İçeriğe Yönlendir

Follow Me Home (Azalarak Sönen)

Savaş Değişli

Recommended Posts

Murat Dere

O kadar etmez Savaş. Kazık yeme boşuna. Az bekle. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Forumda bir arkadaş bir çalışma yapıyor bunula ilgili diye hatırlıyorum.

Çalışma derken araçlara takılacak şekilde üretip satmak için ;)

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

ben kullanıyorum mutluyum seviyorum :) videosu burda...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

O kadar etmez Savaş. Kazık yeme boşuna. Az bekle. ;)

Murat abi banada biraz pahalı geldi de can istiyor ne yapalım :)

az bekle derken bildiğin birşey mi var yoksa abi? :blush:

Forumda bir arkadaş bir çalışma yapıyor bunula ilgili diye hatırlıyorum.

Çalışma derken araçlara takılacak şekilde üretip satmak için ;)

far sensörünü yapan Tayyip bey mi?

valla Tahir bey öyle birşey varsa forumdan bir arkadaştan almak daha iyi olur :D

ben kullanıyorum mutluyum seviyorum :) videosu burda...

Anıl sen bu arkadaşı tanıyormusun yoksa?Konyalıymış :)

Videodaki arabayı izlerken bu araba kesin Fctr dendir dedimdi yanılmamışım :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Murat abi banada biraz pahalı geldi de can istiyor ne yapalım :)

az bekle derken bildiğin birşey mi var yoksa abi? :blush:

far sensörünü yapan Tayyip bey mi?

valla Tahir bey öyle birşey varsa forumdan bir arkadaştan almak daha iyi olur :D

Olabilir tam hatırlamıyorum ama çalışmalarım var demişti konuyu bulamadım sanırım far sensörü ile ilgili bir konu idi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak

forumda talip eren kardesimiz hem daha uygun fiyata hemde daha çok özelliklisini satıyor bilgin olsun satılık kısmında far sensörü başlıklı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

güzel icatmış benimde hoşuma gitti ama pahalıymış belki indirime girer biraz daha beklemekte fayda vardır :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Talip Bey'in çalışması var...

forumda talip eren kardesimiz hem daha uygun fiyata hemde daha çok özelliklisini satıyor bilgin olsun satılık kısmında far sensörü başlıklı

Tayyip dedim yav,Talipdi değil mi,onada sormuştum follow me home müsterisiyim diye,oda daha yapmadığını söylemişti

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Videodaki arabayı izlerken bu araba kesin Fctr dendir dedimdi yanılmamışım :D

:D :D :D mesaj atsaydın ordan ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

attım zaten yaza konyaya gidince uğrayacağım yanına dedim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bunu yapan da bizim üyemiz.. Ama stilleri farklı...

Bu Konya'lı her şeyi yazılımla yapar, Mersin'li tam tersine, rolelerle..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Mustafa Bağseven di galiba konya da yapan ama bunun fiyatı gereksiz yüksek daha uygundu fiyatları?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

evet Hemşerimmiş,adını buradan öğrendim.sahibinden.comda konusuyoruz Fizik bölümünü bitirmiş,2 yldır bu işlerle ilgileniyormuş helal olsun,yakında öğretmen olacakmış galiba.Allah bahtını açık etsin

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Senin videoyu koymuş direkt zaten.

Bende diyorum yahu araba çok tanıdık, sonra bi baktım, aha 07 plaka :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

İyi güzel hoş ama 90 lira çok fazla.. Daha makul bir fiyata halledilebilir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Senin videoyu koymuş direkt zaten.

Bende diyorum yahu araba çok tanıdık, sonra bi baktım, aha 07 plaka :)

video yu görmemişim :D evet benim video yu koymuş :D Mustafa nın cidden yazılımla yapamayacağı şey yok gibi ... bu konuda iyi cidden... neredeyse 1 yıl olucak yaptıralı sorunsuz çalışıyor ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
(düzenlendi)

Kesinlikle reklam ve ticari amaçlı degil yalnızca fiyat konusunda yorumlara açıklık getirmek için bu mesajı yazıyorum.

