Sonat Özmutaf 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Focus 1 aracımın bugün fakettiğim bir sorunu daha oldu.Şöför tarafındaki 4 lü cam açma düğmesindeki arka sağ camı yöneten dime camı açıyor fakat kapatmıyor.Kapatma yönüne bastığımda camı yine açıyor.Sizce sorun neyde olabilir.Arka taraftaki o camın düğmesi gayet güzel çalışıyor.Yardım edin lütfen?? Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 cam düğmesi sökülüp kontrol edilmesi lazım.elektriksel bir problem olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 4 lü anahtar sıkıntılı. o 4 lü anhatar çok camuk ıslanacak bir yerde acamı açtığınızda su damlası fealn geldiyse oksitlenme yapıyor. temizleyip eğer büyük bi sıkınıt yoksa tamir oluyor yoksa değişecek. sizin iyi hiç olmazsa sadece basınca yapaıyor kış günü camı kapatamadığımı bilirim olayı çözene kadar bayağı ter dökmüştüm. Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf 16 Ocak 2012 Yazar Paylaş 16 Ocak 2012 Benimkindede 4 lü cam dügmesi arıza sizinkide büyük ihtimalle arızalıdır. sponsorumuzda 50 tl gibi bir fiyat yan sanayisi orjinali 200tl civarı. evet ben temizleme yönüne bi gidicem olayın olmadı değişim olucak teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf 16 Ocak 2012 Yazar Paylaş 16 Ocak 2012 Büyük ihtimal baskı devre yollarında hasar olmuştur peki bu tus takımını sökmek kolaymı yani az çok bi bilgim var bu konuda kendime güveniyorum Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf 16 Ocak 2012 Yazar Paylaş 16 Ocak 2012 söktüm taktım düzelme olmadı temizliyim dedim hiçbi değişme olmadı galiba yenisi gözüktü Yorum bağlantısı
Murat Doğan 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Benim arkadaşımında focus 1 inde aynı sorun vardı.Şoför tarafında sigortanın orada bir kablo çıkmış.taktılar düzeldi.Böyle bir şey olabilir. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Focus 1 aracımın bugün fakettiğim bir sorunu daha oldu.Şöför tarafındaki 4 lü cam açma düğmesindeki arka sağ camı yöneten dime camı açıyor fakat kapatmıyor.Kapatma yönüne bastığımda camı yine açıyor.Sizce sorun neyde olabilir.Arka taraftaki o camın düğmesi gayet güzel çalışıyor.Yardım edin lütfen?? Düğmenin üstteki plastiği ile altındaki butonlarda kirlenme, ıslanma vs gibi nedenlerle bu tip problemler oluyor. benim aracımda da vardı aynı sıkıntı temizleyip hallettim. butonun altında bir adet pastik parça var. o plastik parça bazan alttaki iki adet butona aynı anda basmayınca düğme tam olarak görevini yapmıyor. Bilgi kutusunda bu konu ile ilgili bir konu açmıştım detaylı olarak kendi aracımda anlatmıştım. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Benimkide zamanında aynı arızayı yapmıştı. Serviste değiştirmiştim. 240 lira fiyat çıktı. KDV indirimi, %40 parça indirimi kapsamına aldırarak toplam 120 liraya 2008 de değiştirmiştim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Temizlik detaylı ve dikkatli yapılırsa çok büyük oranda sıkıntı ortadan kalkıyor.İlk önce devrenin çalışma prensibini anlamak ona göre müdahale etmek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf 24 Ocak 2012 Yazar Paylaş 24 Ocak 2012 sıkıntılı bi durum ben temizlettim birazcıkta ols düzeldi ama değişmesi şart gibi duruyo Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 sıkıntılı bi durum ben temizlettim birazcıkta ols düzeldi ama değişmesi şart gibi duruyo Dün parçacıda gördüm yan sanayisi 100 lira orjinali 180 lira. yan sanayilerde kapıları kitleyince camlar otomatik kapanmıyor fark o dedi. Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf 25 Ocak 2012 Yazar Paylaş 25 Ocak 2012 onu hiç denemedim bugün gittim yansanayisini taktırdım bi bakıyım Dün parçacıda gördüm yan sanayisi 100 lira orjinali 180 lira. yan sanayilerde kapıları kitleyince camlar otomatik kapanmıyor fark o dedi. ben bugün yansanayi 60 tl ye aldım kapıları kilitlediğimde camlarda kapanıyo artı bütün fonksiyonları çalışıyo Yorum bağlantısı
