yada lambanın soketi arıza yaptı spoyler sökülmesi gerek o zaman ne yapcaz... Kafaya takılan nokta burası :unsure2::good1:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bende bu yüzden vidalatmak istiyordum işte... Ya lamba bozuldu yada lambanın soketi arıza yaptı spoyler sökülmesi gerek o zaman ne yapcaz... Kafaya takılan nokta burası :unsure2::good1:

Fiber vidalamada başına iş açabilir.

Ama sökülmesi gerekliliğini düşününcede vidalatmak iyi bilemedim.

Yinede bana yapışmadan olmaz gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Fiber vidalamada başına iş açabilir.

Ama sökülmesi gerekliliğini düşününcede vidalatmak iyi bilemedim.

Yinede bana yapışmadan olmaz gibi geliyor.

Abi aklın yolu bir bende bu açıdan sormuştum, en güzeli oem ama onunda fiyatı el yakan cinsten. :oghk:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Evet ama öbür türlü yaşacağın olumsuzluğun maliyeti daha yüksek.

Ya hiç yaptırmayacaksın ya da gülü seven dikenine katlanır diyeceksin.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Ya illaki silikon destekli olacak fakat ustanın dediği vidasız olarak komple silikonlamak.... Öyle yada böyle bu spoyler takılacak yapacak bişey yok aldık bi kere :D

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

biran önce taktırın sizde rahatlayın bizde :D :D :D

Hahah aynen :D:biggrin::D:bravo:

Yorum bağlantısı
Misafir

Ya illaki silikon destekli olacak fakat ustanın dediği vidasız olarak komple silikonlamak.... Öyle yada böyle bu spoyler takılacak yapacak bişey yok aldık bi kere :D

Memleket meselesi oldu yani. :D

Bu arada Fiber ile oem'in görsel olarak bir farkı yok değil mi? Kalıp aynı olduğuna göre tipi'de aynıdır.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

abi onun işine yaramaz

Neden yaramasın?

Yorum bağlantısı
Misafir

Neden yaramasın?

Düz mantık yürüteyim, fiberin lambası farklı olabilir mi? Oem'de sıkıntı yok, hatta St spoiler ile kesin alınması gereken bir ürün. :)

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Taksak da kurtulsak şu spoyler işinden :D :D :biggrin::D

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Spoyleri taktık arkadaşlar en yakın zamanda resimlerini ekliyorum...

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

sonunda :biggrin::bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Aynen nasıl oldu bende anlamadım :D:bravo::good1:

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

fıskiye işi ne oldu

Bir arkadaşın yardımıyla matkap ile kendim hallettim...orjinal gibi aynı noktaya atıyor suyu... Çok güzel oldu... Spoyleri de ayaklarına silikonlu çift taraflı bant destekli ve alttan orjinal yerlerinden vidalayarak monte attım sıvı silikon kullanmadım...

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Hayırlı olsun,umarım su almaz içeriye emeğenize yazık olmaz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...