Malzemeleri dolar kurunda aldıgım için şimdilik bu fiyata veriyorum.Zaten yüzde 7 sahibinden.com kesiyor.kargosu da bana ait.Ayrıca seri üretim değil.Yapımı zaman alıyor.Kusura bakmayın.Çünkü bütün kabloları yanında olan,diyotundan sigortasına kadar hiçbir eksigi olmayan ekstra hiçbir şey istemeyen el yapımı dopdolu bir üründür.İçindeki diyotlar dahi ısınmayan türdendir.Elektrikten anlayan biri montajını kendisi yapabilir.

Burda konyada klasik follow me home sistemini zaman rölesiyle oto elektrikçiler 100 TL'ye yapıyor ki o fiyata azalarak bile söndüremiyorlar.

Bu işle ilgilinenler iyi bilir.Bu tip cihazların kendisi degil asıl para eden asıl emegi içindeki geceli gündüzlü çalışarak oluşturulan yazılımıdır.PCB'de harcanan zamanı dahil etmiyorum bile.

Ürün lüks araçlardaki (golf6,audi q7,mercedes s serisi)azalarak söndüren coming home sisteminin aynısıdır.Üretmiş oldugum diger klasik follow me home modülü ise diger ilanlarımda mevcuttur onun fiyatı daha makuldur.

Fiyat konusunda belki şubat ayında indirim yapabilirim.Zaten şu an bu modül için satışım da yok.

Bu ürün cam kaldırma veya alarm modülü gibi zorunlu bir ihtiyaç olmayıp tamamen lükse giren bir ürün.Kumanda ile ışıkların azalarak sönmesi tamamen zevk ve dikkat çekme amaçlı.

Seriye baglayıp 10 TL karla hergün kutu kutu satmasını ben de bilirim fakat yukarıda yazdıgım gibi benım için maddi degeri degil manevi degeri çok fazla ve o nedenle böyle birşey yapmıyorum.Öyle olursa herkes takar çekiciligi kalmaz.Çünkü bu sistemi kurmak için ne kadar zaman harcadıgımı geceucusundaki aktif üyeler iyi bilir. Umarım benı anlarsanız.Ama tabiki pazarlık sünnettir.Ona sözüm yok.

En son şöyle aynaları kumanda ile açıp kapatan sistemi de birleştirerek şöyle bişey yaptım.Aynalar ve ışıklar yazılımlı bir devre ile çalışıyor.Burda ise çok daha fazla emek var.

tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Mustafa kardeşim Şubatın birinde isterim indirimimi :) Valla para yok ama kaşıntı tuttu bir kere :unknw:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Öncelikle şunu belirteyim Mustafa; mal senin, emek senin, fiyat senin. Buna hiç bir itirazımız olamaz.

Ancak, az-çok bu işlerden anlayan biri olarak hala fiyatın fazla olduğunu düşünüyorum. Sakıncası yoksa malzeme listesini yazabilir misin? Bunu da art niyetle sormuyorum kardeşim. Eğer kullanılan malzemeler Türkiye'de bulunmayan elemanlarsa fiyatı haklı bulabilirim diye düşünüyorum. :)

Zaten pazarlık kapısını açık bırakmışsın. ;) Fiyat biraz daha düşer haliyle. :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Montajı sırasınra yapılan bi yanlışlıktan dolayı en fazla ne sorun yasarız?? garantili bi aracım var onda kullanmak istiyorum ama gidipte siigorta kutumu yakarsa basıma iş almak istemiyorum

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

direk sönen zaman ayarlı devre ile aracıma geçenlerde bağladım follow me home ve welcome özelliğini :) Devre maliyeti ucuz satıcı burada imiş biz yazmayalım rakamı ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...