Musa Telci 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar. Az önce onarımını yaptım bilgi vereyim; araç 2004 focus hb mk1 collection benzinli araç. ama hiç far etmeyecek anladığım kadarıyla bütün modellerde sistem aynı. kimisinde arka pencereler yok, k,m,s,nde arka pencere kullanım dışı anahtarı btun yerine manuel anahtar vesaire. hepsi arnı fabrika çıkışlı. dağıtmak için vida yok. hep tırnak sökülecek. 6 adet yüksek olmayan tırmağı attırırsanız kutusu açılacak. tabi kapıdan söktüğünüzü varsayıyorum. kapıdan sökmek için gizli bie vida tapası var. tapayı alıp vidayı sökeceksiniz. vidayı aldıktan sonra asılınca o kısım yani 4 lü anahtarında monteli olduğu plastik parça komple geliyor. 4lü anahtar tek basına üstten falan zorlamayın öyle çıkmıyor kırarsınız. komple plastik parçayı aldıktan sonra 4lü atahtar aşağı doğru alınıyor. oda tırnaklı 4 turnağından attırınca kurtuluyor. birde elektrik soketi var sallayarak çekip çıkartın. neyse (4 lü şoför tarafındaki) anahtarı alınca ele dediğim gibi a adet tırnaktan kurtaracaksınız. aynı tv kumandası sistemi var. yani plastik üzerine dökülmüş iletim karbonları var. bu karbonlar kat üzerindeki karbonları kısa devre edip çalıştırıyor. yani buton yok. buton aramayın. kumanda gibi. arızaya gelince belliki yağmur veya bir sıvı anahtar üzerine dökülmüş. plastik kısım engeller gibi görünüyor ama engellememiş karbonlu plastiğin çevresinden karta ulaşmış ve oksitlendirmiş. başka bir değişle bakır plaketi paslandırmış. oksitlenme hem iletim kabonlarını kirletmiş. hemde delik içi kaplamaları yani dikişlerin iletiminide bozmuş. daha anlaşılması için üst yolları alta taşıyan delikler var. bakır bir yol elektronik devrede bu dedikten delik içi kaplama vasıtası ile arkadan devam ediyor. yani sıvı teması bu delik içi kaplamalarıda halletmiş. onarıma gelince. kartı komple çıkarınca ne kadar basir olduğunu göreceksiniz. üstünde bir minik röle ve bi kaç smd direnç var. ayrıca karttan pinler çıkıyor ki elektrik soketini taktığınız yer burası. bunuda alt platikten ayırabiliyorsunuz. yani 4lü anahtar kutusunun tabanından. böylece bütün kart elinizde kalıyor. kormanıza gerek yok. bozabileceğiniz hiç bir şey yok. zarar verebileceğiniz tek şey temizlerken karbonlara dikkat edin. onlar gerekli onlarıda teminlemeyin. tırnakları kırmayın. üstteki dörtlü butonlarla uğraşmayın. anatar üstleri çıkıyor. ama içerisinde kıl gibi platik parçalar var dikkat etmesseniz benim gibi kırarsınız. bide onun tamir işi çıkar. zaten orayla işiniz yok. ben oksitlenmiş yukarıda bahsettiğim dikiş yerlerine tel sokup alttan üstten lehimledim. tabii öncesinde kartı temizlik kimyasalı ile dikkatlice yıkadım. siz kolanya aseton vs kullanabilirsiniz. ama karkonlara bastırmayım. kulağ çubuğuyla hafir okşayın. diğer kısımlar yıkanabilir. karbonlu yumuşak plastiğide dikkatle temizleyin. tekrar diyorum karbonlara temizliği abartmayın. bunlar çok zorlarsanız silinir. iş görmez. aliminyum kağıt plaka gibi ilginç çözümler gerekir onada silinirse. sonra dikkatlice toplayın çalışacaktır. anahtarda elektronik bir şey yok. mekanik yön vermeler yapıyor sadece. yani talep ettiğiniz buton hareketi yönünde elektrik kısa devreleri yapıyor. rölede sanırım arkadaki camların kullanımını iptal eden enerji kesimini sağlıyor. başkada bir şey yok zaten. hepsi bu kadar. çakması 80tl yani yan sanayii. fakat sıkışık giriyor ve arka cam iptal - devrede kısmı basmatik değilde sıkışıklıktan anahtar gibi çalışıyor. anlaşılan iyi yapmamışlar biraz kasıntılı. orjinal diye bunu 150tl gibi fiyatlarla çıkmalar var. yani o fiyatada bu etmez. hiç kormadan sökün. tamamını söktüğünüzde hepsi bu muymuş diyeceksiniz. basit bir mekanizma. ama mekanigi biraz hassas. kırılacak yerleri var dikkat etmesseniz bunlar 6 Ağustos 2020 tarihinde Musa Telci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts