İçeriğe Yönlendir

Aracın Göstergesinde Yakıtta Su Var Diyor Araç Çalışmıyor

Haluk Ayanoğlu

Recommended Posts

Haluk Ayanoğlu

iyi geceler aracım 2007 focus aracımdan dün başka araca şarj yaptık sonra aracımı kapattım tekrar çalıştırayım dedim araç çalışmıyor yakıtta su var uyarısı veriyor araç çalışmıyor ne yapmam gerekli ve sorunun çözümü için ne kadar bi maliyet gereklidir tşklr

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Mazot filtrenize su karışmış fitrenizi temizletin... Ayrıca yeni araçlarda takviye yapmak aracın beyini açısından sağlıklı değil. Arızalara yol açıyor...

Yorum bağlantısı
Haluk Ayanoğlu

mazot filitresi değişeli 95 bin bakımda değişti yani 6 ay olmuşur ama arabayı başka araba içn takviye yaptıktan sonra istop ettikten sonra çalışmadı vurdurarak çalıştııralım dedik bu arızayı verdi ama akü sağlam aküde bişey yok düşüncem beyinde bişey oldu ya yandı ya arıza yaptı inşallah büyük bişey değildir birazdan çekiciyle götürecem servisemi yoksa sanayiyrmi çektireyim

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun umarım takviye esnasında sorun olmamıştır..Takviye olayı ECU sahibi araçlar için tehlikeli.Bir şey olacak diye bir kaide yok ama olma ihtimali de her zaman için var...

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

bizim araçlarda vurdurarak çalıştırmak beyni yiyebiliyor diye biliyorum...

Yorum bağlantısı
Haluk Ayanoğlu
(düzenlendi)

teşekkürler iyilik yapalım derken başımıza bu geldi işte bundada vardır bi hayır,büyük ihtimal beyni yedik,bakacağız artık ne olacağına.

tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Aynı sorun Ali Satılmış'ın arabasında da olmuştu.Sanırım bilgisayara bağlayıp yeniden yükleme yapıyorlar beynine.Ali hoca daha ayrıntılı bilgi verecektir.

Yorum bağlantısı
Haluk Ayanoğlu

teşekkürler arkadaslar yardımlarınız için bilgisayara bağladılar bağlantı kurulamadı sonra başka bi araçtan beyin söktüler taktılar ondada bilgisayar bağlanamadıı en son tesisatı incelemeye başladılar manifotu söktüler altındaki kablo herhalde beyne giden soyulmuş nasıl soyulduğunuda dözemediler birbirine değip kısa devre yapıyormuş bantladılar kabloyu sorun çözüldü tekrar bilgisayarı bağlayıp hataları sildiler şimdi araç çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

teşekkürler arkadaslar yardımlarınız için bilgisayara bağladılar bağlantı kurulamadı sonra başka bi araçtan beyin söktüler taktılar ondada bilgisayar bağlanamadıı en son tesisatı incelemeye başladılar manifotu söktüler altındaki kablo herhalde beyne giden soyulmuş nasıl soyulduğunuda dözemediler birbirine değip kısa devre yapıyormuş bantladılar kabloyu sorun çözüldü tekrar bilgisayarı bağlayıp hataları sildiler şimdi araç çalışıyor.

Takviyeyle aynı ana denk gelmesi garip. :) Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Haluk Ayanoğlu

herkese çok teşekkürler bizde öyle düşünüyoruz fare kemirmiştir diye ama takviye olayına denk gelmesi gerçekten çok ilginç :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Aynı sorun Ali Satılmış'ın arabasında da olmuştu.Sanırım bilgisayara bağlayıp yeniden yükleme yapıyorlar beynine.Ali hoca daha ayrıntılı bilgi verecektir.

Evet benim arabada da aldıktan iki gün sonra olmuştu. Serviste yeniden yükleme yaptılar ve mazot filtresini söküp temizlediler. Sorun çıkmadı.

Servisteki usta birkaç sıfır araçta daha bu sorunla karşılaştıklarını söylemişti.

Ancak sizin araba da durum bu mudur bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Akü takviyesi sırasında fazla akım çektiyse kablolar eiriyp kısa devre yapmış olabilir... Yada Çağlar beyin dediği gibi fare vs... kemirmiş olabilir... Sorun çözüldüyse geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ruhan Sorgun

Yine kabak fare'nin başına patladı :)

bu fare geçen gün bir forumdaşımızın motorunda ölü bulunmamış mıydı? :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...